Jump to content
php.lv forumi

lazda144

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

lazda144's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kaa lai nosaka vai taaa stunda ir pagaajusi?
  2. Nu tik taalu tiku $id = $_GET['id']; if(isset($_GET['id']) ) { mysql_query("UPDATE cheat SET tru = 1 WHERE id = $id "); } Bet kaa lai uztaisa to linku tai buutu ?id=id ? Itkaa skatios piemeerus bet nekaadi nesanaak Ja es esmu ievadiijis linku ?id=5 tad man arii visus paareejos raada ?id=5 Edit: atradu kluudu! kaa vienmeer kautkaads suuds trauceeja man bija pie linka " bija ar diviem ' :) EDIT2: veelviens jautaajums! kaa var uztaisiit flood control! Piemeeram lai datubaazee no vienas ip vienu reizi stundaa var ievietot datus?
  3. Ir shaads kods! Man nesanaak izdariit taa lai es vareetu updeitot kaa patiesu! Luudzu paliidzat! Piemeeram: Niks Ip Datums Patiess? lazda x xxxxx Paties Paties vietaa ir links kuru uzspiezot buutu jaaupdeitojas uz true = 1 ! Cerams ka saprataat un vareesiet paliidzeet atrast kluudu!
  4. bet kaa veikt paarbaudi ja php fails netiek lietots biezi? index failaa likt?
  5. vareetu luudzu nedaudz plashaak? EDIT: un cik nopratu tas Cron job ir prieks liux! Nw kautkaada varianta kaa to ar php izdariit?
  6. Kaa var ievietot datubaazee datus uz noteiktu laiku, piemeeram, uz meenesi? Lai peec meenesha datubaazee vairs nepastaaveetu.
  7. kaads defaultā ir izslēgts? vienkaarshi paskat kaa to pleyeri vareeja ielikt un viss! vai arii pasakat kaadu citu vaiantu!
  8. gluki pagaidaam naw noveeroti! taapeec gribu saundu uzlikt piemeeram ja kad speeleeju pienaak kaads jauns admincall
  9. piemeeram kaa skype kad pienaak jauns zinojums atceros vareeja kautkaa ielikt media pleyeru!
  10. izlasi ko es rakstiiju! nejau muuziku klausiities bet briidinat ka ir pienaacis jauns zinojums!
  11. Izreknaaju visu forumu bet taa arii neatradu normaalu risinaajumu kaa atskanot adio failu man vajag uztaisiit taa lai kad tiek uzmests alertbox skaneetu kautkas! kaadi ieteikumi
×
×
  • Create New...