Jump to content
php.lv forumi

ecoc

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

ecoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vajadzīgs chat scripts / webs ! Zinu ka interneta ir daudzi tādi , bet nu cik es pameklēju neko normālu neuzgāju. Vajadzīgās lietas , lai būtu ir reģistrācija, būtu vairākas chata istabas un vēl šis tas ne tik svarīgs . Gribu līdzīgu kaut ko šiem: http://omegle.com/ http://onlychat.com/ Izskatījos daudzas lapas iekš hotscipts diemžēl neko labu neatradu. Ja nu ir kādam kādi ieteikumi , droši rakstat.
  2. ecoc

    PHP.INI

    Ne , neaizmirsu !
  3. ecoc

    PHP.INI

    Configuration File (php.ini) Path no value Loaded Configuration File C:\xampp\php\php.ini Nu, es saliku visu (settingus,APACHE MODus ) tos ieks C:\xampp\php\php.ini , bet tikunta kad eju manaip/install.php , vins saka ka Zend Optimizer ir it ka off , ka nav pieejams , bet ieks php.ini ir atdzimets viss ka vajag.
  4. ecoc

    PHP.INI

    Bet php.ini failam ir jābūt un man ir vienmēr bijis iekš c:/windows/ , bet tas pats arī attiecas uz php.ini failu kuram bija 100% jābūt ieks c:/xampp/apache/bin mapes. Meklēju , pa visu C:/ disku , nebij nekur ,tāds php.ini ! Otrs ir arī tas ja es ielieku tur to php.ini failu ieks c:/xampp/apache/bin mapes , un meklēju lietas ko man vajag editēt , tās vienkārši nav. Piem. ( Zend Optimizer , ;extension=php_zlib_filter.dll , un vēl šis tas )
  5. ecoc

    PHP.INI

    Lieta tāda ka man iekš c:/windows/ Nav php.ini fails. Pēc xampp instalācijas man arī c:/xampp/apache/bin mapē nebij php.ini fails , kaut gan tam tur bij jābūt ! Pamēģināju ielikt no interneta atrastu php.ini , bet it kā ieliku to ieks c:/xampp/apache/bin mapes , ieslēdzu safe mode on , bet iekš localhost/security man neparādas ka safe mode ir ieslēgts , restartēju xamppu iepriekš. Kādreiz tā nebij , nezinu kapēc tagad nav !
  6. ecoc

    syntax error

    Ja viss būtu labi , tad nemestu arse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION erroru ! Koda ir kļūda , kāds simbols nav pielikts , vai kaut kas nevajadzīgs. Lieta tāda ,ka es nezinu kas tieši !
  7. ecoc

    syntax error

    Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION in /home/musicna/public_html/music/includes/form.php on line 1 Form.php : http://paste.php.lv/ea94393f3eb2a2dda923e0...5fbfb8?lang=php Nezinu kapec metas tas syntax error ! Varbut kads var palidzet ?
  8. http://music.nanolv.com/ Ir lapa , bet vajag paris lietas izdarit lapu gribu uztaisit sauraku , widht , bet nekur neredzu ieks css kur rakstit body widht , ka es to varu izdarit ?
  9. ecoc

    php faili

    Veru vaļā failus php un man rādas visādi ķeburi nevis kods. Augšā vel ir rakstīt ,lai novelku kaut kādu zend optimizer un zend guard . Kas varētu būt pa vainu ?
  10. Ja tagad cita problema , es uzliku to scriptu uz hostinga bezmaksas , bet lieta tada ka neparadas text fails tur . Nekadus errorus nemat . Bet kad testeju uz localhost uz manas kastes viss gaja !
  11. Scripts man ir , kad parsuta txt failus , bet , ka var uztaisit kad nospiez submit pogu , pariet uz proccest.php un paradas Teksts paldies , par dziesmu . Tagad man vienkārši tuks ekrans rādas. Rekur proccest.php : <?php if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { $field1 = $_POST['field1']; $field2 = $_POST['field2']; $f=fopen("user_songs.txt","a"); fwrite($f,"Nickname: $field1 | $Download link: field2|\r\n"); fclose($f); } ?>
  12. Ka var izveidot ta piemeram , lietotajs ieraksta savu emailu , vardu un tekstu piemeram , tu grib tadu dziesmu , un nospiezot submit , ta vestule nosutas automatiski uz manu emailu . Ka ta var uztaisit ? (neizmantojot php , jo times.lv neatbalsta php )
  13. Ka var uztaisit , tadu taka drop down menu . Piemeram es uzspiedisu uz Linka ADS un man apaksa izleks 3 linki ( link 1 link2 link 3 ) Un kad atkal nospiedisu uz ADS vini pazudis . Ka var ta uztaisit ? Rekur bilde . Es mekleju google , drop down menu , bet tur nebij tadi , es php nevaru izmantot , jo times.lv neatbalsta php !
  14. ecoc

    table

    Es uztaisiju to pasu table , bet ka es varu pievienot defoult.css pie ta index.html , lai man ir visas krasas ,boarders . Kas ir jaraksta , iekš <head></head> tagiem ?
  15. ecoc

    table

    Ka var izveidot šādu tabulu , un tā lai ir viena linija peleka , otra balta nu tā kā bildē. Man nesanak tās tabulas izveidot , jo man linijas viņām ir tādas resnas .
×
×
  • Create New...