Bonjour Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) Labvakar! Interesējos par dizaina izveidi CS(nesmejieties, lūdzu) lapelītei. Piedāvāju līdz 10LVL, cenu ir iespējams bīdīt atkarībā no norunātā darba apjoma. Ir vajadzīga bildes izveide un sagriešana, kā arī konvertēšana uz HTML, ja iespējams. Piedāvājumus, lūdzu, sūtīt privāti. Paldies! Edited December 19, 2010 by Bonjour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Dizains, kur nu vēl griešana. Pa 10 Ls, var piedāvāt noklonēt kāda esoša game portāla dizainu ar visu html. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Nē, foxsk8, tas pat būtu dārgāk. Pietam nelegāli. )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonjour Posted December 19, 2010 Author Report Share Posted December 19, 2010 Es pats ļoti labi protu klonēt. Domāju, ka īpašas zināšanas tam nav nepieciešamas. Kā jau teicu, cena ir runājama atkarībā no darba apjoma. Var vienoties par dizaina(kā bildes) izstrādi par 10LVL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 2 Ls - dizaina koncepcijas izveide 3 Ls - Skices izveide 2 Ls - Griežšana 3 Ls - salikšana html, css :D Ja kāds to izdara - paziņojiet man - man arī vajadzēs! P.S. Atvainojos, ja kaut ko pārpratu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l27 Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Kaut ko esmu palaidos garām! Laikam ir totālā deflācija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appaz Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Autor, met mieru... :) Darbs, ko Tu uzdod, maksā entās reizes vairāk par to, ko Tu vēlies maksāt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Ne jau, ka ne-unikālais dizains, kuram ~50% lapas izskatās vienādi (paneļi etc.) makša vairāk par 10ls.. ? :O Nū ja vēl jāsagriež + html/css, tad gan vairāk gribētos.. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 (edited) Normals dizaineris no tevis jau paprasīs 10ls par to ka tu liki vinam domāt, taisīt tev dizainu vai nē. Bet taa jau mees katrs varam ieslegt fotošop, corel vai kādu citu grafikas zoftu, aptīt biezu šalli, spilgtas krāsas džemperi, uzstīvēt 2 izmērus mazākas bikses un patēlot dizaineri. Jautājums, cik labi sanāks... Edited December 20, 2010 by Blitz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mypoint Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Pa 10ls ziemassvētku kartīti varu uztaisīt tev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Manupraat 10Ls ir vairaak kaa vajag. Reku uztaisiju dizainu. Sagriezt vareesi pats viegli, jo ziimeeju pa liinijaam. Veiksmi. Ceru, ka patiks. Naudu nevajag - vajag atjaunoshanas kartes (zelta zivtinjas)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Man patīk, rATRIJS! Labs darbs! ^__^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Es pats ļoti labi protu klonēt. Domāju, ka īpašas zināšanas tam nav nepieciešamas. Interesanti, Tu apzinies, ka tas ir likuma pārkāpums? Laikam jau nē :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Interesanti, Tu apzinies, ka tas ir likuma pārkāpums? Laikam jau nē :D Var painteresēties kurā vietā ir pārkāpums? Man liekas ka dizainu ne ar kādiem kopīraitiem aizsargāt nevar, tikai kodu un saturu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Kā tad nevar? Dizainam arī ir autortiesības, un par to pārkāpumu var tikt sodīts! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts