jork Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Velos izveidot pats savu ta teikt projektu . Visu gribas pa smuko, zolidi... Pasam var teikt nav pilnigi nekada sejega no sim lietam. Vienigais zinu aptuveni kas ir kas.. Tatad ar ko sakt ? Ko vajag ? Nauda nav skerslis , vienigais tas ka es esmu jurnieks un majas varu pat nebut no 3 lidz pat 6 menesiem. Vai ir jega man tadu projektu vispar celt augsa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Iesaku padomāt par to, ka serverus turi uz kuģa ar kuru ceļo, tad atradīsies neitrālajos ūdeņos un uz tevi neattieksies starptautiskie autortiesību likumi. Varbūt dabūsi pie sevis hostēties pat tādu klientu kā piratebay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) http://www.codecademy.com/ how about this? Ja ideja ir, tad vajag tikai realizāciju. Pašam taisot, būs lielāka iespēja, ka dabūsi tā, kā gribi, nevis tā, kā saprot izpildītājs/programmētājs. Protams, papriekš jāiemācās taisīt tā, kā gribi, bet priekš tam resursu internetā pietiek. Edited June 26, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Iesaku padomāt par to, ka serverus turi uz kuģa ar kuru ceļo, tad atradīsies neitrālajos ūdeņos un uz tevi neattieksies starptautiskie autortiesību likumi. Varbūt dabūsi pie sevis hostēties pat tādu klientu kā piratebay. Ideja jau laba. Līdz pirmajai US brīvības torpēdai. http://www.codecademy.com/ how about this? Ja ideja ir, tad vajag tikai realizāciju. Pašam taisot, būs lielāka iespēja, ka dabūsi tā, kā gribi, nevis tā, kā saprot izpildītājs/programmētājs. Protams, papriekš jāiemācās taisīt tā, kā gribi, bet priekš tam resursu internetā pietiek. Kāpēc tu čakarē prātu cilvēkam ar lietām, ar kurām viņa jautājumam nav nekāda sakara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Kāpēc tu čakarē prātu cilvēkam ar lietām, ar kurām viņa jautājumam nav nekāda sakara? Tatad ar ko sakt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Tavu māti, parādi man codecademy kursu, kā sākt savu hostingu?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Tava māte... atcerējos. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Varētu visus pensionārus, kas sūdzas par zemām pensijām arī uz codeacademy sūtīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ai jopt, kaut kā izlaidu topic title un aizlēcu uzreiz uz tekstu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Sāk biznesu jomā, kurā neko nerubī, tas ir uzreiz nolemts neveiksmei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Es gribu būt kuģa kapteinis. Ātri apgūstu jauno. Jūras slimība nav, viļņi patīk. Kāpēc tas izklausās nereāli, es nesaprotu!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Uzreiz par kapteini nekļūsi, papriekš vajag iziet cauri virknei citu amatu. Līdzīgi ir ar biznesmeni - papriekš kaut ko jāiemācās (biznesa skola maybe?), tā vienkārši uzšaut biznesu, neko tā īsti nemākot, un cerēt, ka veiksies, ir neprātīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Līdzīgi ir ar biznesmeni - papriekš kaut ko jāiemācās (biznesa skola maybe?), tā vienkārši uzšaut biznesu, neko tā īsti nemākot, un cerēt, ka veiksies, ir neprātīgi. Kurā biznesa skolā ir gājis Marks Zukebergs, Stīvs Džobs, Bils Geits un vēl citi pāris desmiti tūkstoši startupu uzsācēju? Vairāk kā 50%, kas pabeidz biznesa skolas, pēc tam stradā par pārdevējiem labākajā gadījumā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 (edited) Es teicu "maybe". Vismaz kaut kādiem pamatiem ir jābūt. Jābūt ļoti veiksmīgam un ļoti mērķtiecīgam, lai uzblieztu ejošu biznesu bez jebkādām zināšanām konkrētajā sfērā. Edited June 27, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Uzreiz par kapteini nekļūsi, papriekš vajag iziet cauri virknei citu amatu. Līdzīgi ir ar biznesmeni - papriekš kaut ko jāiemācās (biznesa skola maybe?), tā vienkārši uzšaut biznesu, neko tā īsti nemākot, un cerēt, ka veiksies, ir neprātīgi. Tas bija joks. Es negribu būt ne kapteinis, ne pilots, arī ne biznesmenis - programmēšana ļoti patīk :) Cita lieta, ka noteikti var organizēt biznesu ap programmēšanas prasmēm un būt tāds kā "kapteinis" uz kāda neliela "kuģīša". "Everybody is a salesman." Kas attiecas uz tematu, variants ir sekojošs: 1) Abonēt virtuālo serveri 2) Caur SSH administrēt to 3) http://shop.oreilly.com/product/9780596003913.do Var uz kuģa paņemt Kindle, kurā salādēt e-bookus, vai vienkārši sapirkt grāmatas. Nokāpsi pēc pusgada krastā, būsi gudrāks par tiem, kas gadiem sēž pie datora, bet nelasa :) Vai pirmajā reisā paņemt līdzi kompīti un uz tā likt augšā Linux serveri un spēlēties. Vispār, jāsaprot vairāk, kāda ir tieši vēlme - vienkārši uzlikt atsevišķu serveri priekš sava web projekta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts