Jump to content
php.lv forumi

bandinieks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

bandinieks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Steidzami meklesana izsludinats spejigs php programmetajs, kas spetu relativi isa laika iedzilinaties jau izstradata CMS. Iespejama ilgstosa sadarbiba. Kontakti - [email protected]
  2. Njem Jaani, vinsh reklameja, ka lapas taisot par 5-20 ls. Tu ietaupisi 980 Ls
  3. Un? To visu savac lielie mediji.
  4. Atkarigs no nishas, bet pieredze rada, ka kaut kas notiks ar 10k dienaa. Ps. Parasti jau skatas unikalos ( saki, ka 1 k diena un 30 k menesi). Sanak, ka draugos apmekle 15 milj. menesi? Neuzskatu, ka Latvija var kaut ko nopelnit e-vide pardodot reklamu. Ir tachu Latvijas pionieri, kas lv uztaisa tira entuizasma pec, bet pelna lielo kapostu rietumu tirgu.
  5. jaa, un uz kuriem ir sakrameti entie torentra trackeri un serveris cepaas kaa vecmutere.
  6. Ak dievs, ko Jus te varat varities! Katrs cilveks pats individuali domas vai iesaistities vai nee. Ko Jus te lemjat vinu vieta?!
  7. Unikalu ideju nav, ir tikai uzlabotas vecas :)
  8. Sveiki! Meklēju mājas lapas hostingu ASV. Piedāvājumu ir ļoti daudz, tāpēc vēlos uzzināt Jūsu ieteikumus, kuru izvēlēties. Galvenais, kas ir vajadzīgs - labs ātrums no LV, vismaz 500 gb trafiks mēnesī, vismaz 500 mb vietas. Gaidu ieteikumus! Paldies! Ps. Mani neintresē vietējo kantoru serveri ASV (sakarināti bittorent trackeri)
  9. Lieta sekojosa - ir apjomigs portals (trafiks diena ~30 gb) un mekleju tam citu vietu kur apmesties. Bet ko labak nemt so colcolation vai iiret hostingu? Cik noprotu colcolation ir ari vajadzigas kadas iemanas serveru administresana vai ari vini sava gala visas lietas izdara? Un kaa ir ar hostingu - Ja portals radis lielu slodzi vinu serverim man piestadis lielaku rekinu vai vienkarsi liks aizvakties? Vai vini to kaa limitee? Liels paldies par izmelosu atbildi.
  10. Ir fiichas (ja maaki googlet) kas pret konkreti shiim fichaaam (injekcijam) palidz. Pagooglee, ja neatrod, tad nac pie manis. par 600 latiem uzrakstishu kodu (aizsardzibai)
  11. Vari vel meginat iemest sludinajumu work-shop.lv
  12. bandinieks

    Algas

    Jus te milzigus ciparus saucat, bet kur darbadevejs tik daudz kaposta iegust?Sarezgitas majaslapas izveidi ir +- 800 ls.Bet Latvija vinu tach nav tik daudz.Kadus projektus Jus realizejat, kuri to lielo kapostu pelna?Starptautiski vai kaa?Ir tik liels pieprasijums?
  13. mja templeits no monstertemplates - tas jau vien par kaut ko liecina
×
×
  • Create New...