spuris Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Labdien. Interesē gatavs CMS. Ja kādam ir ko piedāvāt, sūtiet linku ar demo un cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Joomla, Drupal, WordPress - visi bezmaksas CMS'i. Ja vien nav kaut kas specifisks, priekš kam maksāt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spuris Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Joomla, Drupal, WordPress - visi bezmaksas CMS'i. Ja vien nav kaut kas specifisks, priekš kam maksāt? Jā, minētie risinājumi ir veikmīgi, bet konkrētā gadījumā neder. Vai tiešām nevienam nav ko piedāvāt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Varbūt labāk pastāsti, kas ir "konkrētais gadījums"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spuris Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Tev ir ko piedāvāt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Es nesaprotu, tu gribi lai mēs te uzminam, kas tev ir vajadzīgs? Es nezinu, cik specifiskam CMS'am jābūt, lai tā darbības nespētu veikt tas pats wp, ar simtiem spraudņu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spuris Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Es nesaprotu, tu gribi lai mēs te uzminam, kas tev ir vajadzīgs? Es nezinu, cik specifiskam CMS'am jābūt, lai tā darbības nespētu veikt tas pats wp, ar simtiem spraudņu. :) Ja tev ir kāds gatavs CMS, piedāvā to privāti un es izvērtēšu, vai tā iespējas man der vai ne. Jo tāpat neviens īsti nederēs un būs jāpielabo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 IMO labāk ir izmantot kādu publisku CMS dēļ komjūnitija. Privātu CMS būs grūtāk kustomizēt (ja vien nav pašrakstīts), jo nebūs ne pienācīgas dokumentācijas, ne tutoriāļu un piemēru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ja tev ir kāds gatavs CMS, piedāvā to privāti un es izvērtēšu, vai tā iespējas man der vai ne. Tev nekad nekas nederēs tā īsti, kamēr nepateiksi ko īsti tad Tev vajag. Jo tāpat neviens īsti nederēs un būs jāpielabo. Vienkārši gribi par sviestmaizi vai tēlo? Laikam jūties krutais pircējs un jau tūlīt piekasīgākais par to kas nefiga neder Tev?! .finger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spuris Posted October 9, 2010 Author Report Share Posted October 9, 2010 Tev nekad nekas nederēs tā īsti, kamēr nepateiksi ko īsti tad Tev vajag. Vienkārši gribi par sviestmaizi vai tēlo? Laikam jūties krutais pircējs un jau tūlīt piekasīgākais par to kas nefiga neder Tev?! .finger. Šeit laikam nopietnus jautājums uzdot nav vērts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Šeit laikam nopietnus jautājums uzdot nav vērts. Kapec gan ne? Bet ne jau mulkiigus. Jo Sobriid tavs jautajums ir aptuveni shaads:"peerku Mashiinu". Uz jautajumu kaadu velost, tu atbildi: "kas tev par dalju man vajag mashiinu". Njemot vera ka Mashiina ir ljoti plash jeedziens. (auto mashiina[kas var buut viegla, smagaa utt.], shuimasiina, Kalnrupnieciibas masiinas etc..) Taa ka noprecizee sakumaa ko iisti veelies... (CMS ir Satura vadiibs sistema-> tatad jebkursh skriptinsh kas dinamiski var pamainiit lapas saturu ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Ir vairāk pašrakstīti CMS, tikai sākumā pastāsti KO TEV NO VIŅA VAJAG????... Būtībā pielāgot var jebkam kā vien vēlies, ja ir zināšanas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 varu piedāvāt notepad.exe, 100Ls un wordpad.exe 200Ls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 1) Vai nu autors grib, lai kāds viņam atsūta "demo". Viņš viņu savāc un izslēdz datoru; 2) Autors patiešām neko nesaprot, bet, vēlams, tad arī ir naudīgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spuris Posted October 10, 2010 Author Report Share Posted October 10, 2010 Ir vairāk pašrakstīti CMS, tikai sākumā pastāsti KO TEV NO VIŅA VAJAG????... Būtībā pielāgot var jebkam kā vien vēlies, ja ir zināšanas. WYSIWYG editor, php script inside page (ērts risinājums) - pārējais kā bonuss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts