Jump to content
php.lv forumi

jork

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jork

  1. Velos izveidot pats savu ta teikt projektu . Visu gribas pa smuko, zolidi... Pasam var teikt nav pilnigi nekada sejega no sim lietam. Vienigais zinu aptuveni kas ir kas.. Tatad ar ko sakt ? Ko vajag ? Nauda nav skerslis , vienigais tas ka es esmu jurnieks un majas varu pat nebut no 3 lidz pat 6 menesiem. Vai ir jega man tadu projektu vispar celt augsa?
  2. Nu Java Script ari var izmantot , galvenais lai nav php , jo times.lv neatbalsta. Ka tad to var izdarit, varbut var kads iedot kadu linku , pamacibu !
  3. Vai tā var izveidot uz html , piemēram ir Lauciņš kur jāieraksta parole , pēc paroles ievadīšanas uzspiežot ok vari lejupielādēt failu , ja parole nepareiza nevari !
  4. jork

    Online

    Varbūt gign no citiem nostījās un ar uztaisīja tev tāda doma nebij? Kaut gan ,ja ir prats un zināšanas ,lai taisa.
  5. jork

    rewrite_mod

    Vairs nav , error bija tas 500 internal error . Nevareja pieklut pie htaccess faila !
  6. jork

    rewrite_mod

    It ka es nonemu nost to # un restarteju apache , bet tikunta tas errors pie instalacijas. Kas varetu butu pie vainas ?
  7. jork

    rewrite_mod

    Ka var ieslegt rewrite_mod enabled app serverim ? VIenkarsi gribu ieinstalet scriptu un man radas 500 internal error !
  8. Ka var izveidot tadu ? Piemeram ka http://www.nice.lv/mp3/ un citi vel ir ?
  9. jork

    html template

    Ne nu man vajag ta , es piemeram izveidoju jaunu dokumentu download.html tur es salieku ieksa visu nepieciesamo linkus utt... Tad es index.html faila nomainu otro linku uz nosaukumu download un noradu linka atrasanas vietu ar <a href="download.html">Downloads </a> Bet ka lai es izdaru lai vins to download lapu rada tapat ka index lapu ? Ieks tas pasas Lapas , cerams saprati domu ? Rekur bilde
  10. Tatad jautajums sekojos , man ir gatava template html ! Bet visi linki kuri mala ir nestrada , bet man vajag ,lai visi strada ! Rekur bildes ka es domaju : Es uzspiezu uz pirmo linku kurs strada vins atver sana tekstu kas atrodas ieks tas lapas piemeram link1.html Tagad es spiezu uz otru linku , un atveras citi teksti ( manis pasi rakstitie ) Ka ,lai es to izdaru ? Es nemu gatavu template un tur tikai bija viens index.html fails ! un img mape ! Tagad kad es spiezu uz citiem linkiem visu laiku ver to pasu index.html vala .
  11. Ne nu piemeram es panemu , index.php lapai nokopēju visu source , iekopeju jaunā inedex.php (mana) dokumentā. Bet kad veru vaļā tur vienkārši nerādas izmēri pareizie , fonti , krasas .
  12. Ka var šo lietu izdarīt ? view source nevar ...
  13. Kāds nevar iedot kādu linku kā izveidot vienkāršu kommentu pievienošanu lodziņu web lapa kura neatbalsta php! Vai arī kur var pamācīties par šo lietu ..
  14. http://gamerx.lv/?id=faili Pasties kur ir Sistēmas prasības pelēkā rāmītī tādu man vajag!
  15. <div class="quotetop">Sistēmas prasības</div><div class="quotemain"><b><span style="color: #8bc53f;">Minimum:</span></b> 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection <br><br><b><span style="color: #8bc53f;">Recommended:</span></b> Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection </div> Tātad kapēc man ap šo informāciju nerādas apkārt rāmitis ar raustītām līnijām? It kā visu esmu pareizi sarakstījis!
  16. http://seeitworks.com/ Vajag šādu scriptu , tikai tā piemēram ,lai tas fails kuru ielik nebūtu obligāti jaatrodas uz tā paša servera. Tas ir var ielikt linku , uz kurienes fails ir nohostēts . Līdzīgu kā e107 cms ! Nezinu pēc kādiem vārdiem meklēt google tapēc nācu te , kā arī varbūt kāds ir ņēmies ar šo , tad var ieteikt kādu gatavu scriptu kurs pieejams netā.
  17. jork

    source

    Tātad nesanāk man nokopēt source taj tabulaj http://www.kso.lv/download.php ! Varbūt kāds var palīdzēt tādu uztaisīt ?
  18. Un cik es esmu skatījies šajā forumā nekur neviens nebija neko parādījis kā ,lai šādu izveido utt... Kurš vispār teica ,ka viņs to scriptu grib pēctam pārdot ? Viņs vienkārši grib izveidot šādu shopu kur links iekšā piemēram tur cs servera addonus , web lapas utt... Un grib ar to nopelnīt , es arī nesaprotu jums nav vienalga ko viņs tajā sms shopā bāzīs iekšā , tie kuri sūtīs sms paši vainīgi nevar sameklēt google , lai met naudu ārā. + Vieglāk būtu bijis to skriptu jau ielikt iekšā ( tas kurš māk to izveidot , un tam kuram ir jau viņs ) nevis dirsties te ar pāris cilvēkiem. Šeit forumā ir šis jautājums skanējis daudz reizes... P.S Pats es nemāku tādu izveidot , vienīgais es varu tev pateikt ,kā uztaisīt piemēram ka kāds nosūta sms un viņam piešķiras slots ( cs serveros ) piemēram uz 1h , 24 h , vai 1 mēnesi.
  19. jork

    pārsutīšana

    Ka tik iepostot kaut ko ne patēmu . Es skaidri ,gaiši uzrakstīju ko es gribu . Priekš tevis es atkārtošu. Rekur http://dbcs.times.lv/db/test.html Nosūtot sms atnāks links kur var nokačāt failu. Tālāk kad ievadīs to linku lodziņā LINKS: ( linku ) Un nospiežot pogu tālāk automātiski sāksies lejupielāde.
  20. jork

    pārsutīšana

    Kur es prasu pa SMS ?? Pārlasi vēl reiz ko es gribu ...
  21. jork

    pārsutīšana

    Kā tā var uztaisīt... SMS Man ir izveidots kad sūta linku. Atliek tikai to ievadīšanu uztaisīt.
  22. Tātad es gribu izveidot tā ... Aizsuta sms un viņam atnak links uz failu download. Vins ievada šo linku lodziņā un kad nospiež pogu Turpināt , tad automātiski sāk vilkties fails ( prasa save as vai open ) ! Tas ir viss tas pats it kā ieejot linkā tikai to linku avērs tad kad nospiedīs pogu Turpināt ! Lūk piemērs taka: http://dbcs.times.lv/db/test.html Kad atnaks links pa sms vins ievadīs taja vietā kur vajag un nospiežot Turpināt automātiski sāksies lejupielāde.
×
×
  • Create New...