Dutchyz Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Pašlaik man ir lapa www.spice-racing-team.lv , kas piesaistīta latnet, maksāt sanāk 7 Ls/ mēnesī. Bez tam tikai 25 MB. Es gribēju uzprasīt, ja es ar kādu sarunāju ftp://vards.domens.lv(laikam ftp://vards.autosports.lv vai arī aiz /) folderi uz viņa servera, tad es varēšu atsacīties no latnet hostinga un pielisaistīt to www.spice-racing-team.lv ? Vai arī vispār jāasakās no hostinga un domēna, tad varēs nopirt jaunu vārdu un to piesaistīt šim ftp folderim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Jauns domēna vārds nav jāpērk. Sameklē kādu cilvēku, pie kā tu izvietosi savu lapu un ja viņš būs pietiekami saprātīgs, visu tev izstāstīs. Ja ne, tad shēma ir aptuveni šāda: 1) atrodam hostingu 2) sakam, ka gribam izvietot savu lapu ar domēna vārdu www.[ieliec savu nosaukumu].lv 3) uzzinām jaunā hostinga IP adresi 4) Pārceļam visu lapas saturu uz jauno hostingu 5) zvanam NIC un sakam, ka gribam pārcelt domēnu uz jauno IP adresi 6) Pagaidam pāris dienas, līdz visi DNS serveri ir atjaunojušies 7) Zvanam Latnet un sakam, ka atsakamies no pakalpojuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Man ir maajaslapa,kas staav uzmana provaidera servera, bet tagad veelos vinnu uztureet maajaas. Ir uzkonfigureets Apache un PhP, bet taalaa knav ne jausmas ko dariit. Ir domeens, bet kaa jau mineeju vinnss ir piesaistiits pie provaidera. Ko man dariit? Kaa lai ieguustu rezultaatu, ka maajaslapa palaizzas no mana PC? Luudzu paliidziet. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 nu gan.. tak sāc lasīt no 5punkta Kaklz komentārā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) Un tas ir viss?Nevajag neko rakstiit nekur, un nekaados folderos? :unsure: Jauna probleema :angry: Citi no saviem datoriem nevar tikt klaat manai lapai ievadot manu IP. Kas vareetu buut par vainu? Edited July 12, 2005 by APOCALYPSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) Un tas ir viss?Nevajag neko rakstiit nekur, un nekaados folderos? :unsure:Jauna probleema :angry: Citi no saviem datoriem nevar tikt klaat manai lapai ievadot manu IP. Kas vareetu buut par vainu? 19256[/snapback] firewall, nav kaartiibaa ar apache UPD: aa, nav kautkaads ieksheejais tiikls? IP nav apmeeram 10.0.0.111 ? Edited July 12, 2005 by Kristabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 nav kaads guljamrajonu provaideris, kas clientus tur aiz trejdevinjiem routeriem un subnetiem, tad nemaz ij neceri ka pie tavas ip kaads no aarpueses piekonekteesies. buus tad japrasa aareeja ip provaiderim, par ko protams kaadas naudinjas samais paprasiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Gadienā tu man reiz neteici, ka tev esot tas iekšējais tīkls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Vakar tika noskaidros (iekš #php.lv), ka viņa privātā IP adrese - 192.168.x.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts