Jump to content
php.lv forumi

malka1

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by malka1

  1. http://php.lv/f/index.php?showtopic=12346
  2. lietoju http://www.phpclasses.org/browse/package/1906.html
  3. malka1

    Draugi

    labaak atrodi jau gatavu social network skriptu (klausi Aleksejam), piemeeram, http://elgg.org/ pameegjini to palaist un skaties skriptaa kaa lielaas puikas kodee social networkus. gan jau, ka kaadreiz arii tu taa maaceesi :)
  4. paldies par ieteikumu. tādu variantu arī ņemšu vērā :)
  5. mad182, tava pieminētā php klase jau tikai bildēm domāta :)
  6. Tur jau tā lieta, ka tikai bildēm var atrast daudz risinājumu, bet vajag risinājumu dažāda tipa failiem. Vai ar manis iepriekš parādīto piemēru, vēl pievienojot šo pārbaudi faila paplašinājumam + aizliegumu izpildīties skriptiem augšupielādes mapē: $allowedExtensions = array("txt", "rtf", "doc", blablabla); function isAllowedExtension($fileName) { global $allowedExtensions; return in_array(end(explode(".", $fileName)), $allowedExtensions); } , pietiks, lai neuztrauktos par urķiem?
  7. man galvenais, lai urkjis nevareetu izpildiit savu kodu un viss. var vienkaarshi $_FILES kopeet uz noteiktu folderi, kuraa buus aizliegts izpildiities skriptiem? piemeeram, shis kods buus droshs, ja "galleries" mapee buus aizliegts izpildiities skriptiem? if(isset($_FILES['uploaded'])){ $target = "galleries/".basename($_FILES['uploaded']['name']); print_r($_FILES); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'],$target)) echo "OK!";//$chmod o+rw galleries } else{ echo "<form enctype='multipart/form-data' action='CodeTool.php' method='POST'>"; echo "File:<input name='uploaded' type='file'/><input type='submit' value='Upload'/>"; echo "</form>"; }
  8. un ko Jūs domājat par vienkārši htaccessā ierakstītu aizliegumu izpildīties php skriptiem mapē, kurā glabāsies faili?
  9. ir tā, ka es negribētu ierobežot cilvēkus ar aizliegtiem failu paplašinājumiem, bet vajadzētu mp3, jar, sis, sisx, jpg, gif, png, thm, nth, wav, amr un tamlīdzīgus mobilajiem telefoniem domātus failus
  10. Vajag zvanīt nevis sūtīt epastus, tad supportu dabūsi ātrāk...
  11. Meklēju kādu php klasi vai ko tādu drošai failu augšupielādei. varbūt ieteiksiet kādu no gataviem risinājumiem, kas kārtīgi noparsē augšupielādējamo failu? Paldies!
  12. Pie viņiem mana kaste- viss ir kārtībā un attieksme cilvēcīga!
  13. lasām php.net manuāli par setcookie (it sevišķi par domēni, piemēram, ja būs .domēnis.lv, tad darbosies visos subdomēnos)
  14. Es jautaju ka to izdarit! Nevis prasu kas man jadara!
  15. Tatad problema tada, Man ir WAP Viesu gramatu servisa skripts, tas nu nebutu tik svarigi. Tatad lieta ir tada, ka lai stradatu serviss - tas ir varetu registret viesu gramatu, registreties vajag ieksh .htaccess faila register_globals php_value 1, bet lieta tada, ka es nevaru pieklut viesu gramatu servisa admina panelim, bet nomainot uz register_globals php_value 0 straadaa admin panelis, bet nestraadaa viesu gramatu serviss un registracija. Ka iespejams to labot?
  16. uztaisiiju taa, bet man paraadaas: user 10037 not found usermod -a -G 33 10037 pievienoju atteelu no ftp klienta, kur paraadiits, ka taads lietotaajs ir...
  17. neatradu nevienu normaali izskaidrojoshu manuaali par usermod, kas dereetu manaam ne iipashi labajaam anglju valodas zinaashanaasm. vai es pareizi dariishu, ja izdariishu taa: usermod -g 10001 33 ? 10001 (parasto FTP failu grupa un 10002 ir parasto FTP failu lietotaajs) 33 (gan faila grupa, gan lietotaajs, ko ir izveidojis PHP fails un sho failu nevar ne CHMODot un dzeest ar FTP) vai izpildot sho komandu, grupai 10002 buus pieeja PHP izveidotajiem failiem? vai arii shii komanda dara ko citu? paarprasu kaartiigi veelreiz, jo negribu neko sachakareet....
  18. tagad skripts kas izveido un paarkopee failus paraada: error moving files (uzliekot atpakalj chmod 777 viss atkal straadaa)
  19. izdariiju taa: chmod 660 /mape chgrp 10002 /mape chmod +s /mape un veel peec tam uzrakstiiju: chmod 777 /mape bet vienalga jaunie faili izveidojas ar lietotaaju un grupu 33, bet man vajag grupu 10001 un lietotaaju 10002 Juus domaajaat taa: usermod -g 10002 33? pashkjirstot guugli pagaidaam liidz galam nav aizgaajis, kaa lietot usermod, vieniigi sapratu kaa GUI versijaa nomainiit privileegjijas, bet es nevaru to izdariit, jo Ubuntai nepatiik, ka lietotaajs satur simbolu "_".
  20. to es zinu, ka ar visaadaam manipulaacijaam var nomainiit owneri, bet es gribeetu zinaat probleemas ceeloni... shitais gan mani intereseetu, buutu ljoti pateiciigs, ja pateiktu, kura komanda ieksh terminaalja jaaizmanto :)
  21. jaa zinu, ka ir taada komanda un PHP skripts to arii veiksmiigi izdara, bet vinjsh failam pieshkjir nepareizo faila iipashnieku ieksh linux taa, ka veelaak tos failus ar FTP nevar ne chmodot, ne dzeest utt...
  22. Lieta taada ka lietoju PHP5 + ISPconfig hostinga kontrolpaneli un PHP skripts veido failus ar nepareizaam permisijaam taa, ka pat ar ftp klientu nevar CHMOD. PHP izveido failus ar lietotaaju 33, bet vajag taa lai buutu 10002 un uz augshu. Cerams, ka paliidzeesiet :)
  23. mans risinaajums: jadold.php: <?php //header("Content-type: text/vnd.sun.j2me.app-descriptor;charset=UTF-8"); //error_reporting (E_ALL); if (!is_file("code.php")) exit (":)"); if(!$d) exit; if(substr($d,0,5)=='http:') exit; $d = htmlspecialchars(stripslashes($d)); $d = str_replace(array('..','//'),array('','/'),$d); if(!is_file($d)) exit; $ex = pathinfo ($d); $ex = $ex['extension']; if($ex != 'jar') exit; include 'pclzip.lib.php'; $zip = new PclZip($d); $cont = $zip->extract(PCLZIP_OPT_BY_NAME,"META-INF/MANIFEST.MF", PCLZIP_OPT_EXTRACT_AS_STRING); $cont = $cont[0]['content']; $cont = str_replace("\r","",$cont); $cont = str_replace("\n\n","\n",$cont); $cont = str_replace("\r\n","",$cont); $cont .= "MIDlet-Jar-Size: ".filesize($d)."\r\nMIDlet-Jar-URL: http://my-site.org/download2/".$d.""; //header ("Content-type: text/vnd.sun.j2me.app-descriptor"); while ($cont[0]=="\r" || $cont[0]=="\n") $cont=substr($cont,1,strlen($cont)-1); exit ($cont); ?> jad.php: <?php //error_reporting (E_ALL); header("Content-type: text/vnd.sun.j2me.app-descriptor;charset=UTF-8"); if (!is_file("code.php")) exit (":)"); if(!$d) exit; if(substr($d,0,5)=='http:') exit; $d = htmlspecialchars(stripslashes($d)); $d = str_replace(array('..','//'),array('','/'),$d); if(!is_file($d)) exit; $ex = pathinfo ($d); $ex = $ex['extension']; if($ex != 'jar') exit; $jad = file("http://my-site.org/download2/jadold.php?d=$d"); print"$jad[1]$jad[2]$jad[3]$jad[4]$jad[5]$jad[6]$jad[7]$jad[8]$jad[9]$jad[10]$jad[11]$jad[12]$jad[13]$jad[14]"; //file_put_contents("file.jad", join('', $jad)); ?> tas nekas, ka esmu iespeejams skjiibaakais koderis uz pasaules, bet galvenais ka straadaa ;)
  24. izskataas, ka $cont nav pie tā vainīgs- skatīshos dziljaak skriptaa...
×
×
  • Create New...