Jump to content
php.lv forumi

Internetveikals FANCY aicina darbā php/mysql koderi


werd

Recommended Posts

Mājaslapas adrese: www.fancy.lv

 

Darba laiks: pusslodze - 10-15h. nedēļā

 

Amata apraksts:

Pienākumi: Veikala platformas papildus funkcionalitātes izstrādes darbi.

Prasības: Vismaz 2 gadu veiksmīga pieredze programmētāja darbā ar PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL, jQuery, Ajax. Spēja strādāt patstāvīgi un ātri. Spēja komunicēt.

Ieguvumi: Brīvs darba grafiks. Darbs no mājam utt. . Darba samaksa ~6Ls/h atkarībā no pieredzes un darba ātruma/kvalitātes.

 

Kā pieteikties darbam:

Sūtiet pieteikumus uz [email protected], informācijai 29190562

Edited by werd
Link to comment
Share on other sites

Papildinājums sludinājumam:

 

Darbiņš plānots patstāvīgs vismaz 3 mēnešu garumā. Darbs pie pašveidotas veikala platformas, kas izveidota pēc visiem principiem, kā jāveido veikala platformas. pārsvarā visi darbi veikala back-end pusē, tāpēc nozīmīgākas ir tieši php un sql zināšanas. Alga mainījusies, jo vēlamies atrast jau darbinieku, kam ir bijusi pieredze pie veikalu izstrādes, un kas spētu strādāt ātri/kvalitatīvi. Un protams atbilstoši gribam maksāt konkurētspējīgi.

Link to comment
Share on other sites

Tieši nesen nodarbināja jautājums, vai ar apakšveļas tirdzniecību internetā iespējams nopelnīt. Bet nu tas tā, kam lemts programmēt, nav lemts tirgot.

 

Cipars, jāsaka, labs - viss, kā nākas, darbs mājās, respektīvi, nav viss nopelnītais jāizgrūž transportā utml. Lai veicas atrast programmētāju un respekt par cipara norādīšanu :)

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Tieši nesen nodarbināja jautājums, vai ar apakšveļas tirdzniecību internetā iespējams nopelnīt. Bet nu tas tā.

 

Cipars, jāsaka, labs - viss, kā nākas, darbs mājās, respektīvi, nav viss nopelnītais jāizgrūž transportā utml. Lai veicas atrast programmētāju un respekt par cipara norādīšanu :)

 

Par jautājumu vai ir iespējams nopelnīt: nopelnīt, apakšveļa un tirdzniecība internetā ir tik plaši jēdzieni, ka atbilde var būt visāda, bet nu pelnīt tieši Latvijā ar to ir ļoti grūti. Galvenais laikam ir daudz jāmācās, jābūt radošiem, jāanalizē rezultāti un jāmācās no kļūdām, jāpēta labākie piemēri un jākomunicē ar tiek kas zin kā, jāsavāc un jānotur perfekta komanda un jābūt gatavam daudz investēt (vai atrast investorus) cerot uz rožaino nākotni. Rakstot specifikācijas un optimizējot biznesa procesus (Vilnis) un taisot grāmatvedību labā kantorī (Kristīne) mēs pelnījām vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Spriežot pēc lapas koda, būs vajadzīgs ļoti labs specs lai pieņemamā laikā iebrauktu kā tas viss strādā. Sistēmu veidojuši dažādi cilvēki dažādā laikā, ja?

 

Jā pie koda ilgtermiņa ir strādājuši trīs koderi (plus divi mazus darbiņus). Tas ir mīnuss šim darbam, plus praktiski nekas nav dokumentēts. Bet nu draugi mīļie baidīties ka nesapratīsim svešu kodu ir muļķīgākais kas LV ir dzirdēts - visā pasaulē ir normāla parādība ka pie koda strādā daudzi cilvēki un šis ir projekts kur ir ieguldīti max 10 cilvēkmēnēši, kas tad notiktos pie projektiem kuros ieguldīti 100 un vairāk cilvēkmēneši? Tāpēc arī aicinām darbinieku ar domu ka darbs būs uz vismaz uz trim mēnešiem un iespējams vel daudz ilgāk. Nemeklējam kādu kas sataisīs visu uzreiz, jo tas neatbilst mūsu stratēģijai. Iebraukt pieņemamā laikā ir diskutabls jēdziens, domāju ar to nevajadzētu būt problēmām, kā arī darbi būs tikai pie daļas no koda. Lai nu kā veikala engine nav raķešu zinātne un koderim ar pieredzi nedomājam ka sagādās problēmas, plus sākumā būsim pretimnākoši attiecībā pret darbu veikšanas ātrumu. Plus esošajiem koderiem nebija lielas problēmas ar tikšanu skaidrībā kas kur kā darbojas. Jeb mēs kaut ko jaucam? Es pats, kas pēdējo reizi kodēja pirms 14 gadiem C valodā vairāk vai mazāk saprotu visu kas notiek katrā koda rindā, tad kur varētu būt iemesls kādam kas iespējams jau ir strādājis pie kāda i-shopa un saprot kā tiek veidots kods tiem, iebraukt arī mūsu kodā?

Link to comment
Share on other sites

Bet nu draugi mīļie baidīties ka nesapratīsim svešu kodu ir muļķīgākais kas LV ir dzirdēts - visā pasaulē ir normāla parādība ka pie koda strādā daudzi cilvēki un šis ir projekts kur ir ieguldīti max 10 cilvēkmēnēši, kas tad notiktos pie projektiem kuros ieguldīti 100 un vairāk cilvēkmēneši?

 

 

Domāju, ka te nav runa par bailēm, ka kaut ko nesapratīs. Tas vienkārši ir reāls suņa darbs - sakopt to, ko pirms tam 5 citi cilvēki ir kodējuši ar domu "pofig, man tāpat tas nebūs jāuztur".

 

Doma pavisam vienkārša - ja man ir izvēle, vai būvēt kādu projektu no 0 vai sakopt 5 citu programmētāju garadarbus, pie vienādiem pārējiem nosacījumiem, es nešaubīgi izvēlētos iespēju būvēt kaut ko no 0 :)

Link to comment
Share on other sites

Neiebraucu, kāpēc visu laiku navar palikt viens un tas pats programmētājs. Kāpēc ik pēc trīs mēnešiem viņi ir jāmaina? xD

 

Nebijām plānojuši vairāk šo komentēt, bet nu tad lai iet pēdējo reizi:

Tas ir tas pats, kas neiebraukt kāpēc neejam uz vienu un to pašu ēdnīcu visu savu dzīvi. Reizēm kotletes paliek pa dārgu, reizēm tās gatavo nekvalitatīvi, vai arī šefpavāram piedāvā labāku darbu.

 

Pamatkodu ir taisījis viens koderis un tikai kataloga izvadu un papildfunkcijas taisījuši citi. Tas arī ir puisis, kas ielika šo sludinājumu un domāju viņš tikai labāko var teikt par kodu, un galīgi nav taisījis tādu lai pēc tam pats to neuzturētu. Mīts ka vieglāk ir taisīt no nulles, neiztur kritiku - visā pasaulē pie lielākiem projektiem strādā daudz cilvēki, tai skaitā arī Latvijā. Lai nu kas savu piedāvājumu, kas ekvivalents 1200Ls par pilnu slodzi esam izteikuši un esam gatavi pagaidīt īsto, iepriekš ļaujot iepazīties ar kodu potenciālajam darbiniekam.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...