Jump to content
php.lv forumi

Uldis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Uldis

  1. Problēmu atrisināju :) RedirectMatch 301 ^/mape/$ http://www.adrese.lv/new
  2. Sveiki! Šobrīd esmu mazliet iestrēdzis pie .htaccess pāradresācijas. Vai pastāv iespēja norādīt redirect 301 tikai vienu mapi, piem.., /mape/ un neļaut notikt redirectam citām mapēm un failiem, kas atrozas zem šīs mapes?
  3. Kaut kas līdz galam nav. Cik izskatās, tad vēl kaut kur notiekas redirects, jo it kā lapu adresi nokopējot redzu kādai tai ir jābūt, bet uzspiežot tā tiek pāradresēta uz kļūdaino..ai būs jāpastūdē kas lācītim vēderā. Bet tāpat paldies!
  4. Pirms pārdot - vajag reāli izvērtēt cenu. Lielākais vairums izdomā mistiskus ciparus un tad brīnās, ka nav interesentu. Piem., http://www.pardodbiznesu.lv/lv/bizness/interneta-gramatu-veikals/ - nu zinot kā notiek grāmatu tirdzniecība i-netā (vismaz LV) - ja tiek piedāvāts arī SIA, tad prasītā summa ir pārvērtēta 8-10x. Muļķigi ir uzskatīt, ka tev ir labs domēns un cilvēks jau var ieguldīt 20K un tad pelnīt 100K gadā - ir jāsaprot, ka pārdodot kaut ko tev ir jānovērtē šis produkts atbilstoši reālajai situācijai, protams ņemot vērā arī to, ka piem., produkts ir unikāls tirgū un tam ir savas priekšrocības.
  5. Sveiki, vajag panākt, lai lapa no http://www.adrese.lv/3/page/3 pāradresējas uz http://www.adrese.lv/page/3 (cipari ir mainīgie). Nepieciešams pāradresēt tikai tad, ja satur "page", jo var būt www.adrese.lv/1234 , kuru nevajag pāradresēt. Varētu jau baigi sarežģīti ar if noteikt vai adrese satur page, tad sadalīt to un pāradresēt uz jauno, bet pieļauju, ka to var vienkāršāk izdarīt caur . htaccess Varbūt kāds uz sitiena arī zinās kā to izdarīt. Ja nē tad, rakšu dziļāk! Paldies!
  6. Danke! Gan jau te arī kāds atsauksies, bet paskatīšu arī ieteikto!
  7. Sveiki! Ir radusies vajadzība pēc cilvēka, kam dizains ir asinīs un kas saprot ko dara. Atrast web dizaineru mūsdienās nav grūti, bet vajag kādu, kam tas arī padodas un kam nav kauns parādīt arī savus iepriekšējos darbus. Ideālā variantā, ja tu prastu ne tikai uzzimēt psd, bet arī sagriezt to, pievienot css un citas vajadzīgas lietas. Ja ir interese par regulāriem darbiem, tad droši raksti. No mūsu puses būs nozare un kādi paraugi kā vajadzētu beigās visam izskatīties un ko gribam ,jo pats strādāju ar klientiem un zinu cik reizēm ir grūti saprast ko tad viņiem beigās gribas. Vislabāk būtu, ja jūs atsūtītu kādus savus iepriekšējos paraugus un aptuvenās cenas (vidējās - detaļas tad izrunāsim jau pie konkrēta pasūtījuma) par zīmēšanu, griešanu, css. Ideāli, ja proti to visu sagriezt priekš WP.
  8. :D Nu nezogu es citu cilvēku saturu. http://www.httrack.com/ pirms kādām 5 minūtēm palaidu jau - pagaidām viss ir ok - redzēs vai galā kas sakarīgs sanāks
  9. =) Precizēšu jautājumu - vajag nokopēt mājaslapu, kas satur vairāk kā 100 lapas un vairāk kā 1000 bildes. P.S. Turklāt kopējot šādā veidā vēlāk katrā html failā ar roku būs jāmaina adrese.
  10. Ja viss būtu tik vienkārši, tad netērētu laiku, lai izštukotu kā to visu dabūt šajā pusē.
  11. Sveiki! Lieta tāda - ir lapa, kuru vajag pārkopēt, būtībā html, css un jpg. Ar autortiesībām viss kārtībā, bet tā kā bildes ir izvietotas uz cita servera, tad lapa ielādējas lēni un tāpēc gribu visu smuki pārkopēt uz uzlikt arī bildes uz sava servera. Kādas idejas? Pats pamēģināju pāris offline browserus,bet tur nekā prātīga nesanāca.
  12. Vajag no šī dabūt arā teksta daļu. <h2>Anniversary Personalized Signature Platter</h2> Izmantoju : $adr="http://www.adrese.lv"; $str = file_get_contents($adr); preg_match_all("/h2\">(.*)<\/h2>/", $str, $str); $rezultāts = $str[1][0]; , bet izskatās, ka kaut kas nav riktīgi. Nekad neesmu īsti izpratis preg_match_all - varbūt kāds uz ātru aci var pateikt kur problēma. Paldies!
  13. vispirms funkcijās nodefinēju function new_excerpt_length($length) { return 20; } add_filter('excerpt_length', 'new_excerpt_length'); pēc tam jau index.php mēģinu izvadīt kopsavilkumu <?php the_excerpt(); ?> .
  14. Pamēģināju vēl šādi - $string = str_replace("\t",'',$string); , bet tukšie tabi tāpat netiek izdzēsti. arī atrastais $output2=the_excerpt(); $output2 = str_replace(array("\r\n", "\r", "\n", "\t"), ' ', $output2); echo $output2; nepalīdz.
  15. Šķiet, ka tas bija saistīts ar WP tēmu - kaut kā ar excerpt neizdevās izvadīt vēlamo simbolu garumu - viņš meta ārā visu rakstu. Ja nekas labāks neatradīsies, protams pamēģināšu vēlreiz pastudēt par excerpt f-ju. Pamēģināju - it kā viss notiekas, vienīgi galīgi nepatīk, ka tekstā jaunās rindkopas nav pārnestas uzreiz aiz iepriekšējā teikuma beigām. Respektīvi beidzas teikums, tad ir milzīga atstarpe un tikai nākamajā rindā sākas teksts. Kā šo salabot?
  16. Uldis

    fotoblog

    WordPress + photoblog tēma(tādu nav mazums) ar iebūvētiem pluginiem un citām fīčām, kas nepieciešamas :)
  17. Tātad izmantoju sekojošu f-ju priekš WP postiem - function limit_content($str, $length) { $str = strip_tags($str); $str = explode(" ", $str); return implode(" " , array_slice($str, 0, $length)); } izsaucu f-ju caur <?php echo limit_content($post->post_content, 30); echo '...'; ?> Problēma ir tā, ka izvadāmie dati satur nevēlamas kodu daļas, piem., [flagallery gid=87 name="DouglasHannant" w=400 h=550] un [caption id=attachment_3900" align="alignright" width="101" caption="Foto: Dreamstime][/caption] Kā šīs abas skriptu daļas dabūt ārā no $str ?
  18. Google jau ir indeksēti visi jaunie linki, bet tie dublējas ar vecajiem un tas laikam nav īpaši labi, attiecībā uz meklēšanas rezultātiem
  19. Sveiki, pirms kāda laika nomainīju web lapas struktūru un lai nezaudē apmeklētājus uztaisīju 301 redirekciju no vecās uz jauno struktūru. Tagad ir vajadzība, lai google palēnām dzēš no meklējuma rezultātiem veco struktūru, atstājot tikai jaunos linkus. Kā paātrināt šo procesu nesāpīgi. Vai xml karte varētu palīdzēt vai ir arī kādas citas metodes? Galvenais nevēlos googlei atgriezt 404 eroru, lai neciestu lapa. Jau iepriekš paldies! P.S. Atvainojos, ja iepostēju nepareizajā kategorijā.
  20. Ja nu vēlies pamēģināt Google Adwords, tad tagad ir lieliska iespēja pareklamēties par $100 bezmaksas - http://manastiesibas.blogspot.com/2010/12/bezmaksas-google-reklama-100-vertiba.html Piedāvājumu gan jāsāk izmantot pirms 31. janvāra.
  21. kasperich pats saprati ko sarakstīji? Ļoti slikti, ka tu izdari kaut kādus pieņēmumus balstoties uz svaigu gaisu un visus tikai noliec - es viennozīmīgi pie šāda vadītāja negribētu strādāt ne dienu. Un kāpēc tev šķiet, ka ir jāgaida 2 nedēļas, lai atkal nopelnītu 30? Es domāju, ka 3 projekti $100 vērtībā un 2 $30 vērtībā ir diezgan normāls sasniegums priekš 2 nedēļu darba, ja ņem vērā, ka freelanceros vispirms ir jāiegūst kāda reputācija, lai varētu pelnīt lielo piķi. Un lūdzu vēlreiz izlasi pirmo postu, lai saprastu par ko iet runa. Patīk citus pazemot vai par citiem smieties? Pastāsti ko pats māki un ko savā dzīvē esi sasniedzis, ja neskaita lēta darba spēka izmantošanu savām vajadzībām? Bez aizvainojumiem, bet šķiet esi diezgan uzpūtīgs cilvēks, kas spēj tikai nodirst kādu, kas domā savādāk kā tu. Žēl! P.S. Un kāpēc tu domā, ka programmētājam būtu tev jālaiza zoles par 1K mēnesī? Es domāju, ka to tev pateiks arī citi koderi,kas šeit apgrozās,ka par štuku var mierīgi strādāt uz nepilnu slodzi un darīt tikai to kas patīk - tāpat tas nenozīmē, ka netiek nodrošināta kvalitāte, jo viss balstīts uz atsauksmēm un padarīto darbu kvalitātes. Respektīvi ja būsu indietis, kas pāris stundas pačikās un neko neizdarīs, tad dabūsi sliktu atsauksmi un neviens ar tevi vairs nesasiesies. Starp citu daudzi indusi ir daudz spējīgāki par daļu mūsu "programmētājiem".
  22. kaspich : 1kārt LV komersants no programmētāja izpumpēs pēdējo sulu par kapeikām, tāpēc daudzi LV tirgum savus pakalpojumus nepiedāvā; 2kārt ilgtermiņa attiecības nozīmē arī sava veida verdzību un darbu darīšanu, kas reizēm pašam nepatīk es personiski apņemos darīt tās lietas, kas pašu pilnveido un rada prieku..; 3kārt cik darbus uz php vai js bāzes tu vari piedāvāt, lai es 15 min laikā nopelnītu $30 ? Ja tev šķiet smieklīgi $30-100, tad nosauc ciparu, ko tu piedāvā saviem programmētājiem ? Mr.Key augļus nes :) Ja es personiski strādājot uz pusslodzi varu nopelnīt vismaz tikpat lielu algu kā strādājot par augsta līmeņa speciālistu LV, tad ir ok :) , ja vēl ņem vērā brīvības sajūtu.
×
×
  • Create New...