Jump to content
php.lv forumi

username

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by username

  1. Man vienu SIA, vienu LTD ir aizvēruši bez paskaidrojumiem, protams paprasa dokumentus utt.. viss tiek aizsūtīts, notiek review, tad pasaka, ka tagad uz 90 dienam tava nauda tiks iesaldēta un ja neviens neprasīs refund tad atdosim, paiet 90 dienas, saņem vēstuli par atteikumu sadarbībā un formu kuru jaizpilda ar detaļām uz kādu kontu vēlies saņemt naudu kas palikusi kontā. Visas transakcijas bija 50 EUR, pēc shēmas, es izrakstu PayPal invoice, cilvēks apmaksā, katru nedēļu ņēmu ārā 500 EUR. Acīmredzot PayPal'am kas nepatika. Nekāds VID's nebaksta par 1k, nevienu neinteresē 1k no PayPala. Varbūt VID's sāks Tevi bakstīt kā privātpersonu 10k +, bet pat tad šaubos. Pieredze man ir ilgtermiņā ar palielām summām un dažādām maksāšanas sistēmām un bankām. Ar VID nekad nav nācies runāt. Tas viss ir mīts. Banka mēdz paprasīt lai aizpildi speciālu formu no kurienēm Tev tā nauda, bet tas ir lai sūdu gadijuma bankai nav problēmas. Esmu skaitijis uz 3. pasaules valsti 40k USD skaidrā naudā bankas filiāle, nekāds VID's tā arī par mani nav interesējies, tikai bankas darbiniece dabuja pa ausīm jo pat nepaprasīja man aizpildīt lapu par naudas izcelsmi. Zvanijas un lūdzās lai atnāku uz filiāli un aizpildu jo viņai būs problēmas.
  2. Baltie maksājumu risinājumi iespējami visur būs tikai ar firmu. PayPal'ā sāks nākt pastāvīgas transakcijas, aizvērs kontu bez paskaidrojumiem. SagePay.com, labas cenas, lielisks supports, izcils antifraud.
  3. Bitcoins vēl augs un augs. Šobrīd 1btc ir ap 800$, tad kad Bitcoin sasniegs stabilu kursu, prognozējams, ka tas būs ap 2000$ par 1btc. Es vairākus gadus atpakaļ nopirku padaudz btc par 27$/1btc un aizmirsu par viņiem līdz nesenajam notikumam ar kursu 1200$ par 1btc :))) Dažreiz aizmirst arī ir patīkami. Bitcoin gotiņa jāslauc kamēr tā slaucama. Šobrīd tas viss iet ļoti masās, paliek aizvien populārāks. Amerikā pat taisa benzīntankus kuros pieņem Bitcoin utt.. vienīgais pēdejās kursa svārstības no 200$ uz 1200$ diezgan daudzus izsita no līdzsvara.
  4. Nekur nesteidzos, bet mēneša laikā kopš sākam sadarbību vēlētos lai ir pabeigts, bet manuprāt tur darbs uz nedēļu ja ņemam pamatā kādu framework(aptuveno koda apjomu saprotu) un atvēlam pāris h dienā šim projektam. Samaksu nosakat jūs, bet tai jābūt pamatotai. Es jums dodu gala tehnisko uzdevumu, jūs nosaucat cenu par darbu. Stundas likme šajā gadijumā man neinteresē. Gribu cenu par visu darbu. Stundas likmi varēsim piemērot kad projekts būs palaist jo domāju laiku pa laikam vajadzēs kādu modifikāciju. Galvā man ir aptuvenā summa, bet nezinu cik tā ir adekvāta, uzklausīšu variantus un izvēlēšos zelta vidusceļu. :) Saprotu arī to, ka cenu veido ne tikai manas vēlmes bet arī jūsu professionalitātes līmenis. Kas jārealizē protams būs iespēja uzzināt, šodien uzrakstīšu sīkāku aprakstiņu ko nosūtītšu PM potenciālajiem darba darītājiem.
  5. Ir ideja. Ir kāposts. Vēlos lai kāds realizē manu ideju. Vienas lapas projekts, manuprāt realizējams ar php, ajax, js, mysql, html, css. Šo to saprotu no koda un kodēšanas, bet ar to nenodarbojos. Varēsiet arī droši ieteikt citus realizācijas variantus, man galvenais ir rezultāts. Pa lielam projekts ir vienkārš bez gala, sarežģītākais varētu būt Bitcoin maksājumu integrācija. Tas varētu būt kas jauns šeit esošajiem programmētājiem. Iespējams kā bāzi varētu pat izmantot Bootstrap vai ko tam līdzīgu. Publiski sīkumos par projektu negribās rakstīt. Bitcoin pieņemšana un Bitcoin maka adreses saglabāšana DB un minimāla tālāka apstrāde ir projekta sirds, pārejais ir parasta lapa ar dažiem text blokiem. CMS šobrīd liekas, ka nebūs vajadzīgs. Tehniskais uzdevums vēl nav 100% uzrakstīts, neesmu vēl pārliecināts par dažām lietām, vēlos par to padiskutēt ar potenciālo darba izpildītāju. Skops neesmu, bet slaucamā gotiņa arī nē. Budžets ir lielāks nekā vajadzīgs. Ja jums ir savs dizainers ar kuru jūs droši varat sastrādāties - ideāli. Jo būs vajadzīgs arī minimāls, bet kvalitatīvs dizains.
  6. Lietoju http://cp.inferno.name, vairāk dēļ supporta kas strādā turbo ātrumā, bet cenas arī apmierinošas. No viņiem esmu lietojis NL, EE, CH, DE vps, nekad nav bijušas nekādas problēmas. Džeki ar reputāciju RU SEO pasaulē. Pastāvīgi akcijas, iespēja pelnīt uz refiem un nekad nemaksāt par serveriem(tas vairāk tiem kas attiecīgas tematikas forumos apgrozās). Piem. šobrīd ar kodu VPS2014, var paņemt VPS uz 3 mēnešiem ar 50% atlaidi. Kods darbojas līdz 31. janvārim. Nav reklāma :) vienkārši tik tiešām labākais serviss ko esmu lietojis, lai arī viņi ir reselleri, bet tur viss ir līmenī. Tādu supportu vajadzētu katram pakalpojumu sniedzējam.
  7. Biznesa failure ir izmantot epastiem shared hostingu, protams izņemot gadījumu ja tirgo zaptes burkas. Vēl jo vairāk pie nezināmiem LV hosteriem. Savas db un epasti galīgi nesvarīgi?
  8. Tas joks ar soc. portālu logo un ķeksīšiem pie reģistrācijas manuprāt nav izdevies. Sākuma nesapratu kas tas ir un ko man tur darīt, uzspiedu "Tālāk" un izleca 5 pop-up. Tālāk netiku... neesmu nevienā soc. portālā.
  9. brālis pālis? Sapratu tikai topika virsrakstu un pirmo rindu ierakstā. Multenītes un movie-maker manuprāt defaultā neiet kopā. Flash ir multenītēm, movie-maker ir video apstrādei 90. gadu stilā. Teorētiski jau laikam var sazīmēt paintā dažādus zīmējumus, saseivot un movie-maker salikt lai ātri tie attēli iet pēc kārtas, būs multenīte...
  10. What is the content of database? If there is table "users" i will do the job for free... i even triple your budget if there is 100k+ records in table "users".
  11. Tas ir underground forums, tikai ar ielūgumiem un rekomendācijām...
  12. Kādās cenās vispār LV iet šāds pakalpojums? Amplitūda?
  13. Nezinu par derīgo, bet krāpnieciskais ir ļoti samazinājies un tiek veiksmīgi izķerts. Uzņēmums ir viens no lielākajiem pasaulē savā nišā. Vidējā transakcija ir ~1000$. Ir jābūt ķēdei no vairākām pārbaudēm lai tam visam būtu kāda jēga. Tāda proxy/IP pārbaude advancētam krāpniekam kam tas ir darbs ir pilnīgas muļķības, tas atsijā tikai bērnus. Šim uzņēmumam ir klienti no visas pasaules, pat no pašām kreisākajām valstīm, ir pat lokālais web priekš Indijas. Interneta veikals vēl var ierobežot shippingu uz RU, IN, PK utt... tas arī ir ok. Bet parasti lai nezaudētu jebkādus klientus, tiek ierobežots maksāšanas veids šīm valstīm tikai ar bankas pārskaitījumu. Ir visādi MaxMind/SagePay utt... kur ir teorētiski diezgan spēcīgas antifraud sistēmas, tiek doti punkti par konkrētām lietām - vai +,lai noteiktu risk score. Bet tie mūsdienās sāk palikt par vājiem risinājumiem un ir jādomā advancētākas metodes. Personīgi es varu apiet gan SagePay, gan MaxMind un citas antifraud sistēmas un to spēj arī daudz krāpnieki kam tā ir maize, bet šis risinājums ar paste detektēšanu bija jaunums un ilgi nevarēju saprast kur ir āķis viņu success. Transakcijas 1k$+ bērni spēlējoties ar zagtām kartēm nemauc, to dara advancēti krāpnieki un ne mazu pieredzes grozu, pret tādiem arī jācinās advancēti jo viņi ir lielākā problēma. Bet šai paste detektēšanai ir arī otrs gals, kad krāpnieks ir izfiškojis, ka notiek šada detektēšana viņam visas durvis atkal ir vaļā.... konkrētajā uzņēmumā visas pārejās pārbaudes ir muļķības ko var apiet elementāri. Vēl viens no muļķīgi izpildītiem(doma ir laba, bet izpildījums garām) filtirem šajā uzņēmumā ir epasta pārbaude bezmaksas epastu provaideru datubāzē, ja epasts ir reģistrēts kādā no bezmaksas servisiem, tad automātiski tiek nosūtīts epasts ar lūgumu atsūīt ieskenētu ID un karti no abām pusēm bet tajā pašā laikā netiek veikta epasta verifikācija ar linku un informācija par nopirkto produktu(produkts ir kods) tiek parādīta uzreiz pēc pirkuma. Attiecīgi ievadot izdomātu epastu piem. [email protected] šis filtrs tiek apiets bez problēmām jo epasts vispār nekādu lomu nespēlē, produkta informāciju saņem uzreiz un nekādas verifikācijas uz epastu nenotiek.
  14. Te nav par robotiem, 99,99% kartes numuru, exp un cvv ievada ar roku. Ar antifraud satura analīzi lielākoties sanāk sarežģīt normāliem lietotājiem dzīvi. Ir uzņēmums kuram ir strauji samazinājies krāpniecisko transakciju skaits, pirmstam tika izmantota jūsu slavētā "satura analīze" uz kuru nevar paļauties. Tas var būt, kā viens no punktiem par ko dabūt karodziņu. Bet maksājuma formas analīze + shipping/billing info neko daudz nevar iedot. Meklēju iemeslus tik straujai krāpniecisko transakciju skaita samazināšanai, secināju, ka varētu būt ieviesta šāda pārbaude. Jautāju lai saprastu vai reāli to ir iespējams izdarīt. Kad ir 10k+ transkacijas dienā nav iespējams visām izsekot ar cilvēka aci, tiek ieviesti filtri lai atsijātu iespējamās krāpnieciskās transakcijas. Manuprāt šis ir ģeniāls risinājums. Copy/peistotājs tiek atzīmēts manuālai pārbaudei, tālāk jau reāli cilvēks pārbauda saturu un pieprasa papildus verifikācijas ja tādas vajadzīgas. Konkrētais uzņēmums automātiski atceļ transakciju ja tiek izmantots paste maksājuma formā. Acīmredzot tas darbojas. Manuprāt arī ctrl+c, ctrl+v ir daudz ātrāk par drag&drop.
  15. Kā viens no punktiem par ko saņemt "karodziņu" ir ļoti labs. Tipiskais nevēlamais lietotājs par cik dienā apstrādā ļoti daudz šādu formu, lieto copy/paste.
  16. Interesē vai praksē ir reāla šāda "antifraud" funkcija. Ja lietotājs aizpilda formu "peistojot", tad tiek atzīmēts ar "karodziņu". Pagaidām tās ir manas fantāzijas. Jo ir informācija kuru unikāls lietotājs 99,9% gadijumos ievada ar roku, bet "nevēlamie" lietoajie to ievada ar copy/paste.
  17. Vai ir iespējams pārbaudīt, vai formā ievadītā informācija tika ievadīta ar roku vai "iepeistota"?
  18. Apnicis ar tiem managed nemties, elementars darbs prasa dazreiz pat diennakti. Man uzdevums visu laiku ir viens un tas pats, supporti dazadi un katram jaskaidro viss no jauna. Labak vienu savejo kas vienmer zinas ko darit.
  19. Reizi 1-2 mēnešos ir vajadzīgi administratora pakalpojumi. Es jums dodu root pieeju VPS serverim. OS: Debian Jūsu uzdevums ir uzstādīt webserveri(apache2) un piejūgt klāt domēnu ar SSL sertifikātu. Obligātās prasības webserverim: - php 5.4 - php5-sqlite 3.7 - sqlite 3.7 - openssl - iespēja ielādēt failus caur FTP Galā vēlos saņemt gatavu webserveri ar php 5.4 + php5-sqlite 3.7 + sqlite 3.7 un piejūgtu domēnu ar SSL sertifikātu. https://domain.com FTP login: FTP pass: Ja kāds vēlās sadarboties, welcome PM ar cenu.
×
×
  • Create New...