Jump to content
php.lv forumi

aaxc

Moderatori
  • Posts

    638
  • Joined

  • Last visited

About aaxc

  • Birthday 03/08/1982

Contact Methods

  • Website URL
    https://dainisabols.lv/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Riga

Recent Profile Visitors

11,324 profile views
  1. aaxc

    Valūtas kursi

    Nebūsim nekrofīli, pieļauju, ka pēc 5 gadiem šis cilvēkam vairs nav tik aktuāls. Ja mums ir piedāvājumā gatavo scriptu, ar kuriem vēlamies padalīties, veidojam savu topiku.
  2. Varu apstiprināt un ieteikt šo. Strādā diezgan labi
  3. aaxc

    Chatbots

    https://www.tilde.lv/produkti-un-risinajumi/virtualie-asistenti Bet es ar piekritīšu, ka tie boti ir vairāk kaitinoši kā noderīgi.
  4. Bez liekiem uzbraucieniem. Ja jau izkopējām atalgojuma atzīmi, tad varēja arī vienu rindiņu zemāk izkopēt: karjeras izaugsmes iespējas (par PHP programmētāju (midle > senior)); uzņēmuma apmaksātus kursus kvalifikācijas celšanai; Šis vien norāda, ka tiek meklēts principā mazliet pieredzējis students, kas ir ar mieru tālāk attīstīties. Pietam uzņēmums ir gatavs ieguldīt līdzekļus apmācībā, kas Latvijā tomēr ir retusm (ar nosacījumu, ka tā nav tikai glīta atrakstīšana un patiešām tiek nodrošināts pilnībā apmaksāts laiks un apmācibas)! Pozīcija iespējams pat ir junior, ar iespēju attīstīties uz middle un tad senior. Ja mēs skatāmies pēc https://www.algas.lv/salaryinfo/informacijas-tehnologijas/php-programmetajs 1700 ir apmēram (laikam būs middle tad) pa vidu un laba alga studentam, kurš vēl dzīvo pie saviem vecākiem un vēlas sākt karjeru. Es, protams, nemāku teikt, kāda šeit ir senior programmētāja alga, bet ierasts, ka tā ir 2x un tad jau mēs pārkāpjam pāri algas augsējiem rādītājiem!
  5. 8? TeamViewer lētākais piedāvājums ir 30€ mēnesī (jāpērk gan uzreiz viss gads, tākā 360€ + PVN). Jāatzīst, ka tas ir diezgan daudz. It īpaši tad, ja to izmanto freelanceris ne biežāk kā reizi pāris dienās vai pat vēl retāk. Ja izmanto ikdienā, tad iespējams tie 1-2€ pa dienu daudz neko nemaina, bet ja retāk, tad jau sanāk sālīti. Man personīgi ir jāpieslēdzas reizi nedēļā un es toč negribētu katru reizi maksāt 7€+ par katru šādu sesiju.
  6. Varu tik nokomentēt, ka esmu palaidis pāris privātos projektus uz AWS ar PHP8 un nevaru sūdzēties ne par ātrdarbību nedz stabilitāti. Pietam pašam dizgan labi patīk dažas jaunās "fīčas". Bet neviens nopients darba projekts šobrīd vēl netiek apsvērts ar PHP8 līdzdalību.
  7. aaxc

    Platforma

    https://whatcms.org/?s=atdodmantas.lv atdodmantas.lv uses Category Software Version Web Framework Laravel Programming Language PHP Web Server Apache
  8. Skaidrs. Tad tas pēc manis aiziešanas. Samulsināja rakstā minētais, ka tas tiek izmantots pasta izdevumu aprēķināšanai, bet tās metodes visas 100% rakstīju es, bet tas jau bija pirms 4 gadiem tik pat kā.
  9. Ir zināms, kad šis kods tika izmantots?
  10. Vai ar 18€ to domā ka tas ir daudz vai maz par kreklu? Tas tā, tik interesei.
  11. Vai izmanto Prinitfy ar Shopify integrāciju un tepat PHP.LV izstrādātu karšu atblstu :P
  12. aaxc

    Skat nodejs kods

    @plusexp Būs, jo tieši to "vidējā alga" nozīmē :) Labklājības līmenis gan būs savādāks, bet ja rēķina vidējo, tad tā būs tie 49k. Bet veicot aprēķinus var arī ņemt ārā "ekstrēmās" vērtības un vilk līknes bez tām.
  13. Ja patreiz meklē darbu, tad īstais laiks skatīies remote. Kautvai stackoverflow šādu piedāvājumu izskatās ka netrūkst: https://stackoverflow.com/jobs?id=316406&q=php&r=true
  14. Patreiz vēl ofisā, jo tālmācībās sistēmas nav vēl notestētas uz šādu slodzi un jāspēj ātri reaģēt uz zvaniem un konsultantu responsēm lai šo to pielabotu. No rītdienas visticamāk ka no mājām. Bet mēs te labi ja 30% no visa kolektīva. Pārējie tjipa no mājām jau tagad strādā. Es gan esmu izteikts ofisa cilvēks, no mājām ne īpaši patīk strādāt, bet tākā sīkajiem skola nav, tad nebūs izvēles.
×
×
  • Create New...