Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Maybe ir kadam šads kods / scripts !

Lietotaji online : 2

Kopa šodien : 230

Kopa šogad : 20030

Kaut kas šads ( texti var mainities )

Posted

:D es uzraskstit :D es knapi vispar ko jedzu ko nu vel kodet - tur jau jabut profinjam un jamacas - es tik taaa garam eot meginu apgut ! Ja nav gatava koda , tad neko :( jamekle cits forums - kur palidzes piv

Posted (edited)

protams : gan google - gan hotscripts gan vel citi resursi ir apmeklēti !

nestasti ... hotskriptaa shadi kodi ir vairaki simti ..

Conteri

Ja nemaki meklet tad taa arijasaka ...

Edited by Grey_Wolf
Posted

GB., ir jēga taisīt kaut ko, ko nemāki?

Es jau netaisu :D Elektrikis jau nebūve māju vins tik ievelk elektroinstalāciju !

Posted

Iedomājies, forumā būs topiks:

Man vajag vienai mājai ievilkt elektroinstalāciju, bet es no tā neko nesajēdzu! Varbūt kāds varētu padalīties ar info no A līdz Z, vai moš kāds pa vienu aliņu to visu uztaisītu?

Posted

Neviens jau tev neliek rakt grāvi ! Es apjautajos maybe kadam ir kaut kad sen veidots un nav žel padalities ! Nja nav tad nav - un neceļ tād brēk no maz viln

Posted

Tak, ja tev nesanāk ar php, tad glabā info txt failā, ieraksti , papildini, nolasi un izvadi uz ekrāna. Paņem kādu WordPress pluginu par online useriem un apskaties kā tas rakstīts. Cilvēki jau nevar priekš tevis samaklēt skriptus un tad piedāvāt. Re kur tev 2 lietotāji norādīja kur dabūt skriptu, bet neviens tev nederēja. Es parasti , ja nemāku vilkt elektrību, tad izsaucu elektriķi ;)