Jump to content
php.lv forumi

jurchiks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    1,649
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jurchiks's Achievements

  1. Termināli var turēt atvērtu iekš paša PhpStorm, atkarībā no tā, kas tur tiek darīts. Tas varētu nogriezt vienu logu no katras vides. Vai ar "datubāzēm" ir domāti native klienti, vai vnk PhpMyAdmin pārlūkā? Otrajā gadījumā jau vnk tabs blakus izstrādājamā saita tabam. Un no pavisam citas puses - varbūt ir vērts padomāt, kā to apjomu vienkārši samazināt, nevis vieglāk menedžēt? Labi, 3 PhpStormi, bet ja ir vēl 9+ citi logi atvērti, tad tas jau IMO ir par daudz. P.S. Discord > Slack > Skype. Let the holy wars begin!
  2. Tak viņiem tur tā kā nodoklīti uzlika, domājot par pārcelšanos uz citām valstīm... Nezinu gan, vai tas attiecas uz software department, bet it kā jau viņi to pokera softu turpat uz vietas arī kodē. Man viens paziņa tur strādā un viņš, kā arī viņa kolēģi, visi saka, ka tur tagad iet sūdīgi.
  3. Ja tu zini pareizo SOAP request struktūru, tad uzrakstīt atbilstošu PHP SoapClient requestu nevajadzētu būt problēmām. Iedod kaut vienu nestrādājoša pieprasījuma request struktūru. Principā request body tev jau vajadzētu saprast, kā veidot, vnk $soap->SomeFunction(['foo' => 'bar']), bet request headerus tev @ SO tas čalis aprakstīja: $headerValues = [ 'UserId' => $someUserId, 'ClientId' => $someClientId, 'SessionId' => $someSessionId ]; $ns = 'http://namespace.example.com/'; // šo ņem no <UserSessionCredentials xmlns="http://www.NSadrese.net/"> $header = new SOAPHeader($ns, 'UserSessionCredentials', $headerValues); $soap->__setSoapHeaders($header); Teorētiski ar to vajadzētu pietikt, tālāk izsauc `$soap->GetSystemSettings()` un vajadzētu aiziet. P.S. Viņš tāpat paņēma copy-paste no šejienes: http://php.net/manual/en/soapclient.setsoapheaders.php#93460
  4. Atraduši, ko downvotot, liekēži.
  5. Tāpēc, ka es runāju par reālu sistēmu, nevis iedomātu. Maksimums stock interfeisam divas implementācijas - local un warehouse, un tad warehouse integrācijām tas Stock interfeiss jau vairs neder (pieņemu, ka ar to tu domā dažādus piegādātājus). P.S. I fukken knew you'd reply to this. Too predictable.
  6. Piedod, mana risinājuma nebūs, jo es jau strādāju par team lead.
  7. http://stackoverflow.com/a/18882404/540394 Eku vēl noderīga info. > Kā lai notestē, ka tiešām strādā? Vells viņ zin. Varbūt kaut kā var mēģināt, vienlaicīgi palaižot 2 skriptus, kuri abi piekļūst tabulai un izpilda FOR UPDATE, varbūt ir labāks variants.
  8. Visiem tiem interfeisiem būs tikai viena implementācija. Tā ir nepareiza interfeisu izmantošana pēc būtības. Zinu, ka testa uzdevums, bet labāk tad būtu vnk ļāvuši developerim pašam izdomāt, ko kā rakstīt. Noteikumi taču ir uzrakstīti.
  9. Pirmkārt, tu skaties vecā lapā: https://www.postgresql.org/docs/9.4/static/explicit-locking.html Tevi interesē 13.3.2., SELECT FOR UPDATE ...
  10. Pašam savs jātaisa, tas ērtums ir pilnībā atkarīgs no tā, kādus datus tu ievadi, kuras vērtības var automātiski aprēķināt no citām, kā kas tiek aprēķināts, utt., un tas viss ir subjektīvi/non-generic, tāpēc gatavu produktu, kas būs tik ievērojami ērtāks par Excel, neatradīsi.
  11. Izskatās, ka tagad ir salabojuši, man tagad arī strādā normāli.
  12. Jā, JavaScript OOP jau nemaz nav īsts OOP, tikai imitācija.
  13. Mēģināju arī tā, nepalīdzēja, ctrl-left tas pats action. Lai gan paša plagina settingos ir rakstīts "Trigger keys for Windows > control + click", tas neko nedara, tikai taisa kursoru dublikātus. Edit: ok, kaut kādus baigi primitīvus variable declarations atrod, bet starp failiem ņifiga, jo acīmredzot nesaprot Angular DI. Karoč I am not impressed. Edit2: Visual Studio Code dara to pašu, tikai 3x mazākā package un bez plaginiem...
  14. Kaut kā man tas js-hyperclick nestrādā. Mēģināju visādi, bet neatrod neko. Pat ja burtiski šādu kodu uzrakstu: var foo = function (){}; foo(); ctrl-klikšķinot uz `foo()`, nemet uz `var foo`, jo by default ctrl-click dublicē kursoru, bet keymapā nav nekas saistīts ar to plaginu, attiecīgi nomainīt nevar.
×
×
  • Create New...