Evi Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Kur var kkas tik stulbs vispaar praataa ienaakt, seezhot pie ineta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Evi, autoram citiem mērķiem vajag to tutoriāli. Tb ja viņam vajadzētu tikai sev, ko pamācīties, tad viņš, protams, tiktu galā ar tiem gaziljons tutoriāļiem, kas pieeji internetā gan angliski, gan krieviski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Tad lai iziet tutorialjus un uzraxta pats pa 10ls pamaaciibu. 10ls - tam jaabuut kkam ljoti elementaaram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksign Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Manuprāt visu ko tev vajag vari atrast te: w3schools.com Tur ir viss ljoti labi ar piemēriem pastāstīts un parādīts, bet tikai angliski ;) Galvenais, lai iemācītos, atceries, ka ir vienkārši jātaisa un jādara. Iesaku (ja gribi izaugt par profiņu) lai kods rakstītos pareizi pievērst uzmanību doctype tagiem un standartiem... palasīt atšķirību, ko viņi dara dažādos interneta pārlūkos, un protams arī iepazīties ar HTML validatoriem (arī css utt...), ielāgot pareizu koda rakstības stilu + veidot atkāpes utt. lietas (tiesa gan izņēmums ir tikai, ja gribi lai lapas kods ir nesaprotams, un ātrāk ielādējas t.i. ja ir ļoti liela un sarezgīta lapa... bet citādi neiesaku, jo citi tāpat tavu html varēs izkost, pat tad ja būsi bez atkāpēm rakstījis utt... un pasham vieglāk labot kodu ;) ) Iesaku izmantot gan Internet Explorerim domātos web developer rīkus, gan arī Firefox (es pats labāk šo lietoju) un pielikt klāt pluginus firebug, html + css offline validator, web developer toolbar un IE tab view (varēsi firefoxā pastīties kā lapa izskatās ja to atver caur internet explorer ;) ). veiksmi studēšanā ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Nu, Wodu vaļā, drukā augšā to elementāro pamācību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Nejau vesala grāmata ja japublicē, vienkārši pamācība iesācējiem, b et nu lai jau paliek! Varbū labāk arī to grāmatu sameklēšu! Vai kāds zin kur var internetā pasutīt vai iegādāties latvie;šu valodā? paldies Redzi. Vidēji cilvēkam pietiek ar gadu web kodešānas māslā, ;lai labu darbu atrastu. Tākā nevienu grāmatu, ne tutu neesmu lasījis, varu teikt to, ka man ir veicies, va uu esmu stūlbs. P/S/ Strādāju par web koderi oficiāli, tākā stūlbs es nevaru būt :D Kas attiecās uz tēmu. Ievieto darba sludinājumi iekš darba par to, ka meklē cilvēku, vislabāk sievieti, kas tevi (Piem liepāja es prasu 1 Ls par web kursu stundu, (iekļauta arī smoke pause) Sākam no visiem pamatiem, ja kaut kas nav skaidrs, atgriežamies back.(Parasti es Jūtu, kas klienatam ir vajadzīgs un neesmu fakin učuks, kas atzīmes nevajadzīgas liek, jo mācos es priekš sevis, nevis priekš skolas, vai kāda cita.) Fakin učuka teiciens Tātad, lai iemācītos veidot web lapas ir vajadzībs gribasspēks, saprašana, laiks tai visai padarīsānai, cilvēki, kas novērtēs tāvu veikumu , utt.) -- Aptrūkās alus,-- ja kas PM. Atbildēšu ik vienma. P.S. Arī es neesmu dievs uz web koderu zemes un visu zina fakin googles tante. Tātad, Ja interesē vairāk mana apgrieztā, daļējā web psikaloģija -- notepad.lv user foxsk8 -- or -- info@notepad.lv vai arī šeit. PM vai iekš tēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Kas attiecās uz tēmu. Ievieto darba sludinājumi iekš darba par to, ka meklē cilvēku, vislabāk sievieti, kas tevi (Piem liepāja es prasu 1 Ls par web kursu stundu. e ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 1 Ls tak šausmīgi maz priekš mūsdienām :) bet fox, vispār te iet runa nevis par web kodēšanu bet gan par vienkāršu html saprašanu, iemācīšanu :) domāju ka tam kasis.eclub.lv vai kā tur bija, ir vairāk kā labs :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Nu varbūt tu vienkārši sūdīgi raksti, ka 2 dienas jāčammā... Uzraksti no nulles jēdzīgu html/xhtml tutoriali, kur ir visi tagi iekļauti ar visiem atribūtiem, smalks apraksts, lai to saprastu visu jebkurš idiņš, tai pat laikā nebūtu neviena kļūda, ātrāk kā 2 dienās un tad komentē kaut ko par "čammāšanu"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 kur ir visi tagi iekļauti ar visiem atribūtiem Tādā gadījumā tas nesauksies vis tutoriālis, bet gan reference. Tutoriāļu mērķis nav aizstāt manuāli, kurā ir aprakstīts viss iespējamais. Tutoriāļa mērķis ir ar īstu aprakstu un piemēriem norādīt virzienu kā vai ar ko var sākt lietot konkrēto lietu. Viss pārējais ir jāmeklē manuālī - īpaši jau tos visu tagu visus atribūtus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Vēl viens LV resurs: http://web.hc.lv/kods/xhtml/pamaciba/ Sitais ir krutais ;) palaizjiet uz IE 6 un pamainiet Loga izmerus --> Iebuvetie Specefekti ... ;) P.S. uz FF arii jautri ;) Dinamiska lapele ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Grey_Wolf, kas tur tāds ir uz FF ? Neko tadu neredzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 ar slaidni izmaini loga izmērus :D bet visai gudri, kā to panākt būs jāpaskatās, šitais var noderēt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 kas tur tāds ir uz FF ? Neko tadu neredzu... Specefekti ;) Visa lapa sabrauc vienaa kolonna ;) (FF 1.5) --- Ja nebuutu Lepns virsraksts ka lapa domata WEB izstradaatajiem tad vel taa ... savadak paliek stipri vien jocigi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts