Jump to content
php.lv forumi

tk1

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tk1

  1. Nu es, gribēju kādu sistēmu, jau gatavu..tāpēc prasu - vai kāds ar tādu nav saskāries? :(
  2. Sveicināti atkal. Šobrīd meklēju diezgan specifisku un drošu bilžu augšupielādes sitēmu. Prasības būtu tādas: 1) pie augšupielādes tiktu tikai katrs ar savu paroli. 2) katrai augšupielādētajai bildei automātiksi apakšā uzliktu noteiktu png failu. 3) sistēma nebūtu sarežģīta, jo ar to strādātu redaktori. Ja kādam ir bijusi saskarsme ar līdzīgu lietu, vai atrasts kāds, šāds skripts, būtu ļoti pateicīgs. tnq.
  3. Formāts pēc pls ir mp3.. A kā var ar windows media pleyer? esmu redzējis tādu variantu..
  4. Sveicināti, Vakar google meklēju kādu flash pleyeri kas varētu atskaņot pls failu, tas ir shoutcast interneta rādio. Atradu flam player, bet kas nespēja atskaņot norādīto formātu. ļoti ceru ka kāds jau ir ar to sask āries un varētu man palīdzēt. Ar cieņu, JansP.
  5. tk1

    Atstarpe, kā to labot?

    Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs Paldies :)
  6. tk1

    Atstarpe, kā to labot?

    html? kāpēc? ko dod html tags? P.S. Nepalīdzēja
  7. Sveiki. Mani ši problēma māc jau kādu laiciņu, es html kodu cenšos veidot diezgan saprotami un pārskatami, bet tas rada tādu, kā kļūdu visā lapā! http://www.btserv.org/sc/temp.page.php - šeit norādītais header un bodys tagi ir šķirti ar mistisku atstarpi. Vai to var labot? Paldies jau iepriekš!
  8. tk1

    png

    Paldies :)
  9. tk1

    png

    Tātad katrai ikonai nāktos likt style? Nebūtu kāds patīkamāks variants?
  10. tk1

    png

    Sveiki, man problēma ar png grafikām, dziļāk: Uz pārlūka FireFox viss ir labi, bet uz IE bildes nav caurspīdīgas, bet šaja gaidjuma ar zilu fonu. piemērs http://www.btserv.org/ - hederis, Ļoti vēlētos risināt šo problēmu! paldies!
  11. Sveiki. šoreiz mani interesē šāda veida skripts: Vai ko līdzīgu ie iespējams lejupielādēt, un ar kādiem atslēgas vārdiem man viņu meklēt! Tnq!
  12. tk1

    Validator

    Vai ir kāda ēra programma kas palīdz izglābt kodu no līkām rokām?
  13. tk1

    hostings trakerim

    man mērķi ir savādāki, man mērķis nav savākt latvijas lietotājus, bet gan progressā ir tulkošana ļoti daudzās valodās lai trakeri ērti varētu lietot daudzu zemju iemītnieki, un padomā vel daudzas unikālas lietas.
  14. tk1

    hostings trakerim

    un ko jūs sakat par solarf.lv ?
  15. tk1

    hostings trakerim

    cepums tev par siatu, ļoti izdevīgi domēni. Varbūt kādam jau ir pieredze? ar hostingu trakerim? Mērķis to ir pataisīt funkcionālu un ar daudz valodām, kā arī varbūt kāds var padalīties ar labākajiem traffika iegūshanas noslēpumiem?
  16. Sveiki, man ir daži jautajumi: 1) kur būtu izdevīgāk un vienkāršāk pasūtīt org domēnu? 2) kurš hostings būtu piemērotāks trakerim, un vai vispār latvijā tas vel ir atļauts? Paldies jau iepriekš!
  17. No mysql esmu gandrīz 0, centos no parauga kas dots php.net sadaļā mysql uztaisīt, bet redz ka nesanāk
  18. openside("topGMGsites ieskats"); // Connecting, selecting database $link = mysql_connect('e-dreams.lv', 'gadmin', '') or die('Could not connect: ' . mysql_error()); mysql_select_db('gmg') or die('Could not select database'); // Performing SQL query $query = 'SELECT `title` FROM ats_sites ORDER BY join_date DESC LIMIT 3'; $result = mysql_query($query) or die('Query failed: ' . mysql_error()); while ($line = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) { foreach ($line as $izvade) { $query2 = 'SELECT `url` FROM ats_sites ORDER BY join_date DESC LIMIT 3'; $result2 = mysql_query($query2) or die('Query failed: ' . mysql_error()); while ($line2 = mysql_fetch_array($result2, MYSQL_ASSOC)) { foreach ($line2 as $linkk) { } } echo "<br/> <a href='$linkk'>$izvade</a>\n"; } } // Free resultset mysql_free_result($result); // Closing connection mysql_close($link); closeside(); Doma ir izvadīt 3 ierakstus linka veidā! Bet zinakums : http://img158.imageshack.us/img158/4659/lolto4.jpg
  19. tk1

    apache vs ftp

    No kā atrāk faili nāktu no apache vai no ftp..un iesaka kāds labu ftp serveri prieks winXP!
  20. tk1

    phpFusion

    effectica.com ir pamācības daudziem CMS, kā izveidot dizainu!
  21. Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /www/home/gamming.lv/administration/panel_editor.php(111) : eval()'d code on line 3 Kas īsti varētu viņam nepatikt, sis ir plus.lv banneris, googlejot atradu ka nesaskaņas starp JS un PHP
  22. tk1

    auto delete

    kods http://paste.php.lv/6318
  23. tk1

    auto delete

    tur tā lieta ka '".$_POST['date("Y.m.d")']."' neiet rāda 00-00-00! kpc? ko kā jāmaina?..
  24. tk1

    auto delete

    labi datumus kā sataisīshu cron = crontab? Kā izskatīsies tas skripts kas pārbauda? kods http://paste.php.lv/6318 itkā pie post steam id ierakstiju to date("Y.m.d"); bet tadums tabulā kā nav tā nav! KPc mb kādus tut? Esmu iesācējs! visur ir 0000-00-00
×
×
  • Create New...