Jump to content
php.lv forumi

Nepieciešams torrent rakeris.


lizard

Recommended Posts

Galīgi vairs nesaprotu par ko jūs te tagad runājat.. Nav vienkāršāk rakstīt pareizu kodu, kurš nekad un nekādā gadījumā neuzticas lietotāja iesūtītajiem datiem, nevis likt ielāpu uz ielāpa?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kādas 4 dienas gan jau prasītu, lai uzrakstītu kārtīgu pamatu (bez nekādiem forumiem un čatiņiem). Iespējams mazāk, nez... sen neesmu php programmējis, tas vairs kautkā neinteresē. Ir daudz citu interesantāku lietu, ko programmēt.

Parēķini pilnu slodzi * 10Ls/h, aptuvenu cenu dabūsi. Viss, protams, var mainīgies + vai - atkarībā no prasībām.

Link to comment
Share on other sites

bubu, un kāpēc, kā Tu domā, tajos esošajos trakeros vispār ir tie caurumi?

Domā, ka tos rakstījuši cilvēki, kas neko nesaprot no šīm lietām? ;)

Jā, noliekot koda drošību kā vienu no projekta pamatuzdevumiem, var uztaisīt diezgan pārdomātu no drošības viedokļa produktu, taču tas negarantē, ka tomēr kādā (šobrīd iespējams nezināmā) veidā aizsardzību nav iespējams apiet.

Link to comment
Share on other sites

Visticamākais iemels - tas ka neilgu laiku atpakaļ visādi skript-kiddiji uzskatīja, ka katram jābūt pa trakerim, citādi neesi krutākais pacans ciemā. Un ko šie dara - parasti ņem tbsource, un pielabo savām vajadzībām. Un kā tas tiek pielabots droši vien izteikties man nevajag. Atliek vien palasīt vecākus topikus šajā pat forumā par trakeriem.

Link to comment
Share on other sites

Ir fiichas (ja maaki googlet) kas pret konkreti shiim fichaaam (injekcijam) palidz. Pagooglee, ja neatrod, tad nac pie manis. par 600 latiem uzrakstishu kodu (aizsardzibai)

 

Šitais ir jautri .. vai tā ir fīča ka man tādas fīčas konkrētai fīčai ir? Un kādu fīču es dabūšu pa 600Ls? :D

 

Atvainojos par offtopicu.. ļoti .. no sirds ..

Link to comment
Share on other sites

ceru, ka tev sanāks izveidot savu oriģinālo trakeri :) es pats labāk ņemos ar standarttrakeri, tādu pašu, ko izmanto filebase.lv (ne ar to populārāko, lai būtu mazāka iespējamība uzlauzt). man ne pārāk patīk, ka trakriem ir noņemti copyrights... starp citu es tavā trakerī esmu nobanots, bet caur proxy tāpat tieku :) to vajadzētu izlabot :p trakeri 99% gadījumu uzlauž caur papildinājumiem (čati, forumi un citas ekstras), jo tici man, tbdev kodols ir pietiekami daudz pielabots, lai viņu nevarētu kurš katrs uzlauzt...

Edited by malka1
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...