Jump to content
php.lv forumi

eglitis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://hate-hour.info
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Ventspils
  • Interests
    Tēlot cilvēku. Vai sanāk?

eglitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Diemžēl nāksies apbēdināt. Celtnieks pelna 1500-2000 mēnesī un katru dienu iet mājās 17:00.
  2. eglitis

    meta

    http://www.seobook.com
  3. SIA "Autoportāls" meklē php/mysql/xhtml/css/javascript programmētāju. Pilna slodze ofisā Rīgas centrā. Visus interesējošos jautājumus uzdot, zvanot uz tālruni 29146296 vai rakstot - [email protected]
  4. 1) fails jāievieto no web nepieejamā mapē 2) faila paplašinājumam jābūt php 3) apache iestatījumos jānorāda, ka inc faili tie paši php faili vien ir.
  5. Pērkot laptopu darbam, vadījos pēc principa vislabākā cenas/labumu attiecība. Nevis aprēķināta, bet intuitīva. Iekļāvos 550Ls.
  6. php manuālis, pie komentāriem, bet strādās ļooooti reti.
  7. Kā jau minēju, tas ir tikai mans personīgais viedoklis. Arī Tu vari pamēģināt ierakstīt to pašu šampūnu un sampunu, bet sašaurinot meklēšanas rezultātus līdz tikai lapām latviešu valodā. Rezultāti neatšķiras. Jāpapēta, interesants temats.
  8. Manuprāt, lielajam SE, kuram visi taisa O ir saprotams, ka ā iekš ASCII ir a, vismaz to es spriežu pēc SE atgrieztajiem meklēšanas rezultātiem.
  9. Ne vienmēr iepriekšējo darba vietu var tikt viegli pamest. Ir lietas, kuras ir iesāktas un kuras jāpabeidz. Protams, var jau rīkoties pēc principa "tur ir labāk, eju" un doties uz citu vietu, bet ja ir vienošanās / uzsākta sistēmas izstrāde, to pamest pusdarītu nevar. Arī šobrīd nestrādāju labāko darbu padaulē un pat liekās ka šis tas ir nepieņemami, bet pie šī principa turos un gatavojos darba vietas maiņai tikai pēc projektu izstrādes beigām un veiksmīgas palaišanas.
  10. Izmēģināts līdzīgā gadījumā, donam Kihotam bija cīņa ar vējdzirnavām, sanāca līdzīgi.
  11. Un ja rakstā runa iet par saitēm, visi liks <a href ? Nav tik traki. [/url] [LINK] arī lietotājs parastais nerakstīs. Vēl jau var skatīties pēc, teiksim, 5 reizes atkārtotiem http:// utml. Ja vēl apvieno filtrēšanu ar kļūdas paziņojuma izskaidrojumu attēlojumā, viss būs kārtībā. Pilnībā piekrītu.
  12. Nedomāju ka lietotaji būs priecīgi. Vai nav vienkāršāk moderēt / filtrēt ziņojumus pēc badwords listes? Bet teorētiski vajadzētu pietikt. Ar GD ģenerētām bildēm lietotāji būs vēl neapmierinātāki.
  13. Esmu darījis tā - katram formas elementam definēju klasi - talruna_numurs, personas_kods utml. Tad pie submit() ar DOM metodēm skrienu formai cauri un pārbaudu elementu, atbilstoši tā klasei.
  14. eglitis

    Jusu lapas

    Tam, kā textarea iekšienē teksts tiek pārnests jaunā rindā nav nekāda sakara ar to, kā teksts tiks attēlots xhtml dokumentā (ja vien tekstā nav \n un tiek lietots nl2br()). Pārnese jāveic manuāli, piemēram ar http://lv.php.net/wordwrap .
  15. \n uz <br /> pārveido funkcija nl2br(). <?php echo nl2br(highlight_string("<?php echo \"tes\nts\"; ?>", true)); ?>
×
×
  • Create New...