Jump to content
php.lv forumi

ezis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    398
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://teiks.lv/
  • Skype
    e.teiks

Profile Information

  • Gender
    Male

ezis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community Answers

  1. ezis

    WHERE IN...

    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/string-functions.html#function_find-in-set http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/string-functions.html#function_locate
  2. ezis

    IP range scan

    Jā, var, bet atkarīgs no pieejām. Ar to es domāju, ka noskenēt kādu lokālo tīklu no ārējā tīkla diez vai būs iespējams, ja vien ir iespēja palaist komandas uz mašīnas lokālajā tīklā. Vismaz man tā šķiet.
  3. Gluži manas domas. Katrs izvēlas pēc savām vajadzībām. + ir taču vēl teiciens - "Kas der visam, neder nekam", šo noteikti, ka var attiecināt uz CMS/FW`iem. Ja pa tēmu, tad paziņa iepazīstināja ar Laravel. Pa lielam, liekas, ka salīdzinoši ērts un samērā ātri palīdz kustēties uz priekšu. Neesmu izmantojis nevienu FW, tik padziļināti, lai spriestu, kurš tad no visiem tas tīkamākais, bet tie, kuri ar L4 ir darbojušies, tie esot apmierināti.
  4. īsti nesaprotu kāpēc izskan tik bieži frāze "izgudrot divriteni vēlreiz".. .
  5. esmu tizls http://www.php.net/manual/en/regexp.reference.back-references.php Lūdzu slēgt tēmu!
  6. Vai ir iespējams, ja ir, tad kā, izmantot pirmo atrasto sakritību turpat meklēšanas patternā? Tekstā būs identifikatori, lai noteiktu kaut kam sākumu un beigas. Piem.: this:start random teksts this:end kaut kas that:start vēl vairāk teksta that:end Doma ir izmantot preg_match_all. preg_replace replace patternā var norādīt tos $1 etc., bet vai tas ir izdarāms matchojot, turpat, search patternā?
  7. aizsvīlies? (: Atkārtošos: Neesmu minējis, ka izmantošu līdz mūža galam kā evaluation kopiju! Ar viņa labās karmas ekspluatēšanu tam nav sakara, jo viņš ir devis šādus noteikumus.
  8. Varētu jau būt, bet es gribētu dzirdēt saturīgu pamatojumu!
  9. Šādā gadījumā lietot ir nelegāli un morāli kroplīgi darba vietās? Ja nu man vajag pāris gadus, lai novērtētu to softu. Tas ir iespējams.
  10. $f = create_function('$val','$array["aa"]["bb"] = $val; return $array;');var_dump($f(30));
  11. Cik gara tā virkne var būt? mysql_query ciklā not cool
  12. Pie katras veiksmīgas augšupielādes paaugstini vērtību kādam mainīgajam, piemēram var uploads = 0; uploads++; tad čeko, cik liels skaitlis tur ir pie attiecīgajām darbībām, tas protams, ja lapā netiek veikts refresh. Var to pašu veidot PHP pusē, pie katra upload atnāk atpakaļ skaitlis ar vieksmīgām augšupielādēm. Tas skripts traks, traks, viss kopā o0 so, piemēri nebūs :P
×
×
  • Create New...