Jump to content
php.lv forumi

Dutchyz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Dutchyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bet ko darīt ja piemēram es no a tabulas gribu a veriibu dabuut, bet no b tabulas b vertiibu?
  2. kas šeit varētu būt nepareizi, ja visi tabulas dati sakrīt? <?php $dbhost = 'localhost'; $dbuser = '***'; $dbpass = '***'; $conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die ('Error connecting to mysql'); $dbname = '***'; mysql_select_db($dbname); $select="products_id, products_name from products_description"; $sql_result=mysql_query($select); $rows=mysql_num_rows($sql_result); for ($n=0; $n<$rows; $n++){ $row=mysql_fetch_object($sql_result); echo $row->products_id . " || " . $row->products_name . "\n"; } ?> dabūju laukā : Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in * on line 15
  3. Labi, pa dizainu es neesmu atbildīgs, tikai taisu Ģirtam Krūzmanim mājaslapu. Bet kādu jaunumu sitēmu jūs paši izmantojiet. Es iegaaju tajā hotscripts.com visādas novilku - neviena no kādām 10 tā īsti negāja, kaut gan pašas primitīvākās gāja.
  4. Ieintaleeju jaunumu siteemu www.srt.lv/jaunumi un neit. Rakstiits ka javaskrips ir <script language="javascript" src="http://www.srt.lv/jaunumi/news.php?limit=10&pp=0&tp=default"); ?></script> , kas par vaini, kapeec sho skriptu liekot html lapaa neparaadas raksti?
  5. Kad ieinstalēju phpbb2 parādījās šitas: Ko tas nozīmē?
  6. labi , dabūju ema.lv Laipni lūgti phpMyAdmin 2.6.1-pl3 MySQL 4.0.24 strādā uz localhost, lietotājs srt@localhost Vai tikai vienu prograMU varu piesaistīt vienai datubāzei vai vairākas kā ir?
  7. taaa iieluplaadeeju, galligi leeni :( izskatās ka nav nekāds brīnums, ka tas serveris uzkārās - man 8 x vajadzēja turpināt ieluplādēšanos - galīgi garām, bet tas tā. serveris runā : Laipni lūgti phpMyAdmin 2.6.3-pl1 Kļūda MySQL teica: #2002 - Serveris neatbild (or the local MySQL server's socket is not correctly configured)
  8. Vai tas ir iespējams, esmu novilcis to phpadmin, ieliku serverī, bet neit... (dumš jautājums varbūt, bet viņu vispār jāielejuplādē serverī?)
  9. Kur dabūt kādu samērā vienkāršu programu priekš jaunumu veidošanas + apakšā komentāru borda? :)
  10. Vajadzeetu 50/mb ar PHP un MYsQl, liidz 3 Ls'/meen, kaads nevareetu to piedaavaat uz sava servera?
  11. Pašlaik man ir lapa www.spice-racing-team.lv , kas piesaistīta latnet, maksāt sanāk 7 Ls/ mēnesī. Bez tam tikai 25 MB. Es gribēju uzprasīt, ja es ar kādu sarunāju ftp://vards.domens.lv(laikam ftp://vards.autosports.lv vai arī aiz /) folderi uz viņa servera, tad es varēšu atsacīties no latnet hostinga un pielisaistīt to www.spice-racing-team.lv ? Vai arī vispār jāasakās no hostinga un domēna, tad varēs nopirt jaunu vārdu un to piesaistīt šim ftp folderim?
×
×
  • Create New...