Jump to content
php.lv forumi

Ryanair uz UK


Evi

Recommended Posts

Sveiki,

 

neesmu nekad lidojusi ar Ryanair, tikai dzirdeejusi nostaastus, ka garaas rindaas esot jaastaav un ka varot pat lidmashinaa pietruukt vietas?

 

Iepirku biljeti uz London - Stansted, atkjekseeju arii (+ 5,- ls vai nu cik tur), papildus iespeeju, ka kaapshu lidmashiinaa 'pirmaa', lai nevajadzeetu staaveet rindaa.

 

Tagad veel buus jaapierego online checkings inetaa.

 

Bet kas taalaak lidostā ?! Bagaazha noteikti buus liidzi njemama lidmashiinaa.

 

Bet buus jaastaav akal kkur rindaa, lai pieregjistreetu lidojumu pie operatoreem? Vai pie to datoru vajadzees 'atkjekseeties' ? Vnk buutu labi zinaat, cik aatraak lidostaa ierasties.

 

Un tajaa galaa, no Stansted lidostas, es saprotu, arii jaanopeerk inetaa easybus tickets uz Londonas centru, ne ?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Es parasti ierodos vismaz pusotru stundu pirms iekāpšanas. Ja tev ir lielā bagāža (lielais koferis, ryanair liekas bija max 15kg) tad tā jaatdood sākumā kad ieiet lidostā kur ir rindas. Tad jāiet cauri drošības skeneriem (kopā ar rokas bagāžu). Jāatbrīvojas no visām metāla lietām (dabūsi uzreiz atpakaļ) un jālaiž rokas bagāža cauri skeneriem. Te parasti īpaši lielas rindas nav. Tad jāiet uz savu gate'u kur visticamāk būs liela rinda. Ryanair'os visticamāk dabūsi tur visu laiku stāvēt līdz iekāpšanai lai tiktu iēkšā ātrāk. Ja vien tev nav priority biļete - tad varēsi iet pirmā kopā ar citiem priority biļešu īpašniekiem.

 

Neesmu dzirdējis ka Ryanair'os pietrūktu vietu ja tev ir biļete. Air Baltic'ā gan...

Link to comment
Share on other sites

rATRIJS: nuu tik jau traki nav, lidojusi es esmu, tikai ne ar Ryanair, un vispaar izlasi ko es rakstu.

 

Man taa priority biljete ir un lielaas bagaazhas man nebuus.

 

Tapeec jautaaju, kur man jaadodas, kad ieeju lidostaa ??

 

PS. kapeec tad visi staav rindaa uz Ryanair lidmashiinu? Uz airbaltic, gan nekad nestaavu rindaa, jo tur vietas noraadiitas.

Link to comment
Share on other sites

Esmu galīgi tups, jo nekad neesmu ar lidmašīnu lidojis... bet, cik sapratu no rATRIJS sacīta, var būt tā, ka Tu nopērc biļeti - gaidi rindā un beigās Tev pasaka, ka vietas lidmašīnā vairs nav? Ko, ko, ko? Biju iedomājies, ka ja pērc biļeti, tad Tev ir noteikta vieta, kas ir rezervēta!

Link to comment
Share on other sites

Evi, tev vienkārši ar pasi jāiet cauri drošības kontrolei, pēc tam uz savu geitu. Priority boarding manuprāt vienīgā jēga ir pirkt tad, ja lido ar maziem bērniem. Pieaugušie jau nu mierīgi var pieciest to pastāvēšanu rindā.

Link to comment
Share on other sites

Jocīgi sanāk fakts:

 

Tapeec jautaaju, kur man jaadodas, kad ieeju lidostaa ??

 

Bet pirms tam ir teikts, ka ir lidots. Kā ta var aizlidot, neesot lidostā.

 

Nu nezinu, ieejot lidostā, vispirms tev ir jānīkst, līdz kamēr uz monitoriem parādās info, ka sākas čekošanās, tad tu vari iet uz drošības pārbaudi, ātrāk viņi tev otrā pusē nelaidīs, tas parasti notiek kādu stundu pirms izlidošanas, pēc tam vēlreiz vismaz 3 reizes, vai ik pa brīdim čeko monitorus, un pārliecinies, vai atrodies pareizā sektorā un pie pareiziem geitiem. Viss.

 

Ja tev ir rokas bagāža, maza somiņa, tev reāli nekur nav jāstāv, gaidi savu laiku, izej drošības pārbaudi un ej sēdi, stāvi pie sava geita.

 

Otrs, ja tev ir mute un galva uz pleciem, vienmēr var aiziet pie info lodziņa, vai arī līdzcilvēkiem uzjautāt, kur kas kā, pa galvu jau neviens nedos.

 

Nākošais, nav obligāti jāpērk biļete no Stancenes uz Cetru, to var izdarīt pieejot pie autobusa un nopērkot biļeti uz vietu, vai arī, neatceros toč, vai tur bija ticket būda vai nebija, ā nē, bija ticket būda, tur uz vietas var nopirkt biļeti.

 

Galvenais nezinu vai uz UK ir braukts, bet kad izkāp no lidmašīnas, galvenais neskriet pirmajam :D Labāk apskaties, kur dodās viss bars, man sanāca nomaldīties, knapi tiku laukā no tā visa Angāra, kad pirmo reizi uz UK lidoju.

 

Vispār, un ja sadomā no UK braukt atpakaļ, labāk izvēlēties Wizair. Lielāks salons, vienkārši ērts lidojums, nevis samocīts.

Link to comment
Share on other sites

Faktiski mans galvenais jautaajums ir, ja man ir online-check-in tickets un ir tikai rokas bagaazha, tad es varu pataisno iet uz geitu, caur somu paarbaudi ?

 

Jo tagad ir Riigas lidostaa datori pie kuriem, kaa saprotu, var iechekoties, un pie kuriem arii ir nelielas rindas, cik esmu noveerojusi. Bet ko iisti pie tiem datoriem dara, es nez. Domaaju, varbuut man ar pie taa PC jaadodaas, ja man ir online tickets. :/

Bet nu saprotu, ka varu iet pataisno uz somu paarbaudi/kontroli un uz geitu.

 

Vnk kad peedeejo reizi lidoju ar AirBaltic, izstaaveeju garo rindu pie operatora uz bagaazhas nodoshanu, un tad shii saaka dot kkaadas tur BalicMile kartes, kas ir jāizpilda, un ja negrib to karti, tad akal jaaiet kkur citur, vai arii kkas tur bija papildus jaamaksaa, iisti vairs neatceros.

 

---

 

foxsk8: aha pie info lodzinja var prasiit, bet ja izraadaas, ka man ir jaastaav akal kkaadaas rindaas vai jaachekojaas pie kkaadiem PC, vai veel sazin kas, tad lidostaa man noteikti vajag ierasties vairaak kaa 1h agraak. Bet man svariigi zinaat, vai var ierasties normaali, jo ir cilv, kas nav no Riigas.

 

Par biljeti UK no Stancenes uz Cetru, ja peerk aatraak ar inetu, tad leetaak, bija viens inetaa rakstijis.

 

Wizair tad varbuut citreiz, jo biljetes jau iepirktas, iemeegjinaas to Ryanair : )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...