Jump to content
php.lv forumi

Gundars

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

About Gundars

  • Birthday 05/01/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.leta.lv

Gundars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tā ir vecā web lapa. kura likvidēsies tiko būs jauna...
  2. Sveiki, meklēju web dizianeri vienai web lapai. www.godive.lv Lapā paredzēts diskusijas,galerija,video, veikals, kā arī pārējās lietas. Ja kādam ir interese sūtiet piedāvajumus uz [email protected] (iepriekšājo darbu paraugus arī)
  3. Jā ja ir jaadministrē viens serveris... ja serveru skaits ir patsmitos (ar dažādiem osiem), datu apjomi mērāmi teros, datori simtos, tad nu nebūt tā vairs nav medusmaize:)))
  4. NU jau kādu brīdi ikdiena lietoju projektos. Galvenokārt: config url routingsm (varetu būt labaks, jo ir krients čakars brīžiem, bet ZEND sola to visu uzlabot) PDF ģenerēšanai, ar modificētu versiju atbalsta Unicodu Dažreiz DB, ja nav vajadzīgs kas ļoti speciāls. Pārējās lietas nav sanācis skatīt..
  5. Nu nezinu, kapēc būtu jaizmato tur Sql funkcijas. Shados gadījumoe ir PHP vienkarhsi uztaisāms: strtotime ( string time [, int now] ) switch (..) { case '1n' $endate = date('+1 week',$currentdate);break; case '2n' $endate = date('+2 week',$currentdate);break; default: $endate = date('+3 days',$currentdate);break; }
  6. Stopp: Vispaar jau Flash banerus taisa ar clickTAG parametru, lai saita owneri varetu uzskatīt arī cik bijuši klikšķi tam bannerim, citadi sanāk tikai ekspozīciju skaits:)))
  7. Nē nepietiek ar a tagu. Punkts. <object type="application/x-shockwave-flash" data="/images/copes_lietas_b.swf?clickTAG=http%3A%2F%2Fwww.copeslietas.lv%2F" width="150" height="150"><param name="movie" value="/images/copes_lietas_b.swf?clickTAG=http%3A%2F%2Fwww.copeslietas.lv%2F" /><param name="menu" value="false" /><param name="quality" value="best" /></object> clisckTAG ir jaieraksta url uz kurieni talak jaiet. PS. Sakara ar kadu tur IE securoty labojumu ...tad ieksh IE ir divreiz jaklikshkjina.
  8. Vakar lasiju, ka jaunajam PHP5.2 ir dazhadas bibliotekas prieksh MySql. Kautkur sheit (pashlaik nevaru atvert bugs php) http://bugs.php.net/bug.php?id=39356&edit=3
  9. Vnk...iedod man n ls un es uztaisishu tev. n ls nav par darbu, bet kā kompensācija par to, ka es tava vieta visu to lasishu:))) Un btw...bubu ir taisniiba ir pilns inets ar visadiem forumiem un atliek tikai izveleties:)) Kaut vai phpBB:))
  10. Gundars

    Komentari

    Bubu...XML var mierigi glabat lineārus datus. piemeram: <comments> <coment NickName="AA" PostDate="2006-11-04 10:11;11">Comment test with html tags</coment> ... </comments> Vai arī vispaar uzraez uztaisīt normalu lietu: <gallery> <image ....path="dffsdf" width+"12" height="43"> <comments> </comments> </image> </gallery> Pec tam viņam vajadzes vel reitingus pielikt klat un vēl visskautko ...un atkal taisīt linerārus failus??
  11. Vai nu taisi pats izmantojot sho... http://www.php.net/manual/en/ref.xml.php vai arī n ls zobos, xml.DB strukturu un pie kāda codera ciemos:)))
  12. http://www.php.net/manual/en/ref.xml.php ŠIs ļauj pārsēt pa faila gabaliem un noparsetas rindas attiecīgi var iemest uzraiz DB. Bez iekraushans visa 100Mb atminjaa.
  13. Gundars

    Sūdzība!

    Domāju, ka Tu varētu ienest forumā savu darbu sarakstu i visas diskusijas beigsies. Bet pašlaik pasekojost teviem izteikumiem šiet forumā - iespaids nav nekāds labais:)))
  14. Esmu diezgan liberāls, bet nu Virtual tu shauj pāri strīpai! Tas ir, ja es pieteiktos pie tevis darbā, un tu man liktu sarunaties krievu valodā, tad tu dabūtu visas inspekcijas pēc kārtas:)) PS. Kā maksā tā - хуярию:)))
×
×
  • Create New...