Jump to content
php.lv forumi

Uzmanamies yep.lv


Ernijs_E

Recommended Posts

Foxs arii mani ap4akareeja, vins teica pa 200 apmekleejumiem 5 ls, es tautu sasaucu, pat 350 apmekleejumus kkur, bet 5 ls nedabuju un skype netbild, zb vnk!

 

Muahahahahhahahaha

 

 

Vispār virsrakstam vajadzēja būt "Neesiet aitas, neļaujiet sevi cirpt!" :)

Edited by briedis
Link to comment
Share on other sites

Vēlreiz atkārtošu, ko jau vienreiz teicu šeit: http://php.lv/f/topic/8512-ja-kadam-vajag-kaut-ko-uzprogrammet-php-mysql-postgre-javascript/page__view__findpost__p__107627

Es šeit negribu aizstāvēt ne vienu, ne otru pusi. Gribu tikai pateikt, ka tieši tādēļ eksistē tāda lieta kā līgums, kurā tad arī tiek nodefinētas katras puses atbildības pakāpes un pienākumi. Bez līguma, protams, pastāv arī likumi, kas regulē juridiskās attiecības starp pakalpojuma sniedzēju un pakalpojuma saņēmēju, no kuriem var izrietēt lietas, kas nav atrunātas līgumā, kā arī šie likumi var dažus no līguma punktiem padarīt spēkā neesošus (ja tie ir pretrunā ar likumu).

 

Nezinot to, kāda veida vienošanās ir bijusi starp abām pusēm, nav iespējams novērtēt vienas vai otras puses tiesības pieprasīt tās vai citas lietas, kā arī to, kuras lietas tiek uzskatītas par papilddarbiem un kuras izpildīt paredz vienošanās.

 

Ieteikums abām pusēm - nākošreiz daudz rūpīgāk fiksējiet savus un otras puses pienākumus un tiesības.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sveiki, gribēju tik šajā momentā mazu atrunu uztaisīt!

Nav tam domēnam 200 jūzeru apmeklējums, bet tas nekas (jo verot vaļā jaunu servisu, nav nepieciešami kaut kādi apmeklētāji kas nāk pēc kā cita pakaļ, bet saitā pilnīgi kas cits), un par pārējām iepriekšējā īpašnieka izdarībām es nemācēšu gan spriest! Pašreiz uz šī domēna uzturu jaunatklātu [izstrādes stadijā] projektiņu- kas tiek kodēts no nulles, un nav itnekāda sakara ar veco saita īpašnieku!

 

Protams nepatīkams pārsteigums man pašam bij 2009. gada vasarā, kad yep.lv bij counter sistēma, uzrakstīju iekš bedre.lv samērā labu rakstu, no kura arī ienāca popularitāte, un counter sistēma nenoturējās pat mēnesi - kad tur jau priekšā bij uzraksts - ka projekts slēgts un būs kas cits!

 

Nu un no manas puses varu tik pateikt - ka no manis īsti godīgi prasīt te katram pa piečukam (Kā no yep.lv administratora - kas pašlaik esmu viens), par to ka kāds tautu ir sasaucis - laikam nav neko prātīgi! :) Un ka tagad speciāli likt saitu blacklistos ar nav prāta darbs - vismaz tādā gadījumā iegriezīsiet nepareizajam cilvēkam!

 

Par blacklistiem runājot - tāpēc ļoti brīnījos, kāpēc daži site-advisor kas iebūvēti antivīrusos brīdināja ka yep.lv ir ļauna vietne u.t.t... - tagad jau 10 dienas palaista lapa, un itkā nekas tāds nav manāms vairāk!

 

Saistībā ar šo domēnu, lūdzu griežaties pie manis - ja nepieciešama kāda sadarbība, droši rakstiet! Un palūgšu php.lv administrācijai ja ne dzēst šo topiku, tad vismaz slēgt! :)

 

Veiksmi mums visiem - un atliek novēlēt, kā nekā jauns gads sācies - nevienam neuzķerties uz solītiem piečukiem kas makā nekrīt! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...