Jump to content
php.lv forumi

spuris

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

spuris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. spuris

    joomla component

    Sveiki! Ir kāds, kam ir pieredze ar joomla 1.6. komponentes izstrādāšanu? Ir steidzams darbiņš :) PM!
  2. Labs vakars visiem! Lapai jāpieliek pavisam maksimāli vienkāršs modulis, ko pielāgot - veikals dažām precēm (suvenīriem). Galvenais, lai jau būtu iebūvēts PayPal modulis. Varbūt kādam ir kāds ieteikums, kura gatavā produkta (opensource) virzienā lai skatos? Iepriekš paldies!
  3. spuris

    Pērku

    Pērku gatavus projektus, hostinga klientus. PM.
  4. Jautājums ir tāds - kā labāk - while'ā likt lai query izpildās katru reizi, vai arī lai pieprasījumi krājas un tad pēc while tos izpildīt kā vienu query (atdalītus ar ; )?
  5. Paldies liels par vērtīgiem padomiem, papildināsim! ;)
  6. Gribētu prezentēt šādu resursu: md5 online Pagaidām Decrypt sadaļa nav tik bagātīga, toties Encrypt noteikti noderēs tiem, kas rosās ar PHP un parolēm, jo īpaši datubāzēs. :)
  7. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <style type="text/css" media="screen"> #Zero { background-color: red; height: 100px; position: relative; } #One { background-color: black; position: relative; } #Two { background-color: blue; width: 300px; height: 100px; top: 400px; left: 100px; position: absolute; } #Three { background-color: green; height: 100px; position: relative; } </style> </head> <body> <div id="Zero"></div> <div id="One"> <div id="Two"> <p>Hello!</p> </div> </div> <div id="Three"></div> </body> </html>
  8. Paldies, atkodu pats! :) Nācās pārstrādāt kodu, jo atradu internetā, ka šāda kostrukcija nav iespējama - viens divs iekš cita un abiem nav height norādīts...
  9. Jautājums ir tāds: <div id="One"> <div id="Two"> <p>Hello</p> </div> </div> One - relative, height not set; Two - absolute, height not set; Kā panākt, lai ekrānā rādītu to Hello. Citādāk tagad tas tiek norīts.
  10. Tā gluži diemžēl nevaru atklāt...
  11. Labdien. Tāds jautājums. Caur NIC Whois neuzrāda īpašnieka vārdu un jur. personas nosaukumu. Tas nozīmē, ka tas ir neizpaužams? Vai arī tomēr ir iespēja noskaidrot, kas ir domēna īpašnieks? Kāds mēģina nomelnot paziņas uzņēmējdarbību...
  12. izlasīju, bet tāpat nav skaidrs! varbūt ir iespēja pielabot esošo piemēru?
  13. Problēma tāda: --- a.php ---- echo $A->B; --- index.php ---- class A { var $B = 'Hello!'; } include('a.php'); // Hello! function includeFunction() { include('a.php'); } includeFunction() // ERROR Kāpēc tā varētu būt?
×
×
  • Create New...