m8t Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 http://mana.atmoda.com/ Apskatam kategoriju un aiziet! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ko vērtēt? par saturu - bez komentāriem. Pārējais - nekas īpsšsss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Nesaprotu jēgu. Nav tas labākais izskats. + Warnings pabeidzot visu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Tur ir kāds īpašs atbilžu saskaitīšanas algoritms vai kas? Es neņemos spriest cik tu ilgi esi saistīts ar web vidi, bet tas tāds ātrais darbiņš, lai nosistu pārdesmit minūšu garlaicību. Beigu anketu var aizpildīt arī tajā neko neierakstot, un vēl arī tā kļūda par date(), kas, starp citu, ja tiek lietota kā laika funkciju, kurā fiksēt, kad darbs ir pabeigts un tiek sūtīta uz db, labāk lieto time(), un pēc tam unix laiku konvertē. Kā arī, pārbaudi vai anketa jau nav vienu reizi aizpildīti, bet, ja tas ir speciāli domāts, tad neņem vērā. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 kurā fiksēt, kad darbs ir pabeigts un tiek sūtīta uz db, labāk lieto time(), un pēc tam unix laiku konvertē. prieksh kam ? SQL tachu ir f-js kas ljau piefikseet laiku kad ieraksts veikts, attieciigi nav nepiecieshams ar PHP to fikseet un vel konvertet uz DB formatu (ja netiek izmantots Unixtimestamps) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) pie jautājuma kurā bij kaut kas par bībeli izstājos Edited March 1, 2011 by Sasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Saturu es labāk nekomentēšu. Tehniski - nu strādā, bet aptauja ar divām pogām tiešām nav raķešu zinātne. Nezinu ko tu gribi lai kāds php forumā tur vērtē :) Tāds biki dīvains topiks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 @rATRIJS Nosarku... tāda kļūda... sajaucu date() un time(). Ehh.. tikšu pie FTP izlabošu. Paldies pārējiem par +- kaut kādu kritiku/ieteikumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Nosarku... tāda kļūda... sajaucu date() un time(). Ehh.. tikšu pie FTP izlabošu. Nosarkt vajadzeja, ju par to vien ka pats neparbaudiji. Kljudas gadas pilnigi visiem, bet tapec lapa pirms radishanas citiem ir janoteste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 @Grey_Wolf Lapa tika testēta un strādāja kā nu tai bij jāstrādā, bet tad es to pārcēlu uz pilnīgi citu hostu un nācās pievienot vienu rindiņu koda, lai dati tiktu pievienoti pie "vēstulēm" tam konkrētajam CMS. Tā ir, biju tik pārliecināts par sevi, ka tur nebūs kļūda, bet re ka gadījās. Mācība gūta: testē lapu kaut vai pievienoji tikai vienu rindiņu koda par kuru esi pārliecināts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) lai dati tiktu pievienoti pie "vēstulēm" tam konkrētajam CMS. Tur vel apaksha ir vesels CMS ? njaa... tai lapai vispar buutu jasastv no paris desmitiem rindinju PHP + Html texta. Edited March 2, 2011 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 @Grey_Wolf Konkrēti tai lapai - nē. Uz http://atmoda.com/ esmu uzbūvējis nelielu CMS. Tad arī visa ievadītā informācija tiek pievienota tās lapas tabulām, lai panelī varētu nolasīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 manuprāt šāda tipa lapās vajag arī kaut kādu brīdinājumu tāpat kā cigarešu/alkoholu reklāmās un lapās ar xxx/vardarbības kontentu, ka lapu labāk aplūkot psihiski līdzsvarotiem/veseliem un cilvēkiem ar savu viedokli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 kāds tam projektam mērķis un mērķauditorija? mani tā nenobaidīja/nepierunāja iestādies baznīcā :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) manuprāt šāda tipa lapās vajag arī kaut kādu brīdinājumu tāpat kā cigarešu/alkoholu reklāmās Aha, milzigu bridinjumu 20% no lapas laukuma ;) Bet vispar svaa zinja taisniba. Un uz relegjisk satura garmatam 'bibele', 'korans' arii bridinajumu, bazniica tikai no 21 gada vecuma ( par shii punkta vajadziibu pilnigi nopietni neshaubos, jo esmu redzejis bernus ar sacakretu psihi ) Edited March 2, 2011 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts