Jump to content
php.lv forumi

Custom scrollbar

Recommended Posts

Posted

Labdien!

Man ir jautājums:

Vai ir iespējams izveidot custom scrollbar tā, lai tas validētos un rādītos uz visiem populārākajiem browseriem - IE, Firefox, Opera, Netscape Navigator ?

Posted (edited)

Nē, uz Operas arī rāda.

Bet man vajadzētu iespējas uz Mozilla arī vēl un ko tur vēl daudz izmanto...

Edited by Robis
Posted

imo labak atstat FF useriem defaulto scrollbaru un scrolleesanos ar rulliti nekaa kraasainu scrollbaru un scroleesanos ar klikskinaasanos pa scrollbaru bez iespeejas ar peles rulli scroleeties up/down.

Posted
Iespēja tīri nevajadzīga, manuprāt.

Nebūt ne nevajadzīgi - ir lapas, kur tā ir vajadzīga, lai labāk lapa ieietos kopējā stilā. Bet es jau saprotu - viss, kas saistās ar IE, ir nevajadzīgs ;)

Posted (edited)

Tikpat labi varētu vēl toolbara pogām bildītes kruķīt vai menu krāsas mainīt un izvēlnes vietām mainīt.

Atkal gandrīz reizē! :D

Edited by Kavacky
Posted

a es vot teikšu, ka lapas scrollbaram jāiekļaujās GUI... ja jau visiem logiem ir vienāds scrolls.. tad arī lapai.. vismaz users uzreiz 100punkti sapratīs ka tas ir scrolls.

pareizi dara, ka neļauj konfigot..

Posted

Es ljoti labpraat lapai nomainu scrollbar kraasu, lai izskatiitos labi.. tie, kas lieto IE un Operu jau pieradushi, ka kraasas meedz buut saskanjotas ar dizainu, a tie kas lieto ko citu uztver normaali defaulto scrollbar un nemaz nesprinkst..

No Problemo..

• Create New...