tk1 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Sveiki, man ir daži jautajumi: 1) kur būtu izdevīgāk un vienkāršāk pasūtīt org domēnu? 2) kurš hostings būtu piemērotāks trakerim, un vai vispār latvijā tas vel ir atļauts? Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvērs :P Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 nu domēnus var reģistrēt tepat, trakerus turēt jau nav aizliegts, bet reti kurš grib, jo pārsvarā caur tiem izplatās zagta manta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 cepums tev par siatu, ļoti izdevīgi domēni. Varbūt kādam jau ir pieredze? ar hostingu trakerim? Mērķis to ir pataisīt funkcionālu un ar daudz valodām, kā arī varbūt kāds var padalīties ar labākajiem traffika iegūshanas noslēpumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 tk1, pirms sāc izmantot kādas firmas pakalpojumus (*cough*no.lv*cough*), pameklē pirms tam atsaukmes par to. Tas tā - draudzīgs ieteikums. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 http://klients.blogiem.lv/2008/03/04/11610.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 un ko jūs sakat par solarf.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Nezinu, varbūt pakalpojumu kvalitāte varētu būt normāla, bet mani, piemēram, atgrūž no tādiem, kam lapā informācija tiek pasniegta trīs valodās vienlaicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 priekš hostinga.. vari parunāt ar lizarda kungu no SolarF hostinga... viņu outlaws tur pat hostējas.. Bet kapēc vajag velvienu trekeri? Latvijā ir 3 labi trekeri un pārējie ir sūū*** :) Saradušies kā 3galvainas sēnes pēc skābā lietus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 man mērķi ir savādāki, man mērķis nav savākt latvijas lietotājus, bet gan progressā ir tulkošana ļoti daudzās valodās lai trakeri ērti varētu lietot daudzu zemju iemītnieki, un padomā vel daudzas unikālas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 "unikālas" ?? ko tad tu dabūsi vēl unikālu?? viss jau ir izmantots.. nu varbūt viena lieta ir palikusi unikāla - maksā naudu lietotājiem!! :)) tas tiešām būs unikāli!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandinieks Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Unikalu ideju nav, ir tikai uzlabotas vecas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 man mērķi ir savādāki, man mērķis nav savākt latvijas lietotājus, bet gan progressā ir tulkošana ļoti daudzās valodās lai trakeri ērti varētu lietot daudzu zemju iemītnieki, un padomā vel daudzas unikālas lietas. šāda iespēja jau ir ārzemju trakeros, vismaz vienaa trakerii 100% bija LV valoda pieejama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Cilvēkam ar unikālām idejām noteikti iesaku izlasīt šo grāmatu: Getting Real (labajā pusē ir read online free) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 *.org domēnu vari iegādāties arī ārzemēs. Nav obligāti jāizmanto lv kantori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts