Jump to content
php.lv forumi

Veidoju interneta lapas!


JanisK2

Recommended Posts

Vizītkartes tipa lapai jau neko vairāk arī nevajag. Taču par 20Ls ņemties ar domēna pasūtīšanu, skaidrošanu klientam, kas un kā, datu ievadei, personīgi es negribētu. Tad jau labāk mēģinātu pārdoties ārzemju kompānijām.

Ja klientu apmierina domēns tipo nosaukums.ucoz.ru un kāds no standarta dizainiem, tad jau ok. Bet dzīvē, (it īpaši pašreiz) klienti ir diezgan piekasīgi pie tā, ko viņi saņem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
orgjinaala ideja vareetu buut pa 20ls m-lapa, uz papiira lai klients uzziimee, tu ieskanee - un <img src="ieskaneta_bilde.jpg"> =) taadu ielidinat index.php [pateikt ka ta tomer ir php lapa] :D :D un aiziet :D :D

 

Da labi džeki. Vismaz cik es skatos tā konkurence tai web risinājumu sfērā ir tik milzīga, ka jauniņos vispāŗ īsti par cilvēkiem neuzskata. Nu vo jauniņais bez visādiem zīmēšanās variantiem, gan jau kaut kādu standarta risinājumu taisa parastajiem cilvēciņiem pa lēto. A būtībā dažiem uzņēmējiem nekā daudz izņemot adresi un nodarbošanos nevajag vot i pa 20 Ls uztaisa.

Man tikai jautājums šitie visi PRO un ņirdzēji neatceras kā paši sāka to savu programmētājā karjeru? Piem es uzskatu, ka varu daduz ko uzrakstīt sākot no dzelžiem iekš C/C++ un beidzot ar to pašu web labi nav jau tās pieredzes, bet ir taču daudz standarta risinājumu tikai, kas man to dos uzsākt programmētāja karjeru, visi grib džekus, kuriem pat ne programmēšanas sajēga ir galvā, bet tieši un konkrēti dziļa valodas sintakses pārzināšana no galvas. Bet kā tu to sintaksi iemācīsies bez prakses un konkrētiem uzdevumiem?

Da nekā vot i jāsāk ar lapām par 20 Ls :) Visiem ņirdzējiem par spīti :)

Link to comment
Share on other sites

vot taadiem taa nav jaasaak, jo peec tam tai lapai ir caurumi vairaak kaa vajag.

Taadiem ir jaaizdomaa kaut kas (piem gribu draugiem.lv uztaisiit)

un tad lai saak taisiit un mekleet ko neprot un kas nesanaak, i php iemaaciisies un veel vesalu kaudzi labas un sliktas lietas ... :)

Link to comment
Share on other sites

..visi grib džekus, kuriem pat ne programmēšanas sajēga ir galvā, bet tieši un konkrēti dziļa valodas sintakses pārzināšana no galvas.

Kur tādi ir? Esmu pastrādājis kantorī, kur akadēmisks čalis pie teikšanas, tur pat tā neprasīja, tiesa gan, skolas atzīmes paparsīja uzrādīt,pirmo un vienīgo reizi :D

Link to comment
Share on other sites

Jāsāk webus veidot vispirms priekš sevis, kādus 2 savus projektus pāris gadus uzturi, veido, uzlabo, paralēli mācies visas figņas. Čomiem pa velti pataisi kaut ko, lai izveidojas paveikto darbu saraksts, un pēc tam jau tu vari skatīties tālāk, nodarbosies ar web lietām, vai tomēr darīsi kaut ko citu. Ja izdomā nodarboties ar web lietām, uztaisi savu mājās lapu, portfilio, etc. Pa to laiku no paša sākuma līdz portfilio izveidošanai tev jau būs savākušies kaut kādi kontakti un cilvēki zinās, ka nodarbojies ar web izstrādi, tad jau tās lietas pamazām sāks aiziet. Lai tiktu kādā kantorī, protams, viņi tev prasīs darba sarakstu, ko tu māki, cik liela pieredze tev ir, utt.. Es vismaz tā visu sāku darīt, sākumā visu veicu prieka, hobija pēc, beigās jau lietas pašas aizgāja. Nezinu vai tie 20 Ls ir pietiekami daudz, jo klienti ir dažādi, domāju, ka tas neatmaksājās, laika patēriņš, sarakste ar klientu, beigās vēl nervu bojāšana un par to visu saņemt 20 Ls. Protams, ja izej uz totālo masveida cepšanu, tad jau varbūt kaut kas atmaksājas.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Razor Razor, tiešām tas ir tavs? :D Vai varbūt tomēr mans?

Pierādijumi, ka tas ir mans: 1) bliezam.lv pieder man 2) dizains ar cms stāv uz mana pc viņš ņēmis ctrl+u

Admini, lūdzu Razor piespriest lielāko sodu šajā forumā. Vispārīgu banu, par darbu zagšanu, piesavināšanos kā savu, apmelošanu!

 

Ja ir neskaidrības droši varat rakstīt. Iedošu kontaktus cilvēku, kas to var pierādīt, un parādīšu arī dizainu ka viņš ir pie manis. :)

Edited by yozhis
Link to comment
Share on other sites

es jau pa 20 ls webu nepirktu es pats ustaisju paris dienas nemos bet pec manam domam OK reku bilde kads ir mans webs

UN

yozhi ! es tev jau samaksasaju

Kautkaa neiet kopaa Es Nepirktu un Jau samaksaaju ..

 

Starp citu Pat samaksajot par darbu Intuektualas tiesiibas Daljeji saglabajas --> Nevar nopirkt intuektualo ipasumu un peec tam teikt Tas ir mans , pariet TIKAI izmantosanas tiesiibas. (daljeji vai pilniiba , tas jau atkariigs no katra konkretaa gadijuma )

Kaa piemers varetu buut gleznas. Razor, tu tachu noperko Pikaso gleznu nestastiisi ka pats to gleznojis ? A varbut tomer stastiisi ???

Tas pats Par Publikacijam, zurnalistam tiek samaksats par Tiesibam publicet UN izmantot vinja rakstiito, nevis stasta ka raksts tapis kolektiivi ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...