Jump to content
php.lv forumi

y2ok

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,442 profile views

y2ok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ļoti iespējams. Paldies, par ieteikumu. Tas tika darīts, lai pārliecinātos, jo pēc tam aptaujas rezultāti tiks škiroti arī pēc atbildēm. Man ir nepieciešamība pēc patiesiem rezultātiem.
  2. Sveiki, Bakalaura darba ietvaros ir nepieciešams aptaujāt cilvēkus par REST arhitektūras stilu. Būtu ļoti pateicīgs, ja varētu izpildīt anketu. Kopumā nevajadzētu aizņemt ilgāk par 15 minūtēm (parasti aizņem ~5 minūtes). Paldies jau iepriekš! http://webanketa.com/forms/68rked1g74qkadb261hp6d1s/ Ar cieņu, Y2ok
  3. y2ok

    Pārdodu FITA.Lv

    Šis man labāk patīk - http://translate.goo...=wT#it/lv/fitta . Vajag apvienoties - "Sāpju lēkmju Incīši".
  4. Viņš vienkārši tev pateica, ka šajā forumā pircēju Tu neatradīsi.
  5. Būtu interesanti uzzināt citu foruma biedru vēlmes - Kādu valodu Tu vēlētos iemācīties priekš nākotnes un kāpēc? Es pašlaik tuvāko mēnešu laikā pievērsīšos pamatīgi Objective-c valodai, priekš iPhone applikāciju izgatavošanas.
  6. Neiegrimsim pagātnē. Kādreiz cilvēki izmantoja zirgus kā pārvietošanās līdzekli mašīnas vietā. Laiks iet, un veco lietu vietā nāk jaunas, labākas lietas.
  7. Ok :). P.S. Nelasīju visu, bet mans viedoklis ir, ka Windows OS nav domāta priekš programmēšanas. Pašu visvairāk pavelk OSX, bet nu Linux arī patīk labāk nekā Windows. Āmen.
  8. Cepums tev par šo pamācību. Noteikti kādam noderēs. Tiešām malacis ;)! Keep up the good work!
  9. y2ok

    Autoclicker

    Briedi, Tu aizmirsi pateikt, ka par cenu vienosieties.
  10. Meklēju gabaldarbus - PHP,MYSQL,HTML,CSS, Javacsript, jQuery, AJAX. Pieprotu - HTML, CSS, MYSQL, PHP OOP, CodeIgniter, Javascript, jQuery, AJAX. Cena - 7LS/h Vairāk info PM.
  11. y2ok

    Reklāmas

    Es domāju, ka DG :) . Kas zina, ko no viņa nākotnē var sagaidīt.
  12. Nu man ir Nokia 1100, kurš strādā perfekti un ir bez defektiem, tikai neslēdzas iekšā. Uz viņa vēl ir tā klasiskā čūska, gan jau zini :).
×
×
  • Create New...