brazis Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Tātad, man ir neliela problēma ar html un css... Iekš Mozilla Firefox pārlūka dažreiz, es uzsveru DAŽREIZ notiek brīnumainas lietas, un pazūd tabulas apmale (border). Jocīgi ka tas notiek tikai vienā konkrētā lapas sadaļā, un kā jau teicu - dažreiz. Piemēram es varu ieiet šajā sadaļā trīs reizes pēc kārtas un viss būs normāli, bet ceturtajā reizē daži table border vienkārši pazūd. Dažreiz tie jau uzreiz nav... Un tas notiek TIKAI iekš Mozilla Firefox. Esmu izmēģinājis visādus browserus - IE, Operu, Safari, Un lielu čupu browseru uz linuxa - neuzviena cita tāda gļuka nav. Šādi lapa izskatās kad viss ir kārtībā: http://brazis.lv/2.png Un šādi tā izskatās ar gļuku: http://brazis.lv/1.png Varbūt pamēģiniet arī paši, lapas adrese - brazis.lv, sadaļa - skaņkārtas. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu, vai vaina ir manā kodā, vai arī tas ir kaut kāds Firefox gļuks? Ceru ka palīdzēsiet, jo pats ar to netieku galā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 man gan nesanāca ka tā līnija vispār pazūd, vienīgi ar firebug inspektējot elementus tad tas borderis palika mazāks, bet paskrolējot atgriezās vietā. varbūt ietektu nelikt borderi <tr>, pārcelt tikai uz <td>, iespējams viņi pārklājas un ff nezin ko darīt ar šiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephy Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) man arii nav taa buga ;P Edited April 7, 2008 by Sephy Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazis Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 (edited) nee nee, tas bugs toc ir... citiem cilveekiem arii...Starp citu linux firefox versijaa arii taada pat stelle...Bet taapat, paldies NiTrino, pastiisohs kas sanaaks ar tavu domu... Edited April 7, 2008 by brazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 man uz Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.13) Gecko/20080311 Firefox/2.0.0.13 raada riktiigi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksign Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Es nesen vienaa no jaunaakajiem firefox (par veco IE 6 vispaar nerunaajot tur paaraak daudz gljuki un CSS2 vispaar atteelo pa savam, taisi peec standartiem, bet vinjsh tev izbraakjee :D ) arii skatiijos ka kaut kaadi gljuki DAŽREIZ tieši tāpat kā tev, bet man tas vairāk izpaudās, ka JS+AJAX skripti nenostrādāja.. t.i. it kā browseris nevarētu paspēt izveidot visu DOM koku... šāda problēma ir arī uz Operas, tapēc izmantoju setTimeOut javascriptā un uzlieku vismaz 1 milisekundi - cilvēks nepamanīs, bet Operai pietiek ar doto laiku. Līdz šim FF arī bez tā gāja viss oki doki, bet saaku rakstiit lielaaku JS kodu un tad arī parādās biežāk kaut kāda nepareiza lapas ielaade.. nu varbuut kaads arii ir saskaaries veel ar sho pashu gljuku, ka FF neielādē visu lapu ? (un ja neielādē, tad nevis to lādē lēnām, bet neielādē tos stilus vai DOM vispār līdz galam utt..) tā kā mans produkts lietojas kompānijas lokālajā tīklā, tad uzinstalējot plugin firebug uz citiem pc. caur FF tas lapas DOM ielādējas daudz korektāk un ātrāk (nezinu kapēc, bet praksē tā novēroju, ka firebug piespiež FF izdarīt visu kā nākas un kļūdas nepilnīgai ielādei parādās 4x retāk...!?) kurš grib šo te izskaidrot? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 par veco IE 6 vispaar nerunaajot tur paaraak daudz gljuki un CSS2 vispaar atteelo pa savam, taisi peec standartiem, bet vinjsh tev izbraakjee :D ) Bet loģiski! IE6 nemaz CSS2 nesuportē, tāpēc tam tas arī nav jāaatēlo ne pēc kādiem likumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tev nav norādīts DOCTYPE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Ir noraadiits doctype!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 hmmm smagi teikt ja iedodu kodu aplukot tad butu vieglak tiesi teikt :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Kas tu traks esi. Vai tu nepamanīji cik unikāls dizains tur ir ? Nozags taču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 dizainu var nozagt ta vaita :) ! lai nozagt dizainu tas aiznemtu man personigi 1 min :) un butu 100% klons :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazis Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 hmmm smagi teikt ja iedodu kodu aplukot tad butu vieglak tiesi teikt :) ! Vecīt, html kodu tu vari paskatīties ar viewsource iespēju savā pārlūkprogrammā, bet css - W3C CSS validātorā šeit: http://jigsaw.w3.org/css-validator/ Ceru ka palīdzēsiet. Pīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Kopš kura laika PNG ir jēga no viewsource !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Varbūt pamēģiniet arī paši, lapas adrese - brazis.lv, sadaļa - skaņkārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts