Jump to content
php.lv forumi

Mana kļūda vai Firefox gļuks?


brazis

Recommended Posts

Tātad, man ir neliela problēma ar html un css... Iekš Mozilla Firefox pārlūka dažreiz, es uzsveru DAŽREIZ notiek brīnumainas lietas, un pazūd tabulas apmale (border). Jocīgi ka tas notiek tikai vienā konkrētā lapas sadaļā, un kā jau teicu - dažreiz. Piemēram es varu ieiet šajā sadaļā trīs reizes pēc kārtas un viss būs normāli, bet ceturtajā reizē daži table border vienkārši pazūd. Dažreiz tie jau uzreiz nav... Un tas notiek TIKAI iekš Mozilla Firefox. Esmu izmēģinājis visādus browserus - IE, Operu, Safari, Un lielu čupu browseru uz linuxa - neuzviena cita tāda gļuka nav.

 

Šādi lapa izskatās kad viss ir kārtībā:

http://brazis.lv/2.png

 

Un šādi tā izskatās ar gļuku:

http://brazis.lv/1.png

 

Varbūt pamēģiniet arī paši, lapas adrese - brazis.lv, sadaļa - skaņkārtas.

 

Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu, vai vaina ir manā kodā, vai arī tas ir kaut kāds Firefox gļuks? Ceru ka palīdzēsiet, jo pats ar to netieku galā.

Link to comment
Share on other sites

man gan nesanāca ka tā līnija vispār pazūd, vienīgi ar firebug inspektējot elementus tad tas borderis palika mazāks, bet paskrolējot atgriezās vietā.

varbūt ietektu nelikt borderi <tr>, pārcelt tikai uz <td>, iespējams viņi pārklājas un ff nezin ko darīt ar šiem.

Link to comment
Share on other sites

nee nee, tas bugs toc ir... citiem cilveekiem arii...Starp citu linux firefox versijaa arii taada pat stelle...Bet taapat, paldies NiTrino, pastiisohs kas sanaaks ar tavu domu...

Edited by brazis
Link to comment
Share on other sites

Es nesen vienaa no jaunaakajiem firefox (par veco IE 6 vispaar nerunaajot tur paaraak daudz gljuki un CSS2 vispaar atteelo pa savam, taisi peec standartiem, bet vinjsh tev izbraakjee :D )

arii skatiijos ka kaut kaadi gljuki DAŽREIZ tieši tāpat kā tev, bet man tas vairāk izpaudās, ka JS+AJAX skripti nenostrādāja.. t.i. it kā browseris nevarētu paspēt izveidot visu DOM koku... šāda problēma ir arī uz Operas, tapēc izmantoju setTimeOut javascriptā un uzlieku vismaz 1 milisekundi - cilvēks nepamanīs, bet Operai pietiek ar doto laiku. Līdz šim FF arī bez tā gāja viss oki doki, bet saaku rakstiit lielaaku JS kodu un tad arī parādās biežāk kaut kāda nepareiza lapas ielaade.. nu varbuut kaads arii ir saskaaries veel ar sho pashu gljuku, ka FF neielādē visu lapu ? (un ja neielādē, tad nevis to lādē lēnām, bet neielādē tos stilus vai DOM vispār līdz galam utt..)

 

tā kā mans produkts lietojas kompānijas lokālajā tīklā, tad uzinstalējot plugin firebug uz citiem pc. caur FF tas lapas DOM ielādējas daudz korektāk un ātrāk (nezinu kapēc, bet praksē tā novēroju, ka firebug piespiež FF izdarīt visu kā nākas un kļūdas nepilnīgai ielādei parādās 4x retāk...!?)

 

kurš grib šo te izskaidrot? :D

Link to comment
Share on other sites

par veco IE 6 vispaar nerunaajot tur paaraak daudz gljuki un CSS2 vispaar atteelo pa savam, taisi peec standartiem, bet vinjsh tev izbraakjee :D )

Bet loģiski! IE6 nemaz CSS2 nesuportē, tāpēc tam tas arī nav jāaatēlo ne pēc kādiem likumiem.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...