ecoc Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Man vajadzetu blogu kurs neatbalsta mslq , tadu kurs ies uz times.lv!!! Mekleju hostscripts, bet neko neredzeju, nevareja nokacat nekur!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Uz times.lv vispār php ir pieejams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecoc Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 PHP nava, tapec es prasu, blogu kur nevajag mslq pabalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) :) kā ta tas ir ? Un kas vispār ir mslq ? mysql ? mssql ? Ja nav nevienas server-side skriptēšanas valodas, tad blogs klasiskā nozīmē (ar smuku adminu utt) tev nespīd. Būs vien jākrāmējās ar statiskiem html failiem. Edited June 19, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kaads sakars PHP ARDatau Bazeem? Viena ir Programmeshanas Valoda utrs (mYsql) Ir DB serveris...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ņem kādu no bezmaksas blogiem (livejournal, blogger, blogiem.lv utt.) , gribi lai blogs rādās iekš savas times lv lapas, ieliec blogu lielā iframē vai arī hostējies par naudiņām, un būs vis ko vajag un kā pie cilvēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecoc Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Man jau ari vajag html blogu, tadu nevar nekur dabut, vai pasam javeido? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Man liekas ka times.lv piedavaja mysql, nosutot sms pa 0.95ls, lai aktivize tur bija kaut kas tads. Edited June 19, 2007 by cucumber Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Kā būtu ar: http://blogs.lv http://myspace.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Nu liekas ka to varētu realizēt tā - mājās turi apache+php.. iekešo visas HTML lapas, saglabā direktorija... kuru pēctam uploado uz hostingu. Protams komentēšana un citas POST-ošanas iespējas būs liegtas tur. Kā saka - pliks mirror/backup ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts