Jump to content
php.lv forumi

Apstādināt skripta tālāko izpildi


Slammer

Recommended Posts

Uzreiz saku, ka esmu iesācējs, tāpēc lūdzu nebrēciet virsū.. :)

 

Ir galvenā lapele, kurai pēc nosacījuma tiek includota cita lapele kurā ir atbilstošs skripts, kas vajadzīgs nosacījuma izpildei.

Es gribu lai tajā includotās lapas skripts netiek tālāk izpildīts, ja neizpildās kāds nosacījums, bet .. lai turpinās izpildīties galvenās lapas skripti, respektīvi, lai tie netiek pārtraukti.. kā to lai panāk?

 

Ja lietoju exit(); includotās lapas skriptā, tad nekas tālāk netiek izpildīts, un galvenā lapa paliek nogriezta.. ir kaut kāda alternatīva exit(); vai teiksim var kaut kā savādāk pārtaisīt skriptu? Ceru, ka sapratāt.

Link to comment
Share on other sites

Izvada gan.. :(

 

P.S. Vēl viens stulbs jautājums, vai php valodā nevar kodēt ar label? Tā kā piemēram pascal valodā? Ja kaut kas neizpildās tad pārceļamies uz norādīto labelu, palaižot garām kodu.

Edited by Slammer
Link to comment
Share on other sites

Tur to nosacījumu ir gana daudz, jo tā ir reģistrācijas apstrāde.. Es izdomāju, ja kaut kas neizpildās tad varētu pielikt papildus kaut kādu mainīgo, kuram ir vērtība, un tad tālāk atļaut izpildīties tikai tad ja tam mainīgajam nav vērtības neizmantojot exit(). Bet tas jau nav īstu vīru tonis.. manuprāt :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...