GB. Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Maybe ir kadam šads kods / scripts ! Lietotaji online : 2 Kopa šodien : 230 Kopa šogad : 20030 Kaut kas šads ( texti var mainities ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Mūsdienu pasaulē cilvēkiem ir daudz kodu, drīzāk vajadzēja jautāt, vai nevarat iedot tādu kodu.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 Nejautaju jo zinu ka atkla sāksies pa 5 Ls iedošu ! Maybe ir kads cilveks kas varetu padalīties ar kodu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) Google esi kaut ko meklējis? Pats esi kaut ko mēģinājis uzrakstīt? Edited August 8, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 protams : gan google - gan hotscripts gan vel citi resursi ir apmeklēti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Par online lietotājiem šajā pašā forumā ir bijušas neskaitāmas diskusijas. Kuru selekta daļu tu nemācēji uzrakstīt? http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/counting-rows.html http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/date-and-time-functions.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted August 9, 2010 Author Report Share Posted August 9, 2010 :D es uzraskstit :D es knapi vispar ko jedzu ko nu vel kodet - tur jau jabut profinjam un jamacas - es tik taaa garam eot meginu apgut ! Ja nav gatava koda , tad neko :( jamekle cits forums - kur palidzes piv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 GB., ir jēga taisīt kaut ko, ko nemāki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) protams : gan google - gan hotscripts gan vel citi resursi ir apmeklēti ! nestasti ... hotskriptaa shadi kodi ir vairaki simti .. Conteri Ja nemaki meklet tad taa arijasaka ... Edited August 10, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 GB., ir jēga taisīt kaut ko, ko nemāki? Es jau netaisu :D Elektrikis jau nebūve māju vins tik ievelk elektroinstalāciju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Iedomājies, forumā būs topiks: Man vajag vienai mājai ievilkt elektroinstalāciju, bet es no tā neko nesajēdzu! Varbūt kāds varētu padalīties ar info no A līdz Z, vai moš kāds pa vienu aliņu to visu uztaisītu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Neviens jau tev neliek rakt grāvi ! Es apjautajos maybe kadam ir kaut kad sen veidots un nav žel padalities ! Nja nav tad nav - un neceļ tād brēk no maz viln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Es apjautajos maybe kadam ir kaut kad sen veidots un nav žel padalities ! Un no tiem pari par trissimtiem skriptu neviens nedereja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 izmeginju ! fakinais php-fusions nenjem include kodu iekshaa - maube vel ir kads kods kaa iebarot failu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uldis Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Tak, ja tev nesanāk ar php, tad glabā info txt failā, ieraksti , papildini, nolasi un izvadi uz ekrāna. Paņem kādu WordPress pluginu par online useriem un apskaties kā tas rakstīts. Cilvēki jau nevar priekš tevis samaklēt skriptus un tad piedāvāt. Re kur tev 2 lietotāji norādīja kur dabūt skriptu, bet neviens tev nederēja. Es parasti , ja nemāku vilkt elektrību, tad izsaucu elektriķi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts