Jump to content
php.lv forumi

APOCALYPSE

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

APOCALYPSE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki! Esmu nonācis strupceļā un nekādīgi nevaru izdomāt kā atrisināt savu problēmu. Ir logs, kurā tiek izvadīts direktorijas saturs: 1. fails1.swf 2. fails2.flv 3. fails3.txt u.t.t. Gadījumā, ja tas piemēram ir txt vai html, tad uz faila linka nospiežot, šis fails tiek atvērts iekš browsera. Jautājums: Kā lai panāk līdzīgu situāciju ka, nospiežot uz .swf vai .flv šie faili atveras kaut vai kaut kādā web flash pleijerī, kas stāv uz servera (tāds kā iekš youtube vai jebkāds cits). Ceru, ka izskaidroju daudz maz saprotami savu sāpi :) Būšu pateicīgs par jebkādu palīdzību, idejām un ieteikumiem.
  2. Vai tu lūdzu nevarētu palīdzēt izlabot kļūdu? Jau pusdienu ap šito ņemos.
  3. PostgreSQL error: 2007-12-12 19:55:19 CONTEXT: SQL statement "UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3" PL/pgSQL function "reikinaat" line 2 at SQL statement SQL statement "UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3" PL/pgSQL function "reikinaat" line 2 at SQL statement SQL statement "UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3" PL/pgSQL function "reikinaat" line 2 at SQL statement SQL statement "UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3" PL/pgSQL function "reikinaat" line 2 at SQL statement SQL statement "UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3" PL/pgSQL function "reikinaat" line 2 at SQL statement SQL statement "UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3" un tā turpinās
  4. Sveiki! Mana lielā milzu problēma ir tā, ka ja izpilda vienkāršas update UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3; UPDATE pavedzimes SET PVN = 0.18 * SUMMA; visu ļoti forši sarēķina. Bet ja uztaisa iekš trigerfunkcijas, tad viss it kā uztaisās, CREATE TRIGGER "reizinaat" BEFORE INSERT OR UPDATE ON "pavadzimes" FOR EACH ROW EXECUTE PROCEDURE reikinaat(); CREATE FUNCTION reikinaat() RETURNS "opaque" AS ' BEGIN UPDATE pavadzimes SET summa = daudzums*cena_m3; UPDATE pavedzimes SET PVN = 0.18 * SUMMA; RETURN NEW; END; ' LANGUAGE PLPGSQL; bet mainot tos ciparus, errors tāds, ka neielien ekrānā :( Lūdzu izpalīdziet
  5. Liels paldies par tik izsmeļošu informāciju, tagad tik jāķeras klāt :)
  6. Nesaprotu kur ir problēma. Dažs labs te lasa starp rindām vai kā? Skaidri un gaiši minēju Tad kur ir problēma? Pilnībā pietiktu ar vārdiem, nē neesmu saskāries vai nē nezinu vai vienkārši dot kādu padomu, nevis kā piemēram persona ar niku "hackerman" sāk uzreiz sprēgāt , nu ja nav ko teikt, tad aiztaisi savu pāksti un beidz kvekšķēt vēl jo vairāk ja neko par to nezini.Vienkārši ir tāda lieta kā kultūra, varbūt tu esi radis runāt ar cilvēkiem kā ar sūdu, bet es nē un diezvai citiem tas patīk, kas meklē palīdzību, jo nav tik spēcīgi šajā lietā. Paldies Grey_Wolf par informāciju! :)
  7. Ļoti atvainojos, ka codemasteri nesaprata manu dziļo domu. to Grey_Wolf: Ļoti labi apzinos, ka neatļaus. Vienkārši domāju, ka ir jau gatava kaut kāda sistēma, kurā pēctam inclūdo bankas dotos datus. Kā jau minēju, neesmu ar šādu lietu saskāries. to Delfins: Atvainojos par sagādātajām neērtībām, vajadzēja rakstīt "apmaksas sistēma".
  8. Sveiki! Kā var dabūt gatavu šādu lietu (rozīgi-sarkanais lauks): http://www.lis.lv/index.php?page=1&men...=LVL&grupa= Izmeklējos pa internetu piemērus, bet neko tādu ko vēlējos neatradu, visur norēķinu skripti ir apvienojumā ar veikalu un vairumā vēl iesperts norēķins caur PayPal. Varbūt kāds no jums ir saskāries ar šādu lietu. Meklēju tik to, kas ir tajā rozā laukumā, respektīvi tik tie daži lauki (kontaktinformaacija + lietotāja bankas konts). Protams apzinos arī to, ka banka ir kā starpnieks. Un vai gadījumā bankas pašas, nedod jau gatavu scriptu? Vienkārši neesmu ar šito lietu saskāries. Ja gribēja dabūt ko tādu gatavu ar mobilajiem telefoniem, tad tiek iedots scripts. Paldies!
  9. v3rb0 sataisītais skripts strādā lieliski, scrollis kustās tā kā vajag, Paldies! Bet kaut kā neizdodas vairs piesaistīt šādu lietiņu HTML daļā: <div id="verticalbuttons" style="position: fixed; right:10px; bottom:10px;"> <a onmouseover="ycurrentscrollspeed=-staticscrollspeed" onmouseout="ycurrentscrollspeed=0"><img src="up_arrow.gif" border="0"></a> <a onmouseover="ycurrentscrollspeed=staticscrollspeed" onmouseout="ycurrentscrollspeed=0"><img src="down_arrow.gif" border="0"></a> </div> <div id="leftbutton" style="position: fixed; right:60px; bottom:10px;"> <a onmouseover="xcurrentscrollspeed=-staticscrollspeed" onmouseout="xcurrentscrollspeed=0"><img src="left_arrow.gif" border="0"></a> </div> <div id="rightbutton" style="position: fixed; left: 10px; bottom:10px"> <a onmouseover="xcurrentscrollspeed=staticscrollspeed" onmouseout="xcurrentscrollspeed=0"><img src="right_arrow.gif" border="0"></a> </div> Pliks Kods2 ar <div> (augstāk minētais) strādāja lieliski, bet apvienojumā vairs nestrādā. Visādi izmēģinājos, bet pie dzīvības neizdevās pielaist. Kur varētu būt problēma? Solved!
  10. Sveiki! Priecīgus Jāņus, tiem, kas vēl svinās :) Kods 1 (Tiek izvadīta thumbnail attēlu liste, kurai iekš CSS ir specified lauka izmērs. Respektīvi, ja bilžu skaits neieiet fiksētajā laukumā, parādās Scroll Bar) function showimage(selected){ var images = new Array(); <?PHP print $images; ?> var count = 1; while (count<images.length){ if (count == selected){ document.getElementById('viewer').innerHTML = images[count]; document.getElementById('thumb'+count).style.border = 'solid 1px #FFCC00'; } else { document.getElementById('thumb'+count).style.border = 'solid 1px #CCCCCC'; } count++; } } function createitem(){ var thumbs = '<?PHP print $thumbs; ?>'; document.getElementById('picker_thumbs').innerHTML = thumbs; document.getElementById('picker_thumbs').style.width = '<?PHP print (($count-1)*92); ?>px'; showimage(1); } Kods 2 (Tas, kā reaģē Scroll Bar) var staticscrollspeed=3 var xcurrentscrollspeed=0 var ycurrentscrollspeed=0 function scroll(){ window.scrollBy(xcurrentscrollspeed,ycurrentscrollspeed) } setInterval("scroll()",20) Kā lai apvieno šos divus kodus? Tā, lai "Kods 2" būtu iekš "Koda 1".
  11. Hmm... esmu nonācis līdz šādai situācijai. Ar pirmo "CODE" rindu izsaucu konkrētu bildi no dir. Vēlāk ar 2. "CODE" rindu attēloju izsaukto failu. var filecontent = new Array ("bilde1.gif"); document.writeln('<iframe name="ramis" src="'+filecontent+'"'); Problēma tajā, ka neizdodas piesaistīt vairāk nekā vienu bildi, izmēģināju šādu variantu: var filecontent = new Array ("bilde1.gif"."bilde2.gif"."bilde3.gif"); bet nekas neizdevās...izmēģinājos, arī ar ',' bet vienalga nekā, kaut gan pēc loģikas visam vajadzēja sanākt :/ Vai ir iespējams izsaukt uzreiz visus attēlus no dir?
  12. Sveiki! Lūk variants, kas ir patlaban: 80.233.131.4/1.jpg Lūk variants, kuru gribētu dabūt gatavu, bet nekādīgi nespēju izdomāt kā :/ 80.233.131.4/2.jpg Gribas, lai tas zilais taisnstūris scrool pazūd, bet uzspiežot uz bultiņām funkcionalitāte saglabājas tāpati. Tas ir, nevis pārlec uz nākamo vai iepriekšējo elementu, bet vienkārši bīdās kā ar scroolbar :/ Izņemot Flash ir idejas kā to dabūt gatavu? Paldies! bija jābūt uzreiz jau bildēm, ieliku tiešo linku :/ atvainojos par sagādātajām neērtībām
  13. Pačekoju te vecos topikus un atradu ierakstus ar iespējamiem risinājumiem. Atvainojos, par sagādātajām neērtībām. Paldies!
  14. Sveiki visiem! Jau pāris dienas meklēju kādu labu skriptu priekš attēlu galerijas, bet nevaru atrast tieši to, ko vēlos, bet zinu, ka tādi kaut kur ir. Princips tāds, ka uz servera kaut kur stāv Direktorija, kurā atrodas vairāki folderi, kuros katrā tiek samestas bildes ar noteiktu tematiku. Savukārt webā tas izskatās tā, ka uzspiežot uz attiecīgās podziņas, vai sadaļas (piemēram "Dizains"), tiek attēlots direktorijas saturs un tad ar podziņām next, previous var skatīt nākamo vai iepriekšējo direktorijas attēlu. Nav nepieciešamas nekādas automātiskās izmēru pielāgošanas vai thumbnail veidošana. Ja kāds kādreiz ir saskāries ar šādu skriptu, lūdzu padalieties :/
  15. Sveicināti! Interesē tāda lieta, kā automātiska teksta nomaiņa body sadaļā pa dienām. Piemēram šodien teksts ir "Sveiki mans niks ir Apocalypse" rīt "Lietoju Nokia" u.t.t. Protams, teksts jau automātiski sagatavots, visticamākais ierakstīts uzreiz jau scriptā. Pa gūgli izmeklējos, neatradu neko par šo tēmu, bet esmu pārliecināts, ka tur ir pilns ar šādu informāciju. Tātad būšu meklējis pēc nepareiziem keywordiem. Vai jūs lūdzu nevarētu iedot kādu jau gatavu skriptiņu, vai pateikt pēc kādiem keywordiem tad šo zvēru īsti meklēt. Paldies! Ceru uz atsaucību!
×
×
  • Create New...