Sasa Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) Es dabubāzei pievienoju kodus un tad vēl atsevišķi sataisīju formu kurā es uplodoju bildes. Ir vēlēšanas kaut kā sasaistīt to pievienoto bildi ar pievienoto kodu iekš db. iekš DB par bildi nekas neglabājas. Un pēc kaut kādas sasaistīšas ir vēl viena cita forma kurā es varu jau pievienotots kodus izvēlēties un pie koda izvēles es gribu izvadīt arā tā koda bildīti! vajag kaut kādas idejas kā realizēt pagaidām nekas prātīgs nav ienācis galvā! Edited February 6, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 tabula bilzu kodi: kods, bildes_url Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Izdomāt var ar galvu ( parasti ). Un nevajag glabāt bildes URL, bet filename. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 (edited) tad es izveidoju tādu tabulu un tad formā kurā man izvēlās kodus skatos kādi kodi izvēlēti un tad no db savacu faile name bet kā es zināšu no kuras mapes uz servera man jāizvada tā bilde, ja es glabāšu tikai file name? Edited February 6, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nu... URL ir pilns relatīvais ceļš līdz failam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 ko tad man galabāt datubāzē ja glabāšu tā tad būs nepareizi c:\web_katalogs\uploadasp\img\1.gif glabat tikai 1.gif vai arī http://192.168.0.164/uploadasp/img/ + 1.gif ?? Un kā pēc tam man tā sistēma darbosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Un kā pēc tam man tā sistēma darbosies? kā sataisīis, tā arī strādās. Saglabā tādu infu, ar kuru vēlāk varēsi uztaisīt URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nu ****, kā tu zināsi kur saglabāt tās bildes? Tāpat arī zināsi, kur meklēt, ibio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 tagad datu bāzē ir tabula kura satur kodu un bildes url. Kā man vajadzēs taisīt to lapu kurā es gribu redzēt tikai tās bildes atiecīgi pēc koda kurs ir izvēlēts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Eh, Sasa, tu nemaz nemācies ? 1) Kverijs 2) Kverija rezultāta izvade Tu tak to māki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 ā un kā man vajadzētu izskatīties tam kverijam? caunter = document.getElementById('Kods').lenght for(i=0;i<counter;i++){ var sql_img = "SELECT * FROM kodu_bildes WHERE kods='" + document.all('kods',i).value +"';"; //kaut kā izvadīt kveriju } kaut kā šādi! nostrādātu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 SELECT * FROM kodu_bildes WHERE kods in(id1, id2 .. id1001) būs daudz draudzīgāk db nekā 1001 reizes prasīt pa vienai bildei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts