Jump to content
php.lv forumi

sandis_m

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    480
  • Joined

  • Last visited

About sandis_m

  • Birthday 06/26/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    PHP

sandis_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Full-time darbojos. Freelancam nav laika. Pat ja tas būtu tikai un vienīgi freelance - totāla finans. nestabilitāte, vismaz LV. Jāmenedžē, jāmeklē klienti.. Strādājot remote zemāka produktivitāte.
  2. Ne-programmētāji man saka, ka Parse rullē un tagad tas ir jāizmanto un nekādi mysql nebūs. Bet kautkā skeptiski raugos uz lokālās datubāzes pilnīgu aizvietošanu ar Parse pieprasījumiem. Izmantot abus mysql un Parse? Vairāk par to Laravel auth. Feeling confused.
  3. Ēnojums "Why study in Latvia" too much somelike 2005. Zaļā izvēlnes krāsa neiet kopā ar tipa iedzeltenīgo logo un .. Neesmu dizaineris, bet pie web friendly krāsām un krāsu salikumiem ir jāpiestrādā. Tas vairāk dizainiski. Pārējo neņemos skatīties un analizēt.
  4. Idejiski jau kautkas uz to pusi tiek piekopts. Tas ir tīri normāli un noderīgi. Savā ziņā atslodze no citiem darbiem un brīva vaļa izpausties.
  5. oi cik kruta visiem.. :D IBM KB-9910 in da house. Man tāpat kā ar skārienjūtīgiem telefoniem - pazūd/lūzt, tāpat visas labās klavieres tiek aplietas ar kafiju. Mistika, bet oldschool varianti man labu laiku turās. :D
  6. 1. Izveido HTML formu 2. Nopostē datus uz php skriptu, kurš datus saglabā datubāzē
  7. Tev jābūt reģistrētam kā nodokļu maksātājam. PN, IK, SIA, etc.
  8. sandis_m

    Filmas

    Ir te kāds gaišreģis?
  9. Var arī paņemt to draugu, kas CSS rakstīja? :0
  10. Ok, izdarīju to tā WHERE (((Format(Left([Table.datums],10),"yyyy\.mm\.dd\."))>="2012.07.01"));
  11. Nezinu kāpēc, pats netaisīju to tabulu, bet mainīt neko nevaru. Kādā formātā tas datums ir, tāds arī ir ('15.07.2012 - 30.09.2012')
  12. Kādā sakarā LIKE, ja man vajag konkrēti atlasīt ( > 01.07.2012 ) lielākus datumus par 1.jūliju
×
×
  • Create New...