skrach Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Man ir tada lieta taisu tadu mazu lietinju ka iepazishanas portalu..prieksh draugiem..un draugu draugiem.. Lai cilveekiem butu kur paseedeet..un lai vissbuutu viegli izdarams... Sakums jau ir ... bet ir daudzas nepilnibas.. kaa piemeeram.. Vajadzetu darbojoshos statistiku apmeram ka draugiem.lv un vel sho to kads kuram ir laiks var paliidzeet??? Vajadzeetu: Statistiku video un mp3 lapu davanas ka draugiem.lv (vai kaut ko tadu) video chatu virtualo naudu.. ( ka face.lv (SOL ) Vai kaa super.lv (SUMO)) un veel sho to.. ja katrs paliidzeetu..tad tas buutu ljoti atri.. paldies jau ieprieksh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svimpis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs Sadi projekti ir bijushi katram otrajam cilvekam.!!! primarais no ka spiko ir draugiem.lv Izdoma kaut ko orginalu savadak tava lapa neviens nelidis nemaz ieksa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs ir jau savaadaak..un buus.. tikai statistiku savaadaaku nevar....visiem ir vienaadi...un pamats njemts no myspace.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Kā tu to iedomājies ? Lai mēs tagad tev bezmaksas sāktu kodēt projektu, no kā tu pēc tam centīsies naudu pelnīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs ja nevari paliidzeet..tad nepaliidzi... un kaadu tur naudu es pelniishu..es to taisu tapat..lai cilveekiem buutu kur paseedeet.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 uzmanies no mp3 ielādēšanas... Latvijā ir šādi tādi kantori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) un veel sho to.. ja katrs paliidzeetu..tad tas buutu ljoti atri.. šo to... šitādi projekti ir baigi nopietns pasākums... LV tirgū praktiski nereāli palaist jaunu sociālu networku, ja vien tu neesi Einšteins ar 100 ģeniālām idejām... Es tevi nebiedēju, bet tur tiešām ir nopietni jāstrādā.. ir man zināma pieredze šitās lietās... Btw visas tavas uzskaitītās lietas jau ir vienā latvijas sociālajā portālā. Edited January 16, 2008 by NiTrino Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs nu jaa... tas ir tikai dazas lietas.. ir daudz lielaaks plaans.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) ja nevari paliidzeet..tad nepaliidzi... Es jau varēt palīdzēt, bet tu jau pagaidām nekādu konkrētu jautājumu neesi uzdevis. Tikai nobirdinājis sarakstu ar fīčām, ko gribi realizēt. Un to pasaku uzreiz - tiešām vari necerēt, ka kāds tev par brīvu sāks kaut ko kodēt. Ne jau tāpēc šis forums eksistē. PS. Visvairāk man tracina tas, ka tu iedomājies, ka mums programmēšana ir tļapļap, it kā sava prieka pēc. Mēs ar to naudu pelnam, tas ir maizes darbs! Tu spēj iedomāties, ka es aizieshu pie tevis un prasīšu, lai tu tagad bez maksas sāc strādāt manā labā ? Nu tipa, davai iztīri māju, nomazgā mašīnu u.t.t. Vienkārši necieņa tā ir! Edited January 16, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs un tu domaa ka es ar to naudu nepelnu..tas arii man ir darbs..bet shoreiz..es to daru prieka peec... :) ja vari paliidzi.... vajag ljoti statistiku... es jau 3dienas neesmu normaali...gullejis..ja vari paliidzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 un tu domaa ka es ar to naudu nepelnu..tas arii man ir darbs.. Ko diez var ta pelnit ja idejas vairak ka saprasana..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Ja nemāki uztaisīt statistiku, tas nozīmē, ka esi praktiski `nulle` priekš tādiem projektiem. Neapvainojies. Sāc ar kaut ko pavisam vienkāršu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs Es nemaz neapvainojos... jo pamataa esmu dizainers..nevis koders... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Eu! Tev tad ir jāmetās kopā ar foxc - viņš tieši meklē kādu, kas uzzīmētu IPB foruma banneri. Kopā jūs izdarītu lielas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs kheh...kadas tur lielas lietas... :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts