aaxc Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Labas dienas, tātad mums ir nepieciešams vēlviens pieredzējis web programmētājs uzņēmumā kas izstrādā klientiem mājas lapas. Jāmak kodēt bez papildu programmu palīdzības, kā arī vēlams mācēt apstrādāt bildes un flsh zināšanas banneru izveidē. Pieteikumus droši sūtam uz dainis@slt.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 apstrādāt bildes un veidot flash bannerus arī jāmāk bez papildus programmu palīdzības? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 (edited) apstrādāt bildes un veidot flash bannerus arī jāmāk bez papildus programmu palīdzības? Protams, jāmāk ar zīmuli izveidot baneri! SS.LV sludinājums Edited August 29, 2010 by aaxc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Darbs 9-18 uz vietas? Un sanāk, ka meklē programmētāju/dizaineri/adminu all in one (kas māk visu darīt bez papildus softiem)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Darbs 9-18 uz vietas? Un sanāk, ka meklē programmētāju/dizaineri/adminu all in one (kas māk visu darīt bez papildus softiem)? :/ Es te laikam tik biezhi neapgrozos lai saprastu vieteejaas shutkas, bet nu labi. Tiek mekleets cilveeks, kursh maak programmeet php jaunu maajaslapu izveidee. Protams, ka maaceet apstraadaat bildes un veidot elementaarus flash banerus ir bonus. Taapeec iemetu ss.lv linku uz vakanci. Papildus softi bija domaats ka ir vajadziigs cilveeks kursh speej kodus rakstiit piemeeram notpadaa nevis, teiksim, ar dreamweaver paliidziibu. Un jaa, patstaaviigs darbs no 9:00 liidz 17:00 kaa jebkuraa citaa ofisaa. Edited August 29, 2010 by aaxc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Tad arī būs jāraksta viss notepadā? :) Vienkārši, man liekas stulbas piebilde, jo ne jau softs raksts kodu. Var tak iedot nenormālākās programmas, ja galva nestrādāja, tad nestrādās :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Gan jau ka bija domāts, ka programmētājam pašam jāmāk uzrakstīt html/css kodu, nevis jāmāk tikai uzģenerēt to ar kādu wysiwyg tooli. es nezinu (neesu to lietojis), bet dreamviewerā gan jau bija tāda iespēja Edited August 29, 2010 by 101111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Gan jau ka bija domāts, ka programmētājam pašam jāmāk uzrakstīt html/css kodu, nevis jāmāk tikai uzģenerēt to ar kādu wysiwyg tooli. es nezinu (neesu to lietojis), bet dreamviewerā gan jau bija tāda iespēja Tieshi taa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Reāli ir varbūt labāk atdalīt: Koders: kodē, griež webus, liek cms sistēmas, konfigurē serveri. Dizainers: Zīme un domā par visuālo pusi, ieskaitot flash bannerus, utt.. Vajag speciālistu katrā jomā, vienam iedod orķestri vadīt, nebūs tādas atdeves. P.S. Kāpēc visi dod priekšroku sēdēšanai offisā. Man gan kaut kā patīk attālināti, ir darba uzdevums, ir deadline, veidoju tik ilgi, vai ātrāk, galvenais iekļauties termiņos. Kā arī offisā darbinieku turēt sanāk krietni dārgāk, nekā tā, bet nu viss protams ir jāvērtē pēc situācijas. Edited August 29, 2010 by foxsk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 P.S. Kāpēc visi dod priekšroku sēdēšanai offisā. Tāpēc, ka ne visiem patīk kā tev. Man patīk sēdēt ofisā. Sarunāties ar kolēģiem un koncentrēties darbam, nevis ļurināt pa māju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Reāli ir varbūt labāk atdalīt... Domā tāpēc viņu mājaslapa (tā sapratu) nav visglītākā?? =)) Koderis ir bijis "dizaineris". Silti iesaku atdalīt šīs sfēras. Kā nekā - pirmais iespaids, t.i. izskats, ir ~70% no kopējā iespaida! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Man patīk sēdēt ofisā. Sarunāties ar kolēģiem un koncentrēties darbam, nevis ļurināt pa māju. Vai arī ļurināt ofisā sarunājoties ar kolēģiem :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maris-S Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Tā kā darba sludinājumi bieži vien aiziet netēmā, tad savas domas par darba dalīšanu, kas radās palasot atbildes uz šo sludinājumu, izteicu šeit: http://php.lv/f/topic/17155-imesli-kapec-tiek-mekleti-geniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts