Jump to content
php.lv forumi

Zvērs :P

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Zvērs :P's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Šo failu veido cita programma, tāpēc lai tas fails lasītos citā programmā - jaatstāj ir "No". Tādēļ es jautāju kā šo apiet, jo "No" ir rezervēts vārds un PHP neko neatgriež.
  2. Sveiciens! Cenšos ar parse_ini_file() noparsēt failu "mans-fails.ini", kura saturs ir: Saskaros ar problēmu, ka jau otrajā rindā ir aizliegtais atslēgas vārds "No" un PHP neko neatgriež. Kā varētu panākt, ka izdodas šo failu noparsēt un ievietot arrayā, lai visu info var nolasīt ?
  3. *.ee: URL for registration services: http://www.eenet.ee/services/subdomains.html WHOIS Server: whois.eenet.ee Record last updated 2008-09-24. Registration date 1992-06-03. *.lt: URL for registration services: http://www.domreg.lt WHOIS Server: whois.domreg.lt Record last updated 2008-09-24. Registration date 1992-06-03. Šie ir galvenie reģistri, tāpat kā nic.lv atbild par *.lv
  4. Ir iespējams. Kontroles panelī vai web servera konfigurācijas failā norādi domēna alias t.i. otru domēnu.
  5. Mighty, ok, kādam jābūt foršam un stilīgam lapas dizainam? ;)
  6. Tas tiesa, tas tiesa. Es tikai centos apstāstīt situāciju par konkrēto gadījumu +/- neieslīgstot detaļās. Uzticību tiešām nevar iegūt vienā mirklī ar labu piedāvājumu vai izaicinošu reklāmu. Bet es vienmēr esmu labprāt komunicējis ar cilvēkiem, un esmu par aktīvu komunikāciju ar klientu (arī iespējamo - topošo). Un ja cilvēks atraksta PM, ka vēlas ietestēt sistēmu vai atbilst viņa vajadzībām nekad neatsaku izmēģinājuma periodu.
  7. bubu, uzskati manu kaut vai par Bušu jaunāko ;) ok? Btw. Tīģerēns ir miris. Tā kā nikneims ir brīvs un to drīkst lietot arī citi :D black, tas ir tāpat kā ierasties mājās pie hostingotāja un teikt: "Gribu lapas datus atpakaļ!". no.lv nav viens serveris, bet vairāki, uz kuriem ir datubāzes. Pieņemsim, a b c d e. Nobrūk datubāzes serveris c. Pieņemsim, beckups no datubāzes ir bojāts un to nevar atjaunot. nākas paziņot, ka datubāzes nav. Tā gadās - tehnika & softs pievīla. Ja klients saka, ka grib datubāzi, bet nesaka uz kura servera tā datubāze atrodas, stuffs sapratīs ,ka tas moška bija klients kuram datubāze bija uz c servera, kautgan attiecīgā klienta datubāze nemaz nebija bojāta, jo tā atradās uz cita servera - b. Es saprotu, ka uzņēmumos cenšas pieņemt supporta stuffu, kas spētu lasīt cilvēku domas, bet Latvijā sādu cilvēku ir deficīts. Gala rezultātā, sanāca, ka cilvēks pārprata un kad jau bija izbļaustijies secināja, ka tomēr viss ir ok. Es negribu tagad teikt, no.lv da best host ever, bet negribu, teikt, ka tas ir sliktākais kāds jebkad redzēts. Kā jau iepriekš minēju, cilvēki kļūdās un mācās no kļūdām. Katrs hostingu izvēlas pēc iespējām un vajadzībām un shēmām. Citam svarīgs domēna nosaukums, citam - slikto/labo atsauksmju daudzums, citam - cik galvenajam kuratoram gadu, vēl kādam - galvenā kuratora vidējā atzīme informātikā. Man nav nekādu pretenziju pret nano.lv. Cik esmu izteicis ir tikai mans subjektīvais viedoklis, tāpat kā varu sniegt viedokli par jebkuru citu hostingotāju. Neesmu eksperts, parasts jūzeris ar zināšanām par šo virtuvi. So - dzīvojam ar pozitīvu skatu nākotnē.
  8. Tur jau tā lieta, ka tiek pieminēts viss vecais. Un kur tu vari saskatīt ko pozitīvu, ja visu laiku 5 gadus veci notikumi tiek pasniegti kā vakardienas? Protams, 95% slikto atsauksmju izplata konkurenti (vai ir to atsauksmju atbalss "viena tante teica"). Pārējie 5% ir reāli. Es nerunāju par kādu konkrētu hosingotāju bet vispārīgi. Pēdējo trīs gadu laikā nav manīta neviena ievērojama nesmuka šmuce Salvja dārziņā. Tas liecina par + atzīmi viņa labā. Pēc iemestā andrisp linka, es saprotu, ka tur bijusi stuffa un klienta nesaprašanās. Visiem nekad neizpatiksi, un vienmēr kāds kādu nories. Bet nav izslēgts, ka tas ir bijis neveiksmīgs mēģinājums paplašināt melno tintes pleķi. Un atgriežoties pie globālajām lietām - es uzskatu, ka šito hostingotāju jau ir vairāk kā vajag. Konkurence ir laba, bet viņi ir saauguši kā sēnes pēc lietus.
  9. A kas padara uzticamu? Labāk kad neviens nekā nezin vai arī lobēšana un speciāli noalgo cilvēkus lai internetā šad tad ieraksta to labāko? ;) Jaa jams nav enģelītis, bet cilvēki un arī attieksme mēdz mainīties. Vispār, hostingiem ir kautkādi kvalitātes standarti? Ok, tagad visi tiecas nodrošināt 100% uptime. Turklāt, neba tāpēc, ka vakar (?) uztaisīja SQL injekciju iem.gov.lv lapā (tikai pieņēmums), visi pārtrauks lietot TīklsNet pakalpojumus. Maksas tālrunis ir tikai viens - , kura tagad vispār nav ( cik var saskatīt ).
  10. Nu bet kad tas bija? Gadi trīs, ja nemaldos, atpakaļ. Tu domā, ka tur nekas nav gājis uz labo pusi? Cilvēki - kļūdās un arī tehnika nevienmēr mēdz būt ideāla. Protams, ir labi taisīt antireklāmu, kas ir pat iedarbīgāka par reklāmu. Viss iet uz priekšu un notiek, un pēc n gadus veciem rakstiem nevajadzētu spriest. SIA prieks nav lēts, aber viņam vecāk tak nav miljonāri ne? Tad jau daudzi izmanto, ne, ka var uztaisīt SIa un nolikties server telpā.
  11. jaa neizmirst torrentus emule, kazaa u.c. failu dalīšanas veidus. Piemēram, ar failu mainīšanos USB stickos, DVD dikos utt. Failus dalam pa labi un kreisi, it īpaši kad klienti piebrauc pie mājas sarkanā ferarī un saka "Man vajag failus!" :D andrisp, pirms izplati baumas kaut vienu reizi pats palieto. Savādāk sanāk, ka viena tante no Gvatemalas teica...
  12. Tas nano optiskais ir tiikai latnet tīklā. Un vispār ta telpa nav nano bet latneta. tā kā jamie baigi dirš.
  13. nu domēnus var reģistrēt tepat, trakerus turēt jau nav aizliegts, bet reti kurš grib, jo pārsvarā caur tiem izplatās zagta manta.
  14. Ļoti zinātniski. Viņi ir uzlabojuši savējo sistēmu + esot mainijies īpašnieks. Un vispār - var jau lasīt kautkādus gadus 4 vecus rakstus, bet tā visa ir reklāma, kas manuprāt vēl joprojām no.lv piesaista jūzerus. Jaunais īpašnieks esot sācis slēgtlīgumus un esot arī savs birojs.
×
×
  • Create New...