Jump to content
php.lv forumi

brazis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About brazis

  • Birthday 08/08/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.brazis.lv
  • ICQ
    0

brazis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tu domā kas nemeklēju? Lielākoties tur ir Link Directory un tamlīdzīgas lietas...bet ne tas kas būtu vajadzīgs. (un es vēl joprojām meklēju)
  2. Tātad, no php man ir sajēga tik cik melns aiz naga....esmu vairāk dizaineris, tādēļ lūgšu jums padomu. Man ir ģitārblogs - www.brazis.lv , un es vēlos tur uzstādīt tādu linku apmaiņas sistēmu kā iekš datuve.lv (tur zem navigācijas ir tāda fiška, ka katrs, kurš ievieto savā weblapā linku uz datuvi, un kad kāds viņa weblapā nospiež uz datuves linka, datuve rāda viņa reklāmu, tik ilgi, kamēr kāds uz tās neuzspiež, un tā ar katru unikālu adresi). Līdzīga liela ir arī krabjiem.lv - zem navigācijas tāda pat linku apmaiņas sistēma. Kā jau teicu - php daudz nejēdzu. Varbūt ir kāds gatavs skripts (bez nevajadzīgām ekstrām), kuru varētu bez lielām problēmēm integrēt iekš mana wordpress, vai varbūt kāds var pateikt, kur var meklēt palīdzību, vai griezties ar šo jautājumu. Paldies :)
  3. Black: Backgroundu man vienmēr ir problēmas normālu izvēlēties. Zagt negribās, tāpēc tas svītrainais ir labākais ko mācēju izveidot..:) v3rb0: Jaa par tiem "::" tev taisnība, tikko arī izlaboju.. Paulinjsh: varbūt paskaidro kautko tuvāk par to url shēmu.. vai arī iedod kādu normālu gūgles linku...ja nav grūti. Kādēļ iesaki sakot līdzi wp versijām? drošības nolūkos?
  4. Par tiem templeitiem - youtube embeddu nekādi nevaru padarīt valīdu... tas dzen izsmisumā, bet no otras puses - kam tas valīdums interesē? par to ka šādas lapas nebija pirms pieciem gadiem... Kā to saprast? :)
  5. Tātad - esmu izveidojis blogu/weblapu ģitāristiem. No šī foruma lietotājiem ļoti vēlētos saņemt atsauksmes par dizainu un bloga tehnisko stāvokli (te jāpiebilst, ka html kodu lūdzu nekritizēt, jo wordpress to padara diezgan smirdīgu). Taču Dizaina vērtējums / kritika un ieteikumi ir ļoti vēlami! :) Protams ja kāds te ir ģitārists vai mūziķis - lūdzu atsauksmes arī par saturu... ja nav slinkums, tad iekomentējiet kādu rakstu, lai izskatās ka manu blogu arī kāds apmeklē :) ..? Aa un jā, lapas adrese - http://www.brazis.lv/ Ceru ka feedbakosiet. Piis.
  6. Kā jau teicu, uz IE7 tā gļuka nav... kura tev FF versija? jo lielākoties visiem kam 2.0.0.13, tas gļuks ir...
  7. Manuprāt visvieglāk to būtu izdarīt ar Flash... Ja vajag, tad varu tev to uztaisīt, par brīvu protams...(ja pareizi sapratu ko tev vajag)...
  8. Tās png bildes ir tikai ekrānšaviņš kā izskatās kad ir gļuks un kā vajag izskatīties kad gļuka nav..
  9. Vecīt, html kodu tu vari paskatīties ar viewsource iespēju savā pārlūkprogrammā, bet css - W3C CSS validātorā šeit: http://jigsaw.w3.org/css-validator/ Ceru ka palīdzēsiet. Pīs.
  10. nee nee, tas bugs toc ir... citiem cilveekiem arii...Starp citu linux firefox versijaa arii taada pat stelle...Bet taapat, paldies NiTrino, pastiisohs kas sanaaks ar tavu domu...
  11. Tātad, man ir neliela problēma ar html un css... Iekš Mozilla Firefox pārlūka dažreiz, es uzsveru DAŽREIZ notiek brīnumainas lietas, un pazūd tabulas apmale (border). Jocīgi ka tas notiek tikai vienā konkrētā lapas sadaļā, un kā jau teicu - dažreiz. Piemēram es varu ieiet šajā sadaļā trīs reizes pēc kārtas un viss būs normāli, bet ceturtajā reizē daži table border vienkārši pazūd. Dažreiz tie jau uzreiz nav... Un tas notiek TIKAI iekš Mozilla Firefox. Esmu izmēģinājis visādus browserus - IE, Operu, Safari, Un lielu čupu browseru uz linuxa - neuzviena cita tāda gļuka nav. Šādi lapa izskatās kad viss ir kārtībā: http://brazis.lv/2.png Un šādi tā izskatās ar gļuku: http://brazis.lv/1.png Varbūt pamēģiniet arī paši, lapas adrese - brazis.lv, sadaļa - skaņkārtas. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu, vai vaina ir manā kodā, vai arī tas ir kaut kāds Firefox gļuks? Ceru ka palīdzēsiet, jo pats ar to netieku galā.
×
×
  • Create New...