Wuu Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Ka uzlabot produktivitāti ,ātrāk padarīt darbu? Varbūt izklāstiet kā jūs veidojat projektus! Kaut kā ar vien švakāk man ar darba ātruma padarīšanu! Laiks tiek ieguldīts ,kaut kur tur kur nevajag! Vēlos dzirdēt katra personīgo viedokli! Edited February 4, 2009 by Wuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) nekā. kas jādara, jādara. :D Edited February 4, 2009 by NiTrino Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Par šo topika tēmu iesaku izlasīt grāmatu The Pragmatic Programmer. Jā, veca (1999g.), taču ļoti noderīga lasāmviela vispārīgi par programmēšanu - kā to padarīt efektīvāku, interesantāku, kārtīgāku un par tml tēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Es nezinu kā citi, esmu pieradis strādāt pie skaļas mūzikas (headset) :) darbojoties iegrimstu kodā un viss apkārtējais mani netraucē. Pat nepamani kā diena paskrējusi, bet ja atskaties uz padarīto ļoti daudz izdarīts. Pievienojos NiTrino Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 * fokusēties vienlaicīgi tikai uz vienu lietu. * apkilīt visus draņķus kas sēž zemapziņā un visu laiku to klusiņām grauž * vnk izgulēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Strādāt pie projektiem, pie kuriem atmaksājas strādāt un tādā veidā noalgot programmētājus - var uzlabot produktivitāti neierobežotu skaitu reižu. ;) P.S. Jā, par izgulēšanos verbo pareizi saka, tas ir pats galvenais. Edited February 4, 2009 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Daļēji pa tēmu: 8 Cool Organizer Tools to Print For Free Ja ir problēma ar to, ka laiks pazūd nezin kur, tad ir vērts saspringt pāris nedēļas un pasekot līdzi laika izlietojumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 (edited) Koncentrēties, koncentrēties un vēlreiz koncentrēties! Vajag uzsākt vienu lietu un pabeigt. Nedomāt nepar ko citu kā tikai par to, ko dari tagad. Tā 3 stundas dažreiz paiet ļooti ātri un laiks ir iztērēts produktīvi. Citam palīdz skaļa mūzika, citam absolūts klusums, cits dedzina aromātiskos kociņus (nezinu kā viņus sauc), vobšem padarīt procesu sev patīkamu. Varbūt krēslu vajag nomainīt. Bet visa sāls protams slēpjas paša gribasspēkā. To starp citu vajag trenēt, gluži kā muskuļus. Edited February 4, 2009 by Analgiins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts