Jump to content
php.lv forumi

Evi

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Riga

Evi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Job Type 40-60%, immediately until July 31, 2016 Location Riga, Latvia Description As a Web Designer at Loylogic you will be supporting our UX Team in the UI conception, design and development for Loylogic’s leading loyalty web solutions. Your creative output will be in the form of UI designs for responsive e-commerce platforms, created and polished off in Photoshop, every graphic detail ready to be picked up for implementation by our development team. You will strive to be aware of the latest trends in user experience and be familiar with what works and what doesn’t when it comes to designing a smooth online shopping experience. You will participate in cross-team discussions to find the best possible solution for our consumers. Dynamic, tech-savvy and communicative, you value the opportunity to work in an international environment together with different people across the globe. You have good eye when it comes to effective UI design, a genuine interest in UX and a good understanding of how websites are built. Responsibilities · Thinking through user journeys and designing desktop and mobile UI for e-commerce platforms · Making founded UX decisions and presenting your work internally · Updating existing UI to improve the user experience or to find the best possible solution within technical constraints Requirements · Bachelor Degree (ideally as a Web Designer or Web Publisher) · 1+ years professional experience as a Web Designer · Awareness of current UX and e-commerce trends · Solid knowledge of Adobe Photoshop and Illustrator · Basic knowledge of HTML and CSS (experience in using HTML for emails and/or designing for e-commerce websites is a big plus) · Meticulous attention to detail and a proven ability to multi-task · Ease in verbal and written communication in English · Ability to influence and work with cross-functional teams Remarks We are looking for a motivated individual who likes to be part of a fast-paced company. Unconventional thinking and behavior have made Loylogic a growing international marketing services provider and we are looking for people with a like spirit and exceptional commitment. International travel to be expected. --- Please send your CV with Portfolio in English to: [email protected] Thanks!
  2. Paldies visiem, kļuva skaidrāk : ) P.S. Tev laba gaume!
  3. hei, man jautājums par inc folderi, vai jūs tādu lietojiet un, ja jā, tad ko jūs tur liekat iekšā ? Esmu redzējusi, ka tur liek files kā header/footer.php, kas attiecas arī uz css. Bet man liekas, ka tur bija vēl kkādas. Es saprotu, ka katrs liek ko grib, bet nu optimālākais/vairāk lietotais :/ Paldies!
  4. Evi

    iPhone IMEI nr

    Es dunduks, paldies, ka apgaismojāt : )
  5. Evi

    iPhone IMEI nr

    hei, vēlējos uzjautāt par IMEI nr iPhonei. Kurā weblapā var uzzināt par iPhone 5 visvairāk pēc IMEI koda ? Vai pēc IMEI nr var pateikt, vai tel ir blokjeets vai sim free vai never locked, kuraam vastiim domaats, vai ar software updeiteem nebuus probl utt. ? Vēlos iegādāties tel, tāpēc vēlētos būt droša, ka ar tel nebūs probl. Paldies!
  6. Evi

    šaurs darba loks

    Codeet ir daudz forshaak nekaa dizaineet (naudas ar vairaak), ja nu vieniigi ir baigais designa talants. Piemaacies labaak JavaScript savam php/mysql un buusi kruts! Un ja buusi labs specs, tad buusi pavisam kruts, un tas nav shaurs loks. Pilniigi visaas nozarees truukst labu specu. Un nav runa cik gadus tu nostraadaa, bet cik labs tu esi. Ir kas nokodee 10 gadus, bet cods un attieksme ir pilnīgā pakaļā.
  7. Vēl viens vārds 'tizlīšu' krājumā ..pajies laiks ©foxsk8
  8. Nav nemaz tik slikti, dzērāji un bomži šakuši strādāt ! Lai veicas jaunajā biznesā!
  9. http://www.draugiem.lv/applications/dev/docs/say/
  10. Freelancojot nav režīma, diena pārvēršas par nakti, reāli sāk strādāt pēcpusidenā.. Iesūno mājās, nav iemesla iziet ārā. Nav kolēģu! Bet nu tas pašam jāizietcauri, lai kārtīgi izjustu. Nav stabilu ikmēneša ienākumu, pašam jāmeklē projekti un sevi jāmenedžerē.
  11. Iekš html koda pamaini img tagam linku uz savu bildiiti, vai arii raxti pats savu html code un liec savas iconas kā background bildes.
  12. Evi

    Meklēju gabaldarbus.

    Viss atkarīgs cik labs/pieredzējis programmeris! Es piem kādus 2 tikai zinu labus, cik sanācis strādāt, un ir diezgan daudz sanācis ar visādiem pastrādāt.
  13. Paldies par atbildi! Vēl jautājums: kādus tieši moduļus vajag, lai ieliktu textareai wysiwyg editoru, un galnais, lai editorā varētu uploadēt bildi. Gibētos drošvien ckeditoru. Vnk iepriekš mēģināju, sainstalēju daudz visādus moduļus, tieši image uploadam,lai strādā, kkas nojuka un nesanāca :/
  14. nus ok, šo dabūju gatavu ar kodu: <?php $menu_name = variable_get('menu_main_links_source', 'main-menu'); $main_menu_tree = menu_tree($menu_name); print drupal_render($main_menu_tree); ?> Bet tagad man vajag paraadiit tikai secondary menu ar visiem child leveļiem, kur vajag uzrakstīt f-ju, ko es nemāku :/
  15. Sveiki, jau trešo dienu nevaru saprast kamdēļ nenostrādā kods, kas izvada main menu ul li koku (Visus menu liimenjus) :/ Iepriekšējam proj viss oki, kods tas pats :/ Vabuut kkur kkas uzstaadijumos nav atklikots vai pa daudz atklikots :/ <?php // Retrieve the main menu as a themed array $tree = menu_tree('main-menu'); // Render the themed array as formatted html print drupal_render($tree); ?> Šim vajadzētu iekš sidebar izprintēt menu, bet jams neparāda un kļūdas ar nav :/ Modulis menu block nostrādā ļoti labi, bet es gribu tiiru menu ul li, bez nekaadiem papildus div-iem/wrapperiem. -- Šis secondary menu ar nostraadaa labi, bet izprintē tikai vienu sub liimeni. <?php print theme('links__system_secondary_menu', array('links' => $secondary_menu, 'attributes' => array('id' => 'sub-menu'))); ?> un pirmam menu liimenim shis ar worko: <?php print theme('links__system_main_menu', array('links' => $main_menu, 'attributes' => array('id' => 'menu'))); ?> Paldies.
×
×
  • Create New...