Jump to content
php.lv forumi

NiTrino

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NiTrino

  1. Sveiki, Steidzami meklējam Symfony programmētāju veikt izmaiņas / uzlabojumos darbojošā projektā. Darbu saraksts ir zināms un konkrēts, apjoms aptuveni 16-24 stundas. Nepieciešams nelielas strukturālas izmaiņas un papildinājumi kas ietver CSS/Javascript. Lapa darbojas uz Symfony 2.8, MySQL datubāzes. Jāprot arī darboties ar Git. Sīkāk PM.
  2. Nu jā konkrētajā gadījumā tas ir nepieciešams. Piemēram ja ir liste/checkboxi un vajag atzīmēt vairākas iespējas. Indeksiem sajaukties nevajadzētu, tie ies 0,1,2...n bet papildus drošībai vai īpašiem gadījumiem, tu vari indeksus pats norādīt: <input type="checkbox" name="chooses[23]" value="1" /> <input type="checkbox" name="chooses[742]" value="1" /> neesmu pārliecināts vai to var izdarīt ar <select>, jāpaguglē. Un vēl neaizmirsti ka uz php galu tev atnāks tikai atzīmētās opcijas, ja neviena nav atzīmēta, būs tukšs masīvs.
  3. Ideja būtībā nav nekas jauns (http://www.milliondollarhomepage.com/). Tehniski arī nav nekas sarežģīts . A kāds labums tur cilvēkam rakstīt savu privāto informāciju?
  4. Ā, tagad iebraucu kas pa fontu grupām. ok, no offence.
  5. ko nozīmē "fontu grupu"? kas man liedz ierakstīt font-family: Arial; pieminētā fontu grupa ir tādēļ, ka ja pirmais fonts nav atrasts, ņemās nākamais utt. bet par custom fontiem taisnība, esošais css standarts to neļauj.
  6. Nu nezinu vai 10 vajag, nav ko gumiju stiept. 1) Ja uzņēmies - izdari norunātā laikā; 2) Ja nevari izdarīt norunātā laikā - veic dialogu ar klientu. Nekas tik ļoti nekaitina ka pazušana un atmazkas; 3) Ja tev ir slinkums to figņu taisīt, nesaki ka nevar izdarīt vai "tehniski neiespējami". Tas var nostādīt muļķa lomā, ja to uztaisīs kāds cits vai pašam tomēr nāksies; 4) Klients var būt stulbs, tās ir viņa tiesības. Tāds pats esi tu kad nāc pasūtīt kaut ko no cilvēka, kas strādā jomā, par kuru tev nav liela saprašana; 5) Vajag mācēt arī atteikt, pat ja summa ir vilinoša (zaudē cīņu lai vinnētu karu, kaut kā tā :) + 100% pievienojos taviem 4.
  7. 5) Tev nebūs nogalināt; 6) Tev jāeēd mannā putra; 7) Tev nebūs svešu sievu iekārot;
  8. Kādus pāris gadus atpakaļ bija līdzigs projekts .LV zonā: http://www.labaslapas.lv/grafton.lv/sia-gr...nsforum-lv.html
  9. Tam <a> tagam ir attribūts href ? Bez href nestrādā.
  10. BTW, ne pa tēmu, bet iekš hover, nav obligāti dublēt to kas ir bez hover, respektīvi a.button_select_menu:hover { background-image:url('select_hover.png'); } Bet izskatās korekti, man gan tagad nav sestā uz kompja...
  11. Vel ir šāds... http://www.zachgraeve.com/2006/10/01/cente...e-position-div/
  12. Var izvadīt ārā saformatētu tekstu ar linkiem: $bbsearch = array ( '/(\s|^)(www\.[a-z0-9\-.]+\.[a-z]{2,4})(\s|$)/Ui', '/(\s|^)((http:\/\/|https:\/\/|ftp:\/\/|ftps:\/\/)[^\s]+)(\s|$)/i'); $bbreplace = array ( ' <a href="http://\2/" target="_blank">\2</a> ', ' <a href="\2" target="_blank">\2</a> '); $text = preg_replace($bbsearch, $bbreplace, $text); Respektīvi, linkus lai liek tajos laukos, bet kad izvada uz frontenda, tad pārvērš par linkiem.
  13. NiTrino

    Profils

    Aleksej, nu taču būtu paželojis laiku skaidrojumiem, bērnam tak fiksi vajag savu CS portālu uzbliezt un pēc tam aizmirst par tāda PHP eksistenci :)
  14. hvz, kad man bija ~10 un man atnesa mājās pirmo spēļu konsoli (nu to, ar kātridžiem) un tēta darbā dabūju pasēdēt pie 386-ā, nez kāpēc izdomāju ka nodarbošos ar kompjiem... Par to ka būšu koderis izdomāju bik vēlāk, ap 15 gadiem.
  15. bubu: tabulai ar 30 ierakstiem pilnīgi pietiekami :) tūkstošiem ierakstu protams neder...
  16. Man te iemētājies viens skripts kā izvadīt rekursīvo tree ar vienu selektu... izmantoju lai ģenerētu nested <ul></ul> http://paste.php.lv/3fbd513581c2910879d577...567fad?lang=php moš noderēs...
  17. 1) if (isset($_POST['forma'])) { $lauks1 = mysql_real_escape_string($_POST['lauks1']); $lauks2 = mysql_real_escape_string($_POST['lauks2']); $error = false; if (!$lauks1) { $error = true; } if (!$error) { $result = $Objekts->izsauktMetodi($lauks1, $lauks2); } } 2) if (isset($_POST['forma'])) { $result = $Objekts->izsauktMetodi($_POST); // metode veic eskeiposhanu, kljudu paarbaudi } 3) if (isset($_POST['forma'])) { $lauks1 = mysql_real_escape_string($_POST['lauks1']); $lauks2 = mysql_real_escape_string($_POST['lauks2']); $result = $Objekts->izsauktMetodi($lauks1, $lauks2); // metode veic kljudu paarbaudi } Kurš no šiem liekas pārskatāmāks, saprotamāks, praktiskāks? Savi varianti arī vēlami! :)
  18. Nu Latvijā cenas uz NĪ kādu laiku atpakaļ, un arī joprojām nav adekvātā līmenī, bet tā ir tendence daudzās valstīs. Cenas uz degvielu bija saistītas ar naftas cenu kāpumu pasaules tirgū. Tā kā ir kopējas tendences. disclaimer: Ukraina nav tā valsts, uz kuru es gribētu pārvākties :)
  19. Nu par Ukrainu veltīgi tu tā... tirgus viņiem lielāks nekā mums http://www.weblancer.net/vacancies/23318.html http://www.weblancer.net/vacancies/19254.html
  20. NiTrino

    ApexHost

    Ieteikums jaunajiem hostinga kantoriem kas te grib iepostēt reklāmu: 101x pārbaudiet savu lapu uz gļukiem, pareizrakstību un neatbilstību 98. gada dizainam :) Tas viss ne par šito konkrēti, bet vispār :)
  21. Vēl ir Registry patterns, kurā var sabāzt visas globālās klases kas tev ir. http://www.sitecrafting.com/blog/php-patterns-part/
  22. eu, pa cik un cik ātri World Of Warcraft kāds uztaisīs? :)
  23. sviests, tiešām palaidu šito garām. Lab nechakarēšos pagaidām, db taisīšu kā singleton.
×
×
  • Create New...