Jump to content
php.lv forumi

Visnegatīvākās atsauksmes par serveriem.lv supportu (nejaukt ar server


Recommended Posts

Sveiki! Es vienmēr pieturu pie sevis negatīvas atsauksmes, jo zinu, ka reizēm publiski palaisti vārdi patiešām ko var ietekmēt, bet es ne vienmēr zinu visus lietas apstākļus un varu būt ko pārpratis. Bet šis laikam nebūs tas gadījums. Gadās varbūt dzīvē problēmas, bet ne jau gadu no vietas - absolūti ignore.

 

Sorry par liriku, kodolīgāk šoreiz uzrakstīt nesanāca.

 

Savu lapeli ar 500 - 1000 unikāliem apmeklētājiem dienā uzliku 01.2011 shared hosting + memcache. Tāpat biju uzlicis arī viena paziņas maza uzņēmuma lapeli ar epastu 5 darbstacijām.

 

Sūdzības par supportu - pēdējā gada laikā vispār neatbild uz e-pastiem, nav sazvanāms

 

1. 2013.gada aprīlī viņu serveris nonāca email spamlistē, kāds no shared hostinga, acīmredzot, sataisījis ziepes. Firma, ko uzliku pie viņiem, nevar nosūtīt e-pastus uz daudziem e-pastu provaideriem. Biznesa failure.

Rakstu šiem. Absolūts klusums, nekādas atbildes. Atbilde tā arī netika atsūtīta. Pēc 2 dienām pārkonfigurēju citu izejošo e-pastu.

2. 2014. gada janvārī, pirms 2 nedēļām klients e-pastā nekorekti savadīja e-pasta saņemšanas paroli un nolokoja visu savu tīklu e-pasta pieejai. Pie Intrusion detecter klāt netieku, Cpanel rokas par īsu.

Rezultāts - atkal nedarbojas e-pasts, atkal visiem 5 datoriem. Rakstu šiem. Atkal klusums, nekādas atbildes. Vairākas dienas. Kamēr mēģināju caur CPanel uzminēt e-pasta paroli (agrāk zināju), nolokojās arī parts Cpanel no mājām. Labākais - tas tā arī automātiski neatlokojās!!!

3. Aizrakstu uz serveriem.lv, lai vairs nesūta rēķinus, ka esmu pārvācies prom. Un, gaidīts vai ne, aizvakar pienāca jauns automātiskais rēķins no serveriem.lv par periodu 25.01.2014 - 24.02.2014. Biju jau sācis piemirst veco supporta aizkaitinājumu, bet šis man uzsista dusmu un nolēmu visiem izstāstīt savu pieredzi. Tātad, e-pasti vienkārši nonāk miskastē.

 

Hostingu nodrošina mitoloģiska persona Dmitrijs Golubevs. Nez vai tā reāla persona, gan jau sen būtu atrāvies pa degunu, ja būtu reāla, neesmu jau vienīgais, ko nokaitinājis... Kontakttelefona lapā nav un atrodams nav. Kaut kādu atradu internetā forumos, uz kuru netiek atbildēts.

 

Ak jā, starp citu, runā, ka tas Dmitrijs ir tas pats džeks, kas raksta http://lastguru.lv/

 

Ja kāds pārmetīs, kāpēc izvēlējos kaut kādu serveriem.lv, varu tik pieminēt, ka tajā laikā par 7 Ls 5GB shared hosting ar memcache bija tīri pieņemams variants un citi maksāja vairāk. Nu acīmredzot, maksāja vairāk tieši šo supporta daļu. Tikai pēc tam sapratu, ka to visu uztur laikam tikai viens džeks, kam komunikācija sveša. + solīja 100% 24h uptime. Pa lielam viss bija daudz maz stabili, par to nesūdzos.

 

Rezume

Uz vēstulēm supports neatbild, telefons, kur zvanīt nav atrodams, tiec galā, kā gribi. Ja kaut kas notiek, papal. Neiesaku nevienam.

 

P.S. Uz nevienu vēstuli neesmu atbildi saņēmis vēl arvien. Rēķins gan atnāca. Bet tā kā oficiālu līgumu arī parakstījis neesmu, tad tas man pie paralēli, likšu spamlistē.

 

P.P.S. Identiskas atsauksmes ir no manas paziņas par serveriem.lv, kurai biju kādreiz ieteicis to izmantot...

Un sudzibas.lv arī jau tagad parādījušies ieraksti:

http://www.sudzibas.lv/?search=serveriem.lv&x=0&y=0

Edited by feini
Link to comment
Share on other sites

11. gads nav nemaz tik sen, bet nu kā lai arī tur būtu 7Ls par šārēto ir murgs, ja DigitalOcean vari par 5$ dabūt VPS (ram 512 MB, cpu 1/2, hdd 20gb sdd) ar root pieeju, pie tam serverus vari taisīt ar vienu pogas spiedienu un tie ir gatavi dažās desmitās sekunžu. Pats izmantoju un esmu pilnībā apmierināts. Pirms tam lietoju Rackspace, bet šie jau gadiem nesamazina cenas, tāpat kā Amazone nesteidzās ar strauju cenu samazināšanu.

Link to comment
Share on other sites

11. gads nav nemaz tik sen, bet nu kā lai arī tur būtu 7Ls par šārēto ir murgs, ja DigitalOcean vari par 5$ dabūt VPS (ram 512 MB, cpu 1/2, hdd 20gb sdd) ar root pieeju, pie tam serverus vari taisīt ar vienu pogas spiedienu un tie ir gatavi dažās desmitās sekunžu. Pats izmantoju un esmu pilnībā apmierināts. Pirms tam lietoju Rackspace, bet šie jau gadiem nesamazina cenas, tāpat kā Amazone nesteidzās ar strauju cenu samazināšanu.

 

Codez, plānoju pāriet kaut kad uz DigitalOcean, redzu, ka visi atsaucas uz urrā.

Link to comment
Share on other sites

Pēc codez ieteikuma izmantoju DigitalOcean jau trīs mēnešus (4 dropleti, 5$ (NYC), 10$(AMS), 20$(AMS), 20$(AMS)) -

 

pat ja tu neko nejēdz no Linux, pēc viņu tutorialiem visu uzlikt ir viegli (ir vērts papūlēties).

Viena lieta, ko esmu pamanījis (tiesa, es nezinu, no kā tas ir atkarīgs u.t.t., bet meklēšana deva rezultātus) - uzinstalēts pliks wordpress ar theme, bet MySQL datubāze mēdza reizi dienā vai retāk nobrukt (dažreiz pat divas reizes). Pagūglēju un atradu, ka vajag RAMam rezervi nodrošināt (SWAP). Nezinu, ko tas mainīja un kāds MySQL brukšanai bija iemesls (laikam nepietiekošs RAMs? o_O), bet SWAPošana palīdzēja. Tas tā - ja nu kāds meklē google un rezultātos uzmet šo atbildi - varbūt kādam noderēs.

 

Par performanci - kā jau briedis teica, ar AMS bija problēmas. Ja nemaldos, tad divas reizes AMS serveris tika DDOSots (pēc D/O paziņojumiem supportā), bet tad viens droplets negāja kādu stundu, cits - gāja, bet ļoti lēni. Kopumā uptime un ātrums ir pat ļoti labs. Supports - ilgākais, ko esmu gaidījis, ir pusstunda.

 

Iesaku :)

Link to comment
Share on other sites

Lietoju http://cp.inferno.name, vairāk dēļ supporta kas strādā turbo ātrumā, bet cenas arī apmierinošas. No viņiem esmu lietojis NL, EE, CH, DE vps, nekad nav bijušas nekādas problēmas. Džeki ar reputāciju RU SEO pasaulē.

 

Pastāvīgi akcijas, iespēja pelnīt uz refiem un nekad nemaksāt par serveriem(tas vairāk tiem kas attiecīgas tematikas forumos apgrozās).

Piem. šobrīd ar kodu VPS2014, var paņemt VPS uz 3 mēnešiem ar 50% atlaidi. Kods darbojas līdz 31. janvārim.

 

Nav reklāma :) vienkārši tik tiešām labākais serviss ko esmu lietojis, lai arī viņi ir reselleri, bet tur viss ir līmenī. Tādu supportu vajadzētu katram pakalpojumu sniedzējam.

Link to comment
Share on other sites

http://nqhost.com esmu lietojis vairakas reizes nezinu ka ar rus un usa serverim bet vacijas servi stradaa lieliski.Neesmu nevienu reizi offline palicis + suports atrs.Cenas ari labas un nekadu trafiku.+ ir normals admin panelis click un izveleta linux os virsu jebkura laika var parinstaleties uz citu vai reboot utt.Salidzinot ar pasmaju hostnetu diena un nakts.Un promo kodus jeb kuponus neta var atrast leeti un saatiigi sanaak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...