Sasa Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ir tāda nevisai sarezgīta lieta, mani paprasīja, lai es izdomāju kā realizēt stundu izmaiņas skolas mājas lapā. Bet man nekas prātīgs galvā nav ienācis, jau kā 2 nedēļas ... varbūt ir kaut kāds skripts kuru bik pielabojot var dabūt kaut ko kas varētu strādāt par skolas studu saraksta izmaiņu atēlotāju, un vajadzētu lai kaut kā caur webu tur tās izmaiņas varētu rediģēt! Ideja tāda ka ir lielais nemainīgais saraksts un kaut kur links uz izmaiņām! nu nevaru izdomāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 http://www.shambles.net/pages/staff/TTsoft/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Es gan sapratu savādāk, ka vajag nevis veidot pašu sarakstu, bet gan tikai php lapā iespēju tās piuevienot un attēlot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Nu, tādā gadījumā sniegtās informācijas nepietiek, lai kaut ko sakarīgu ieteiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 kā var būt iznormācija pa maz! ir lielais saraksts kas stāv sev un nekas ar viņu nenotiek! Un blakus izmaiņas (lielajā sarakstā veikt izmaiņas nevajag), un arī pagaidām veidot sarakstu ar stundām nevajag. vajag vienk izveidot pievienot izmaiņas, kas attēlotos tur pat vai kādā citā lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Kur viņš stāv? Uz sienas? Kāda DB struktūra? Vai ir tiesības veidot jaunas tabulas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Sasa, nemaz neiedomājies, ka varbūt tas nav priekš tevis (prātiņš par īsu) un ka vienkārši jāatsakās no šī darba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 iekš jau gatavas mājas lapas! Mājas lapa pagaidām ir bez DB tāpec nezinu vai likt iekš Db vai pietiks ar TXT failiem tāpat 1 cilvēks rediģēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 28, 2008 Author Report Share Posted January 28, 2008 (edited) un ka vienkārši jāatsakās no šī darba es jau nemaz nēesmu uzņēmies taisīt vienk man paprasīja un tagad es interesējos vai ir kāds skripts kas ļautu kaut ko tādu veikt! Ja sāktu taisīt uztaisītu!\ edit: ja domātu tad izdomātu ! Edited January 28, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Ja sāktu taisīt uztaisītu! Nu ko tad tu vēl kavējies ? :) Gatavu skriptu diezvai atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Datubāze gan būtu vēlama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) Saakumaa pievienojam stundu sarakstu: <?php uploadBilde("stundu_saraksts.jpg"); ?> ja vajag izmaiņas tad pievienojam taas: <?php function set_izmainas($bilde) { if (ir_izmainas()) izmainas_dzest(); else izmainas_pielikt($bilde); } set_izmainas("izmainu_saraksts.jpg"); ?> Edited January 28, 2008 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Varbūt vienkārši izveidot bildi vai ievadi db lielo sarakstu un dod iespēju mainīt uz nākamo dienu sarakstu... Piem. <"Lielais saraksts"> <"Stundu_izmainas_kuras_ir_iespejams_labot_no_admin_cp"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 varbuuut noder?? http://paste.php.lv/6798 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecoc Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Vari arī izmantot šo : http://www.asctimetables.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts