Jump to content
php.lv forumi

HTML iesācēju pamācība 10 Ls!


Guga

Recommended Posts

Manuprāt visu ko tev vajag vari atrast te: w3schools.com

 

Tur ir viss ljoti labi ar piemēriem pastāstīts un parādīts, bet tikai angliski ;)

 

Galvenais, lai iemācītos, atceries, ka ir vienkārši jātaisa un jādara. Iesaku (ja gribi izaugt par profiņu) lai kods rakstītos pareizi pievērst uzmanību doctype tagiem un standartiem... palasīt atšķirību, ko viņi dara dažādos interneta pārlūkos, un protams arī iepazīties ar HTML validatoriem (arī css utt...), ielāgot pareizu koda rakstības stilu + veidot atkāpes utt. lietas (tiesa gan izņēmums ir tikai, ja gribi lai lapas kods ir nesaprotams, un ātrāk ielādējas t.i. ja ir ļoti liela un sarezgīta lapa... bet citādi neiesaku, jo citi tāpat tavu html varēs izkost, pat tad ja būsi bez atkāpēm rakstījis utt... un pasham vieglāk labot kodu ;) )

 

Iesaku izmantot gan Internet Explorerim domātos web developer rīkus, gan arī Firefox (es pats labāk šo lietoju) un pielikt klāt pluginus firebug, html + css offline validator, web developer toolbar un IE tab view (varēsi firefoxā pastīties kā lapa izskatās ja to atver caur internet explorer ;) ).

 

veiksmi studēšanā ;)

Link to comment
Share on other sites

Nejau vesala grāmata ja japublicē, vienkārši pamācība iesācējiem, b et nu lai jau paliek! Varbū labāk arī to grāmatu sameklēšu! Vai kāds zin kur var internetā pasutīt vai iegādāties latvie;šu valodā?

 

paldies

 

Redzi. Vidēji cilvēkam pietiek ar gadu web kodešānas māslā, ;lai labu darbu atrastu. Tākā nevienu grāmatu, ne tutu neesmu lasījis, varu teikt to, ka man ir veicies, va uu esmu stūlbs.

 

P/S/ Strādāju par web koderi oficiāli, tākā stūlbs es nevaru būt :D

 

 

Kas attiecās uz tēmu. Ievieto darba sludinājumi iekš darba par to, ka meklē cilvēku, vislabāk sievieti, kas tevi (Piem liepāja es prasu 1 Ls par web kursu stundu, (iekļauta arī smoke pause) Sākam no visiem pamatiem, ja kaut kas nav skaidrs, atgriežamies back.(Parasti es Jūtu, kas klienatam ir vajadzīgs un neesmu fakin učuks, kas atzīmes nevajadzīgas liek, jo mācos es priekš sevis, nevis priekš skolas, vai kāda cita.)

Fakin učuka teiciens
Tātad, lai iemācītos veidot web lapas ir vajadzībs gribasspēks, saprašana, laiks tai visai padarīsānai, cilvēki, kas novērtēs tāvu veikumu , utt.) -- Aptrūkās alus,-- ja kas PM. Atbildēšu ik vienma.

 

P.S. Arī es neesmu dievs uz web koderu zemes un visu zina fakin googles tante. Tātad, Ja interesē vairāk mana apgrieztā, daļējā web psikaloģija -- notepad.lv user foxsk8 -- or -- [email protected] vai arī šeit. PM vai iekš tēmas.

Link to comment
Share on other sites

1 Ls tak šausmīgi maz priekš mūsdienām :) bet fox, vispār te iet runa nevis par web kodēšanu bet gan par vienkāršu html saprašanu, iemācīšanu :) domāju ka tam kasis.eclub.lv vai kā tur bija, ir vairāk kā labs :) :)

Link to comment
Share on other sites

Nu varbūt tu vienkārši sūdīgi raksti, ka 2 dienas jāčammā...

 

Uzraksti no nulles jēdzīgu html/xhtml tutoriali, kur ir visi tagi iekļauti ar visiem atribūtiem, smalks apraksts, lai to saprastu visu jebkurš idiņš, tai pat laikā nebūtu neviena kļūda, ātrāk kā 2 dienās un tad komentē kaut ko par "čammāšanu"...

Link to comment
Share on other sites

kur ir visi tagi iekļauti ar visiem atribūtiem

Tādā gadījumā tas nesauksies vis tutoriālis, bet gan reference. Tutoriāļu mērķis nav aizstāt manuāli, kurā ir aprakstīts viss iespējamais. Tutoriāļa mērķis ir ar īstu aprakstu un piemēriem norādīt virzienu kā vai ar ko var sākt lietot konkrēto lietu. Viss pārējais ir jāmeklē manuālī - īpaši jau tos visu tagu visus atribūtus.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...