v3rb0 Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 a ko tad tu tur TAADU rādīsi ka vajag aizsargāt. - ja tikai savējajiem, tad paroli un miers. ja visiem, un tās bildes tiešām ir tādas, ka kāds gribēs viņas tik ļoti downlodēt, tad atļauj, bet par naudiņām iedod paroli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 nu nez vai kads gribes cakareties ar print skreen un pec tam vel graizit! cik sapratu tad vieniga iespeja ir css? un ja bus css+js tad bus tapat drusku drosak, varu saderet ka tikai retais atsledz js Es uztaisīšu skriptu, kas automātiski sagraizīs. Nopostēšu tepat forumiņā :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neprasa Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 taa jau bus proga kas dabu un izgriez kvadratu pec noteiktām 4 koordinatem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 neizprotu shito jeegu. saglabaat kaa backgroud caur css veel virsuu caurspiidiigo. mans browseris to novilka un tas ir mans, es daru ar savu mantu, ko vien veelos. es taisiitu pleshaa. piemeeram man ir lielas bildes. es uztaisiitu logu nelielu - ekraanu. un navigaacijas pogas palielinaat, stump pa kreisi, pa labi. un sanaak, ka lietotaajs var izdabuut tikai printscreen, bet sliktas kvalitaates. http://www.osy.lv/ vinjaam taa ir apmeeram. vinjam mazinja bilde pa kuru skaties lielo. nu kaut kaa taa, vismaz lietotaajs nedabuus taadu pashu bildi. cipa tikai piraatisko versiju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neprasa Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 (edited) nu paga, to ko es nofotografeju un tu novelc, tas vienalga ir mans Edited January 13, 2007 by neprasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 nemec, neaizmirsti par flash decompiler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs. (bubu) pret to var aizsargaaties un diezgan labi, nu bet ok. ko tad tev dos, ka tu dabuusi. tur tak var visu tik sarazhgiit. es uzkatu flashu par savu paarluku, man nav jaapielaago nekas lietotaaja (ne css, ne js, ne html). tikai un vieniigi flasham. no kaa var secinaat, ka es savu paarluku varu sakodeet, kaa gribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Tikai ņem vērā, ka tavs "pārlūks" darbojas uz mana datora, pār kuru man ir pilna kontrole, bet ne tev. Tāpēc tavam "browserim" es varu likt darboties kā vien man pašam tīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 vieniigais ko var izdarit, tas ir pa visu bildi uzlikt `dinamisku` watermarku. taa lai taa bilde vairs praktiski nekur nav lietojama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) mja.... necaurspidigu, milzigu, melnu uzrakstu: "Ja nemaki zagt, tad nezodz" :) Es uztaisīšu skriptu, kas automātiski sagraizīs. Nopostēšu tepat forumiņā :) es gaidu :D :D Edited January 15, 2007 by 4e4en Link to comment Share on other sites More sharing options...
googlee Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ar print screen var nospert bildi tapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nu, bet kvalitate, ka no D***** teoretiski visu var nospert bet mēst te domājam, kā maksimāli to apgrūtināt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Kas par muļķībām? Kāda vēl runa var būt par kvalitāti? Datora browseris attēlo 1:1 to, ko saņem no neta. Nav jau taču nekāds analogais signāls! Un Print Screen vēl jo vairāk saglabā 1:1 to, kas ir uz ekrāna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nu,bet ja caur html & css bildes ir samazinātas par ~ 50 %, tad automātiski kvalitāteir par tiem 50 -> 60 % sliktāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Tas nozīmē, ka tu liec ielādēt 4x vairāk informācijas, nekā parādi. Nav forši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts